6 Ağustos 2012 Pazartesi

UFOLAR, UZAYLILAR VE NAZİLER



Bütün ciğersizlere selam.

Bugün kartondan mukavva yapıciğiz.
Odun kafalılar düşünüyor şuan, ''nasıl yapcaz la'' falan diye.
Kartondan mukavva yapılmaz evladım.


Bu arada konuya girmeden önce  bir şey paylaşmak istiyorum, dün tekrar şu Truva ' yı izledim. Olum lan, ne manyak bir filmdi anasını satayım, bir an kendimi Aşil sanıp koltuklara uçarak girmeye falan başladım.

Aşil Abi, Hastasıyız
Bu yazıyı da sizlere, Truva ordusuna tek başına meydan okuyan Aşil abi mukabilinde anlatacam


Alın bir de soundtrack vereyim size,  dev bir kamu hizmeti daha hehe.
Slow takılmak isteyenler de şu adresi ziyaret edebilir anacım.


Tamam, bu kadar özel mesele yeter, inaf.
Şimdi konumuza ufaktan kafa atalım.


Unidentified  Fyling Object, yani tanımlanamayan uçan cisim. Ufo' lara ve uzaylılara inanan milyonlarca insan var dünyada. Bazıları araştırıp da inanıyor, bazıları da başkaları inandığı ve televizyonda gördüğü için. Öncelikle şunu bir düşünelim, uzaylılara neden inanıyoruz?


Filmlerde gördüğümüz için mi?

Programlardaki entel adamları dinlediğimiz için mi?

Haberlerde hergün bir Ufo haberi gördüğümüz için mi?

Sürekli kulağımıza geldiği, başımıza kakıldığı ve gözümüze sokulduğu için mi?

?
Bence önce neden inandığımızı düşünmemiz ve bunu sorgulamamız lazım. İnanmayanlar da neden inanmadıklarını düşünmeli ve sorgulamalı tabi.


Hemen hergün bir başka Ufo haberiyle karşılaşıyoruz, hergün gazetelerde  '' çocuklar saklambaç oynarken UFO görüldü''  gibi cibi haberler adeta fink atıyor. Nete Ufo yaz, karşına birbirinden alakasız 1485185865 tane uzaylı silüeti çıkarıyor, fakat hepsinin araçları aynı.


Olayı mantıklı bir açıdan ele alalım hacı. Sonsuz, uçsuz bucaksız bir evrende yaşıyoruz, yapılan araştırmalar neticesinde, uzayın sonu olmadığı görüşleri çıkıyor hep. Peki uzayda uzaylılara ait herhangi bir buluş ortaya çıktı mı bugüne kadar?

Hayır.

Uzaylılara ait bulgulara nedense hep dünyada rastlanıldı. Uzaylıların var olduğuna dair, uzayda en ufak bir bulguya rastlanılmadı şuana kadar, sürekli olarak dünyada rastlanılmakta. Sanki uzaylı değil dünyalı anasını satttıklarım. Bizim astronotlar bile uzaya bunlar kadar yabancı değil. Uzayda o kadar uydu olmasına rağmen, hiçbiri bir uzay mekiği, UFO veya uzaylıya rastlamış değil. Fakat dünyaya gel, insandan çok uzaylı var anasını satayım. Her gün bir yeni apaçi gibi, her gün bir yeni uzaylı ve UFO haberi kol geziyor orada burada.


Tabi bir de işin entel kısmı var. Uzay bilimci çokbilmiş abiler o program senin, bu program benim dolaşıyorlar medyada. Haber programları sürekli bir uzaylı haberi yayınlıyor. Gazeteler ise bu konuda kendilerini aşmış durumda.

Ekrandaki yazıya dikkat hehe
Ufo meraklısı Saba Hanım ve Ufocu konukları...


UFO ve uzaylılara inananların çoğunun inanma sebebi, sürekli karşılaşılan UFO resimleri ve videoları. Konu hakkındaki bilgisi sadece Jetgiller' den ibaret olan, ve karşılaştığı şeylere kolay inanan insanlar anında inanıyorlar tabiki bunlara. Fakat, şunu da kabul etmek lazım, gerçekten de bazı videolar ve görgü tanıklarını izlemek, insanların kafasında çok büyük soru işaretleri oluşturabiliyor. İnanan kısımın çok büyük bir bölümü de bu sebepten inanmakta zaten.


Peki UFO' lar gerçek mi?


Evet ciğersizler, UFO' lar gerçek. Şimdi uzaylılara inanmayanlar şaşıracak tabi, ve özellikle de benim de inanmadığımı bilenler. Fakat UFO' lar ' ın olduğu, %100 kanıtlı gerçeklerdir. Kimse çıkıp da bunu reddedemez. Fakat uzaylı denilen olay tamamen safsatadır ciğerini söktüklerim.
Kurban olurum ben size, oyy.

216,  Bob ve Arif
''Lan sen de bi var diyon bi yok diyon karar ver amuğa ğoyum kendinle çelişiyon mal mısın malak mısın hıhıhıhı :):)''   diyen dalaksız erkedeşleri duyuyorum burdan.


Ama olay göründüğü kadar karmaşık kurmaşık falan değil canlar. Olay çok basit ; UFO' lar var, uzaylılar yok. Ol rayt?


Peki nasıl?


Bizim UFO dediğimiz, tanımlanamayan uçan cisimler aslında insan yapımıdır ve haliyle de tanımlıdır. Bizim o gördüğümüz ve içinde uzaylı olduğunu sandığımız uçan cisimler, aslında birebir insanlar tarafından yapılmış yüksek teknoloji ürünleridir.


Kafan iyice karıştı tabi. Başta benim de karışmıştı hacı, rahat ol, düşündüğün kadar salak değilsin, daha bir şey anlatmadım hehe.



Konuya şöyle girişelim panpa;

II. Dünya Savaşı sırasında Hitler  ''bana savaş kazandıracak bir silah yapın''  der. Ve bildiğiniz üzere şuan dünyanın en gelişmiş teknolojik araştırmalarının ataları Nazi doktorlarıdır. Nazi doktorlar, profesörler zamanın en gelişmiş teknolojik imkanlarına sahiplerdi ve Hitler tarafından özel yetkilerle finanse ediliyorlardı. II. Dünya Savaşı' nın kaderini hava kuvvetleri tayin etmiştir bildiğiniz üzere. Havacılık askeri sisteminin mucidi de yine Naziler' dir.


Nazi profesörler, fazla yer kaplamayan, diğer uçaklara göre çok daha küçük ve yükselmek için çok uzun mesafelere gerek duymayan bir hava aracı yapmanın çok daha yararlı olacağını düşünürler ve  ''dikey havalanan''  küçük uçan cisimler yapmaya başlarlar. Bu cisimler son derece ileri niteliklere sahip, düşman radarlarında görünmeyen ve çok gizli cisimlerdir.



Nazi profesörlerin bu emir doğrultusunda yaptıkları ilk uçan cismin adı  '' The Bell / Die Glocke''  yani  ''Çan'' idi.
Çan Projesi

Profösörler, ilk dikey havalanabilen  ve kanatsız uçan cismi yapmışlar ve şeklinden dolayı adına Çan demişler.


Ve tarihteki ilk  ''UFO görüldü''  iddiası da  ''Almanya'' da ortaya atılmıştır. İnsanlar gökyüzünde gördükleri uçan cisme hiçbir anlam yükleyememiş ve bazıları yeni bir uçak türü olduğunu düşünmüş. Yani anlayacağınız, bizim Nazi emmiler yaptıkları bu cismi ilk defa deneme uçuşuna tabi tutmuşlar. Ve ne tesadüftür ki, ilk UFO görüldüğü iddiası da Almanya' da ortaya çıkıyor.


Hitler, projeyi o kadar gizli tutuyormuş ki, bu işte çalışan profesörler hariç tüm işçileri ve hademeleri, olaya tanık olan tüm toplama kampı insanlarını tek tek öldürtmüş. Projenin gizliliğini riske atmayı göze almamışlar yani.


Fakat 1940' larda, bizim her boka atlayan Amerika abi, bu olaya da atlıyıveriyor. Tabi amaçları  ''hadi lan ufo yapak ahahahahaha :)))))''  falan değil anacım, daha önce  Zindan Adası ve MK Ultra  yazımda da bahsettiğim bir beyin göçü yapıyor Amerika abimiz.


Projenin adı  ''Ataç Projesi''. Almanya' daki tüm yüksek dereceli bilim adamlarını topluyor ve Amerika' ya götürüyorlar. Karşılığında ise  ''ABD vatandaşlığı, düzenli ve iyi maaşlı bir iş, daha önceki savaş suçlarından beraat ve dokunulmazlık''  gibi haklar veriliyor bu bilim adamlarına.

Ataç Projesi'nde ABD'ye getirilen Bilim Adamları

Tonlarca belge ve deney ABD' ye taşınıyor. Nazi doktorlar, savaş sırasında Hitler için yaptıklarını şimdi Amerika için yapacaklar demek oluyor bu da. Amerika da oraya güya savaş suçlularını cezalandırmak ve halka haklar falan vermek için giriyor. Aynı bok, farklı hela anlayacağınız.



Ve bilin bakalım sonra ne oluyor?

Nazi bilim adamlarının Amerika' ya getirilmesinden kısa bir süre sonra, Amerika' da ilk defa bir UFO görülme vakası gerçekleşiyor. Tarihin ilk ve en meşhur UFO vakası ; Roswell Olayı.



Roswell olayı tarihin en ünlü UFO vakası olayıdır. Ayrıca ilk büyük vakadır bu konuda. Amerikan gazeteleri ve televizyonları, henüz böyle birşey ile karşılaşılmamış olmasına ve gördükleri şeyin ne olduğuna dair bir fikirleri olmamasına karşın  ''bu bir uzaylı aracıııııı  wuuuuu ooooo yeee come oonn''  diye saçma salak açıklamalar yapıyor.



Lan herşeyden önce, siz bunun bir uzay aracı olduğunu nereden çıkardınız olum, ben onu anlamadım işte. Hadi şimdi olsa, öyle birşey gören adam atlar direk  ''ufo laaaaannnn !!!!! ''  diye de, siz o zamana kadar uzaylı görmediniz, duymadınız bunun uzay aracı olduğu kanısına nasıl vardınız şunu bi açıklayın hele önce conconlar.


Olayın kokusu baştan belli pampiş..


Ertesi gün de gazeteler bunu bir  ''meteoroloji balonu'' olarak isimlendiriyorlar. Bak bak baaak. Meteoroloji balonunun da o kadar alçakta ne işi varsa anasını satayım. Sanarsın sığırların verdikleri havanın atmosfere etkilerini araştırıyor gavatlar.


O haberler bilinçli yapıldı kankalar, daha sonra da bunu hemen değiştirdiler ki, birşeyler gizlediklerini düşünelim. Nitekim öyle de oldu. O olaydan sonra ardı arkası kesilmeyen bir UFO ve uzaylı muhabbeti ve haberleri döndü durdu dünyada. Sonra da  ''uzaylılar var ve bizden saklıyolaaaaaaaaaaarrrrrrrrr :(  :(  :(  öhööööööööööö, bizi kimse umursamıyooooooooo :( :( :(''   gibi cibi embesil tavırları bütün dünyaya çiçek hastalığı gibi yayıldı anasını satayım.



Daha sonra 1965' te ise yine ünlü bir UFO vakası oluyor, ve bu da oldukça ilginç. Çünkü bu sefer görülen UFO, 20 yıl önce Naziler' in yaptığı uçan cismin birebir aynısı.

9 Aralık 1965, Kecksburg
Nazi uçan cismi olan '' Çan'' , yıllar sonra Amerika' da görülüyor. Nazi bilim adamlarının Amerika' ya getirilmesini hatırlarsak, bu olayın hiç de şaşırtıcı bir tarafı kalmaz di mi pampişler, oy kurban olurum ben size.



Gördü tanıkları, cismin tampon diyebilecekleri bir yerinde anlam veremedikleri bazı harfler gördüklerini söylemiş. Tıpkı Nazi Çan' ında olduğu gibi......


Tabi basın, bu olayı yine körükleyerek anlatıyor ve insanlar artık iyice uzaylıların varlığına inanmaya başlıyor..

Olay sonrası bir gazete manşeti
Ve asıl ilginç olan nokta da, dönemin Amerikan başkanı Truman da bu konuda gayet olumlu konuşuyor. Düşünsene, daha cep telefonu bile icat olmamış, insanların elinde şuanki teknolojinin ve bilimsel farkındalığın yarısı bile yok, koskoca Amerikan başkanı çıkıyor ve  ''Bu tür şeyler hep olur, iiee, bilirsiniz uçan nesneler fılan iee eeüü ehehehehe :):):):)) ''  gibi bir açıklama yapıyor. Milletle dalga mı geçiyor yoksa  ''ileride bununla belleyecez ananızı '' diye mi sırıtıyor anlamadım ama, uzaylı konusunda Truman emmi baya bi lakayıt davranmış.



Eee, başkan osurursa, cemaati ishal olur böyle konularda anasını satayım.

ABD Başkanı Truman emmi
Bu   ''Çan''  adındaki proje, dikey havalanabilen uçan cisimler açısından ilktir. İlk olarak bunun üzerinde çalışılmaya başlanmış ve gelecek vaad ediyormuş. Fakat şu bizim Ataç projesinden sonra, ne hikmettir bilinmez, birden ortadan kaybolur bu uçan cisim ve proje belgeleri. Hatta elektrik direklerine  ''kayıp aranıyor, bulan Allah rızası için Hitler'e getirsin :( ''  diye afişler falan asılmış, facebook' ta  ''kayıp çan'' adında gruplar,sayfalar falan açılmış yani o derece ehehe.



Ve bizim bu afacan Çan, yirmi yıl sonra Amerika' da görülmüş. Tabiki  ''UFO'' adı altında. Yani uzaylılar bizim Naziler' in Çan' ını çok beğenmiş, tıpkısının aynısını yapmışlar, adamlarda teknoloji bok olduğu için, ahahahahahahaha. Ben de uzaylıları orjinal adamlar sanardım, alayı çakma lan bunların, fikir hırsızı bunlar ahahahaha. Haylazlar sizi.



Şimdi yine ilginç bir  ''tesadüf'' ile devam edelim canlar.



Ataç projesi adı altında Amerika' ya getirilen Nazi doktorlar deneylerini ve araştırmalarını yapmak için çeşitli bölgelere atanırlar;

Van Ohionan
Almanya' nın jet öncüsü Pettersen Hava Kuvvetleri Üssü' ne,


Alexander Lippisch

''Dikey kalkış uzmanı''  Alexander Lippisch de  '' New Mexico''  ya  gönderilir. Bu bilgiler Amerikan arşivlerinden teyit edilmiş resmi bilgiler bu arada.



Ve şu bizim ünlü Roswell olayı da, ne hikmet ve ne tesadüfse New Mexico' da gerçekleşiyor. Dikey kalkış uzmanı Lippisch de oradaydı hani, ama tesadüfen oradadır o, bi akrabaya hasta ziyaretine falan gitmiştir, ondan oradadır  yani.


Lan sıçtırmayın bi tarafınıza, dikey kalkış uzmanı herif New Mexico' ya gönderiliyor, ve bu adamlar kısa bir süre önce  ilk UFO' yu yapan adamlar. Ve bizim Roswell olaycığı da ne hikmetse New Mexico' da oluveriyor. Olum az mantıklı olun ya, sığır kadar da mı beyniniz yok anasını satayım. Besbelli adam orda deney yaparken bi kaza oldu işte.


''o zaman neden gizliyolaarrr kiee''  diye sorarsan embesil ergen, bunlar süper gizli araştırma ve deneyler. Silah olarak kullanılması öngörülmüş. Lan Hitler bu projeyi gören herkesi öldürmüş anasını satayım, durum böyleyken çıkıp da  ''lan bizim yeni deneyimiz olan bu savaş silahımız düştü ya kusura bakmayın panpalar''  mı diyeceklerdi?


Ayrıca ileride işlerine çok yarayacak olan bu aletleri neden millete tam anlamıyla afişe etsinler ki...

Sizin o mantıklı olamayan beyninize sıçayım.
Size iki kere ikiyi topla diyorum, bana 4 diyemiyorsunuz.



Lan hani bu entel UFO' cular çıkıp  ''uzaylılar çooookk zekii, çooookkkk teknolojikk, inanılmaz gelişmişşleeerrr yiiihhhaaaaa''  diye ağızlarından burunlarından salya sümük saçıyorlar ya hani , peki birşey sorayım ;


Bu adamlar bu kadar zeki, bu kadar teknolojik, bu kadar gelişmiş yaratıklarsa, kullandıkları Ufo neden düştü lan?



Hani çok zeki ve teknolojiklerdi bu herifler, nasıl oldu da bu kadar gelişmiş yaratıkların uçuş aletleri, bizim kıçıkırık dünya zeminimize düştü lan?


Bugün Ferrari bile yolda kalmıyor da, bizim çok gelişmiş olan uzaylılarımızın Ufoları nasıl düşüyor olum?

Yok muymuş tam arıza çıktığı anda olayı düzeltecek bir numaraları?

Bu adamlar teknolojinin dibine vurmuşlardı hani, neden böyle bir kazayı önleyemediler?

Ya da neden düşen arkadaşlarını gelip de almadılar olum, uzaylılık bu mu lan?


Her fırsatta '' uzaylılar çok iyi yaratıklarrrr, bize yardım etmek istiyolaaarrrr helelelelelele''  diye bağıran ve kıçlarını yırtan entel gavatlara sesleniyorum, lan adamlar kendi arkadaşlarına bile yardım etmiyorlar, bize mi edecekler lan ahahahaha.



Uzaylılar hakkında konuşan herifler her zaman birbirleriyle ve kendileriyle çelişirler hacı, daha kendi ufosunu tamir edemeyen adamlar gelip dünyayı mı kurtaracak lan ahahahahahaha, güldürmeyin, sıçarım.


Neyse conconlar, devam edelim.



Şimdi biraz Hans Kammler' dan bahsedelim bence, zira konu hakkında önemli bir yerde bulunuyor bu emmi.

Hans Kammler

Hans Kammler, Hitler' in gizli savaş silahları ile ilgilenen ve tam yetkiyle görevlendirdiği bir general. Tüm gizli savaş silahları bu adamdan sorulur yani. Aynı zamanda da bir mühendistir kendileri, sucuklu yumurta yemeyi çok severmiş, boş zamanlarında dikiş dikip Müslüm Gürses dinliyormuş. Hatta bazen abartıp ordunun önünde ''Müslüm Babaaaaaa''  diye bağırıp, kendini jiletlediği falan da oluyormuş hehe.


Bizi ilgilendiren kısma gelirsek panpa, Kammler emmi savaştan sonra Nazi doktorlar ve askerler yargılanmaya başlayınca, taraf değiştirir ve Amerika' yla işbirliği yapar ve gizli projeleri Amerika' ya satar ve bunun karşılığında da  ''birden ortalıktan kaybolur.'' ( Çok ''ve''li bi cümle oldu di mi.)  İzlediğim belgeseller ve yaptığım araştırmalar beni bu sonuca ulaştırdı yani, şimdi Ramazan Ramazan adamın günahına falan girmeyelim hacı ahahahahahha.


Şaka bi yana, bu adamı araştırırsanız aynı sonuca siz de ulaşırsınız zaten.




Şimdi olayların şu tarafını bi toparlayalım hacı, ''Ataç Projesi''  adı altında Nazi doktorlar ve deneyleri dokunulmazlık karşılığında Amerika' ya taşınıyor, ve tüm bu gizli projelerin başındaki isim olan Hans Kammler de Amerika ile işbirliği yapıyor. Yani tüm bu Nazi gizli projeleri birden tamamen Amerika' nın eline geçiyor. Nazi conconlar dikey havalanan uçan cisimler yapıyor, proje ve mucidi Amerika' ya taşınıyor ve birdenbire Amerika' da, hatta tam da Lippisch ' in bulunduğu yerde, tarihin en büyük UFO vakası meydana geliyor...



Hmmm..

Tesadüftür o..


Yani uzaylılar beklemişler beklemişler, tam bizim Nazi doktorlar UFO yapmış ve bunu test etmeye başlamışlar, o zaman ortaya çıkmışlar. Tesadüfe bahh siieeennn..


Normal bir insan beynine bu kadar açıklama bile yeter aslında. Ama ben gene devam edecem tabi, normal olanlar için hikayenin sonunu anlatıp meraklarını giderecez, normal olmayan sığırlar için de biraz daha kanıt sunacaz ve sorular soracaz.



Hadi gelin benle, devam ediyok.

Hani biraz önce Kecksburg' da çan şeklinde bir Ufo vakasına rastlanıldığını söylemiştim ya,


işte bu olayda, görgü tanıkları daha önce görmedikleri uçan bir nesne gördüklerini ve bu nesnenin ağaçlık bir bölgeye düştüğünü yetkililere bidiriyorlar. Tanıklardan biri ''çana benziyordu''  diyor bu nesne için.


Stan Gordon, Kecksburg olayını en çok araştıran adam. Ve topladığı verilere göre, uçan cismin rengi  ''altın, bronz ve bakır'' karışımıymış.


Yani yıllar önce Nazi' lerin yaptıkları gibi...



Yerliler, cismin ağaçlık bölgeye girip çıkmadığını görünce, olay yerine gidiyorlar ve cismin düştüğünü görüyorlar. Buraya kadar herşey normal.


Fakat çok kısa bir süre sonra, henüz yerlilerden polise ve askere herhangi bir ihbar gitmemiş olmasına rağmen, iki adam geliyor ve çok sert bir dille herkesi oradan uzaklaştırıyor. Ve yine yerlilerin dediklerine göre bu adamların hemen arkasından askerler bölgeyi kuşatmışlar ve cismi araçlarına koyup oradan hemen uzaklaşmışlar.



Bak yine şaşırttınız beni yaa.


Ampul yandı mı evladım kafada?


15 IQ' lular için şairin ne demek istediğini anlatayım;


Uçan cisim ağaçlık bir bölgeye düşüyor, yerliler daha hiçbir yetkiliye haber vermemişken, anında orada iki adam bitiveriyor ve millete  '' lan basın gidin burdan azınıza ederim laaaaaannnnnnn!!!!!!! ''  diye bağırıp çağırırak, herkesi oradan uzaklaştırıyor, hemen ardından da askeri birlikler gelip cismi alıp gidiyor.

Yukarıdaki açıklamadan daha fazla açıklayıcı olmadı gerçi ehehe, bir önceki yeterince açıktı zaten olum.


Lan, adamlar uçuş testi yaparken bi kaza oluyor ve askerler milletin görmesini istemiyor işte, daha neyini anlatayım olum size bunun?


Ve bu olay gazetelere  ''gizemli uçan nesne düştü''  diye yansıyor, kısa bir süre sonra da  ''UFO ve uzaylılar dünyayı ziyaret ediyooorrrr''  şekline bürünüyor tüm haberler.


He canım oldu, görürsem söylerim.


Kecksburg olayı bununla bitmiyor tabi ciğersizler. Kecksburg uzmanı Stan Gordon, askerlerin Çan' ı
Wright Pettersen Hava Üssü' ne götürdüklerini söylüyor.


İki gün sonra hava üssü, seramik tuğla siparişi veriyor.


Tuğlaları üsse götüren adam da şunları söylüyor ;


- Binaya girdiğimde, çan şeklindeki obeji gördüm.


- Ve onun üzerinde çalışıyorlardı.



- Tuğlalarla üstünü kapatıyorlardı.


Hmmm. Gizem artıyor..


Çünkü Polonyalı uzaybilimci Igor Witkowski, Nazi Çanı 'nın da seramik bir tabakayla kaplı olduğunu söylüyor..

 Igor Witkowski
                                       
Lan olum, aklınızı başınıza devşirin, bu kadar rastlantı olabilir mi lan?

Uzaylı uzaylı diye kıçını yırtanlara sesleniyorum burdan, lan sizin bu uzaylılar da amma çakma yaratıklarmış ha, gitmişler Nazi' lerin Çan' ının aynısını yapmışlar olum, bu ne lan?

Koskoca uzaylılar, Nazilerle aynı maddeleri kullanmış, aynı şekilleri yapmış, aracın rengini bile aynı yapmışlar ele mii?

Yoksa uzaylı biraderlerin aletleri dünyada kullanışlı olmadığı için bizim Nazi' lerin yaptığı araçları mı çalmışlar?



Bakın, ''tanımlanamayan uçan cisim''  olgusu ilk defa II. Dünya Savaşı ' nın sonunda, Almanya üzerinde ortaya çıkmış. Birçok savaş pilotu, daha önce görmedikleri uçan cisimlerin Almanya üzerinde uçtuklarını rapor etmişler.


Parçalar birleşiyor mu?

Şimdi Roswell Olayı' na geri dönelim. Kenneth Arnold adındaki pilot, tuhaf uçan cisimler gördüğünü ve bunların çok yüksek hız seviyesine sahip olduklarını söylüyor.

Kenneth Arnold ve UFO'su
                                     
Elindeki resme dikkatli bakın ciğerini yediklerim, adam o elindeki resme  ''UFO lan buuuuu''  diyebilecek zeka seviyesine sahip biri. Tabi bir de bu zeka seviyesine sahip birine inanan insanların zeka seviyeleri var ki, orasını hiç karıştırmayalım hehe.


Roswell Olayı' nın başaktörü Kenneth Arnold, gazetelere  ''uçan daireler''  gördüğünü söylüyor, fakat, elinde tuttuğu ve UFO olarak nitelendirdiği cisim ise gördüğünüz üzere bir hilal silueti.

Ortada bir inek sıçmığı dönüyor anladığımız kadarıyla.



Şimdi, olaya farklı pencerelerden giriş yapak hacı;

1. Neden gördüğünü söylediği şeylerle, halka gösterdiği şeyler birbirinin aynısı değil?

2. Elinde tuttuğu resimdeki cismin, bir uzaylı aracı olduğu fikrine nasıl kapıldı?

3. Yerim çok dar.

4. Senden çok var.


Çünkü o elinde tuttuğu şey nedir biliyor musunuz panpalar?


İşte bu...

Hatta planları da burada ;


Gibi cibi bir sürü foto moto bulabilirsiniz anam.


Çünkü sevgili Arnold' ın elinde tuttuğu resim, Ataç Operasyonu' nda Amerika' ya getirilen Reimar ve Walter Horten kardeşlerin eseridir.

Horten Brothers                                     
Lan aslında bunu açıklamaya, anlatmaya gerenk bile yok olum, yani Horten kardeşlerin bu buluşları herkes tarafından bilinen şeyler zaten. Biri çıkıp da bunlara  ''UFO lannn bunlar bizi mi yiyonuz amağa ğoyum!!!!!!  ''  diyor, olayın başını sonunu bilen insanlar nedense hiç seslerini çıkarmıyor anasını satayım.


Ayrıca şöyle bir aracın uzaylı aracı olduğuna inananlara da diyecek tek bir kelime bulamıyorum yemin ederim. Allah belalarını vermiş zaten ben daha ne diyeyim anasını satayım...



Roswell Olayı çok iyi kurgulanmış bir olaydır canlar. Olayı iyice araştırmış olan pampişler bilirler ki, Kenneth Arnold  ''uçan daireler gördüm ve bunlar uzaylıların araçları amağa ğoyum! ''   dediği zaman, henüz Roswell olaycığı meydana gelmemiştir. Arnold amca, kapı kapı dolaşıp uzaylı araçları gördüğünü anlatmaya başladıktan yalnızca iki hafta (two weeks)  sonra meşhur  Roswell Olaycığı meydana geliyor.


''ee yanü?''


Yani ciğersizler, psikolojik zemin önceden hazırlanıyor. İki hafta öncesinden başlıyor adam uzaylı gördüm demeye, iki hafta sonra da Roswell'cik oluveriyor. Tabi sonrası daha önemli bu olayın.


Neden?

Çünkü medya ilk defa işe dahil ediliyor. Gazeteler, bunun uzaylıların aracı olduğu haberlerini öyle ince yapıyorlar ki, sanki insanlardan birşeyler saklanıyormuş gibi. Üstüne bir de bunun bir  ''meteoroloji balonu'' olduğu haberi yapılınca, patates yiyici ve fast food manyağı Amerikan halkı  ''oloom kandırıyolar biziiiee uuuuu iiii yiihhaaa looo looo mahsuuuunnnnn''  triplerine giriyor...



Sonra da ardı arkası kesilmeyen uzaylı filmleri, Hollywood desteği, popüler gazete yazıları, televizyon haberleri ile dünya artık uzaylıların varlığına ve dünyayı ziyaret ettiklerine inanmaya başlıyor.


Artık, gökyüzünde daha önce görülmemiş her cisme  ''uzaylı aracı''  denilmekte, medya da bunu elinden geldiğince körüklemekte...


İşte bu da Arnold' un uçan daire tasviri. Çok hızlıymış, çok keskin manevralar yapıyormuş falan filan işte. Daha önce birkaç trilyon kez duyduğumuz ne varsa bu yazıda da mevcut anlayacağınız..



Roswell Olayı ile ilgili olarak aklıma gelmişken birşey daha söylemem lazım, uçan cismin düştüğü yer  ''Roswell  ''Askeri Hava Sahası'' .  Yani Jonathan amcanın evinin kenarına falan düşmüyor bu Ufo, askeri hava sahasına düşüyor. Lan olum yuh diyorum artık...


Gelelim bundan sonraki UFO gözlemlerine. Çünkü bence asıl olay ondan sonra oluyor, Roswell sadece işin fragmanı, reklamı. İnsanları uzaylılara inandıran şeyler daha sonra meydana geliyor çünkü.


1950' lerde, hatta özellikle 1952 yılında Amerika' da hergün yüzlerce UFO görülme vakası yaşanmaya başlıyor. Günde yüzlerce insan, yüzlerce UFO görmeye başlıyor.


Bazıları  ''52 yılında Amerika' da resmen bir hava saldırısı varmış gibi UFO vakaları gözlemleniyordu''  diyor, ve doğru söylüyorlar.


Doğru söylüyorlar fakat, bu işte bir gariplik var kanka. Sıralama garip, olay zinciri garip, olaylar garip, Sabri' nin her topu kale arkasındaki yaşlı amcalara nişanlaması garip.
Bunlar garip olaylar yani hacı.



Dikkat ettiyseniz Roswell Olayı olduktan sonra meydana geliyor bu vakıalar. Ve gökyüzünde o kadar çok UFO dolaşıyormuş ki, sanki birileri, halkın onları görmelerini ve gerçekliğini kabul etmelerini istiyormuş gibi. Burada iki üç tane UFO vakıasından bahsetmiyoruz arkadaşlar, yüzlerce vakıa var, yüzlerce, binlerce insanın şahit olduğu UFO vaıkaları bunlar.


Görgü tanıkları  ''sanki bir kutlamada gibiydik, heryerde uçan diskler vardı, sanki bir çeşit gösteri yapıyorlardı''  diyor.


Hiç mi kıllandırmadı bunlar sizi bugüne kadar evladım? Bunda kıllanmayan adamın kıl köklerinde bir sorun vardır bak çok açık söylüyorum.



Noldu da, bu yüzyıla kadar bu kadar ketum olarak lanse edilen uzaylılar 1952 yılında hava gösterileri yapıp milleti eğlendirmeye başladı lan?


Yoksa Saylon Galaksisi' nin kabile reisinin oğlu evlenmiş de ondan mı yapmışlar bu kutlamaları?



Bizim Ufocu Haktan hep şey der  '' insanlar ne zaman dünyaya zarar vermeye başladılar, uzaylılar da o zaman dünyaya gelmeye başladı''.


Lan peki yıl olmuş 1952, savaş yok bişey yok, ne diye gökyüzünde kuyruğunu koparmış danalar gibi dört dönüyorlar olum?


Bunun tek nedeni, insanları uzaylılara inandırmaaaaaaakkkkk..........!


Olayların masa üzerinde tezgahlandığı ayan beyan ortada, hala ve hala bunu anlamayanlar ve itiraz edenler mevcut ya, işte en çok ona kıl oluyorum. Maymundan gelmedik ama, maymuna gittiğimiz kesin aga...


Şimdi olayın en cıncıklı bölümüne gelelim ağzına terlik fırlattıklarım. Bir Nazi mühendisi olan Victor Schauberger, dikey kalkabilen ve o güne kadarki uçan cisimlere hiç benzemeyen bir araç tasarlar.


Bu araç daire şeklindedir ve anti-yer çekimi yöntemiyle çalışır;


Anti-yer çekimiyle çalışan uçan daire.

Hatta ve hatta yıllar sonra torunu, onlardan bir tanesinin hala kendisinde olduğunu söyler ;



Viktor Schauberger, araçla ilgili gelişim katetmekteyken birdenbire doğuya çağrılır ve tüm belgeler, bilgiler ve araç çalışma yerinde kalır. Sonra da bilin bakalım ne olur?

Aşk olur.

Kavuşamazlarsa ayrılık olur.



Olan şey şudur dalaksızlar, bütün belgeler ve araç çalınmıştır. Ve ne tesadüftürse, bu olay tam da Ataç Operasyonu sırasında gerçekleşir.


Olur öyle, tesadüftür..


Tesadüfler bununla da bitmiyor, Viktor bey tüm çalışmalarının Amerika tarafından çalındığını söylüyor herkese.


Ve inanır mısınız, tesadüfler bununla da bitmiyor anacım. Bundan birkaç yıl sonra Amerika 'da uçan daireler cirit atıyor.


Ve Viktor emminin torunu da şunları diyor;


- Dedem Amerika' daki uçan daireleri görünce  '' Aman tanrım, bunlar benim icatlarım, UFO' ların atası benim! ''  derdi.


Oturma organından sallıyor olma ihtimaline karşı, bunun da bir sağlaması yapılmış elbet. Şöyle ki ;


Viktor emminin yaptığı alet şu ;


Ve birkaç yıl sonra Amerikan semalarında görülen UFO da şu ;


Anlaşılan bizim Viktor emminin yaptığı alete bir ekleyip bir çıkarılarak böyle bir alet elde edilmiş.


Yani bunlar ilginç olaylar dayı...


Anladığınız üzere, Ataç Operasyonu sadece Nazi mühendis ve bilim adamlarını Amerika' ya getirme projesi değil. Bu operasyon aynı zamanda tüm bilimsel deney ve belgeleri de Amerika' ya taşıma projesi. Bazıları da çalınmış gördüğünüz gibi.


Bugün bizim gökyüzünde gördüğümüz o uçan dairelerin atası Viktor Schauberger emmi yani ciğersizler. Tabi bu proje bununla sınırlı değil, Schauberger' in çalışmalarını Amerika' daki bir mühendis alıyor ve şuanki bildiğimiz uçan diskleri yapıyor.


Bu adam John Frost. Şuraya bir atabilirsiniz adamın manyaklık dercesi hakkında az çok bilgi sahibi olmak için.


Burada bakmanız gereken yer  ''Avrocar''  bölümü. Çünkü bugünkü UFO' ların babası işte o araç. İnanmayan DNA testi falan yapabilir yani hehe.



İşte ilk modern UFO canlar.    Made In Amerika abi.

Avrocar
                                             
Peki Frost bu aleti kimden yardım alarak yapmış biliy misiğiz?

-Alexander Lippisch.  Hani şu bizim dikey kalkış uzmanı.


Şimdi olayı biraz daha farklı bir boyuta taşıyalım canlar. 1950' li yıllarda Amerika' da inanılmaz bir UFO görülme vaka sayısı belgelenmişti, işte tam da o yıllarda yapılan bir elti göstermeme izin verin canolar;

let me show you lan;


Ama yavaş yavaş, ecele yook.


Adamlar çalışıyor aga. Belli ki bişey yapıyorlar.


Devam ediyok.


Henüz büyük resim oluşmadı kafada. Ecele yok, oluşacak birazdan.


Hmmm.


Alla hallaaa.

Yok canıım.

Bak baaakk.

İşte ciğersizler, adamların yaptıkları, test ettikleri, üzerinde yıllarca çalıştıkları, kimselere söylemedikleri şey bu;   ''UFO''.


Uzaylıların yaptığını ve kullandığını sandığınız araçlar, senin benim gibi iki gözü, iki kulağı olan, sıçmak için donunu indiren ve aşağı indiren herifler tarafından yapıldı bugüne kadar.


Ve adamlar bunu yıllarca işte böyle test ettiler. Lan şurdaki herifin uzaylıya benzer bi tarafı var mı şimdi? Şahsen ben burdan benzetemedim. Gayet senin benim gibi insanoğlu, sadece kafaya bizim motorcularınkinden biraz daha değişik bir kask geçirmiş o kadar yanü.








Adamlar bunu milletin gözünün içine baka baka yapmışlar, milletin gözünün içine baka baka test etmişler ve milletin gözünün içine baka baka  ''UFO lan buuu, uzaylıların araçları bunlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!  ''  diye salya sümük saçmışlar, ve ondan sonra da kıçlarını gere gere gülmüşler bize anasını satayım.



Valla gülmek de hakları, hatta analarının ak sütü gibi helal anasını satayım. Herşey ayan beyan ortada olsun, fakat sırf medya şişirmesi nedeniyle insanlar apaçık somut gerçeğe değil de, medyanın onlara fişlediği, paketleyip sattığı şeye inansın. Bu adamlar kıçlarını gere gere gülmekte yerden göğe kadar haklılar anacım bu yüzden. Hatta ben bile gülüyorum o sığır soyundan gelme embesil ergen kafalılara.



Ulan aha da heriflerin bunları yapma belgeleri burada, ben tek başıma şu kadar belgeye bilgiye ulaşabilmişim, ve sadece şu kadar belge ile neyin gerçek neyin safsata olduğunu anlayabilmişim, bizim düşünmeye ve araştırmaya alerjisi olan insanlarımız bunu hala göremiyor ya, işte orada ben de yalnızlıktan dert yanıyorum panpa.




Üzerine kitap yazacak kadar çok değil, olayın iç yüzünü öğrenecek kadar araştırma yapsanız, herşey zaten karşınıza kendisi çıkacak.






Google' a  ''Eylem' in poposu göründü''  yazacağınıza,  ''Nazi Ufo'' yazsanız karşınıza binlerce sayfa, resim, belge, belgesel, araştırma yazısı çıkacak zaten.





Eğer UFO' lar uzaylıların araçları olsaydı, onlar hakkında bu kadar bilgiye nasıl ulaşılacaktı?


Yani düşünsenize, uzaylıların yaşadıkları yeri bile bilmiyoruz, sadece onlara ait oldukları varsayılan uçan daireler gördüğümüzü sanıyoruz, fakat neredeyse adamlarla kız alıp verecek kadar iyi tanıyor muamelesi yapıyoruz etrafımıza.


Şurada duran askerlere o aracın içindekinin  ''uzaylı''  olduğunu söyle, önce senle dalga geçer, baktı ki sen ciddisin oracıkta ağzına cop sokar, ''sen benle maytap mı geçiyon lan pezevenk''  diye..


Bu kamyonun içindeki adam da uzaylı akrabalarını ziyarete gelmiş mesela...


Televizyon ve gazetelere değil de, şuan hala elimizde olan internete rağbet edin biraz ciğerini söktüklerim. Tabi internet derken, öle saçmasalak şeylere değil anasını satayım.



Uzaylıların var olduğunu savunan adamların, ellerindeki resimlerden başka neler gösterebildiklerine bir bakın. Netteki videolardan başka ne kanıt gösterebildiklerini sorgulayın, ondan sonra neye inanıyorsanız inanın anasını satayım...




Hadi canlar kendinize iyi bakın, akıllı olun, yoldan geçenlere laf atmayın.

Hadi anam eyvallah.