17 Haziran 2013 Pazartesi

BILDERBERG VE AVRUPA PARLAMENTOSUNDA GEZİ PARKI


Selam ciğersizler.

Hatırlarsanız daha ilk yazıda şöyle bir şey demiştim ; ''Bu olay ile ilgili, dünya siyaseti birinci ağızdan açıklamalar yaparsa, işte o zaman bu işin ardında kimlerin olduğunu hep birlikte anlarız.''


İkinci yazıda da ''bu işten memnun olanlar''ı sıralamıştım elimden geldiğince. Bu son derece sıradan ayaklanmaya başta Amerika olmak üzere neden tüm dünyanın bu derece ilgi gösterdiğini, acizane irdelemeye çalışmıştım.


İlk yazıda söylediğim şey gerçekleşti ve konu hakkında birinci ağızdan açıklamalar duyduk. Konu medyadan sonra, resmi organlara taşındı.


Geçenlerde Avrupa Parlementosu toplandı, duymuşsunuzdur. Ve o koskoca Avrupa Parlementosu toplantısında Türkiye'deki ''Gezi Parkı'' olayları konuşuldu. Evet bu hiç de normal bir olay değil gördüğünüz gibi.

Konuyla ilgili haberler için ; LinkLinkLinkLinkLinkLinkLink


Fakat olayı biraz daha öncesine almamız gerekli. 3-9 Haziran'da Bilderberg toplantıları yapılmıştı. Ve size şöyle küçük bir tüyo vereyim, Bilderberg toplantıları yapılmadan önce, düşünülen planları gerçekleştirmek adına dünyada bazı hamleler yapılır. Örneğin bu Bilderberg'lerden önce Amerika'da bir terör olayı medyana geldi. Hatırlarsınız Boston'da bir patlama olmuş ve bir sürü insan hayatını kaybetmişti.


Daha sonra İngiltere'de birkaç terör vakıası olmuştu ; LinkLink
Alex Jones'tan Bilderbergler için de şunlara bakabilirsiniz ; LinkLinkLink

tarihten beri Bilderberg..
Ve bu planlı olayların ardından da ''Gezi Parkı'' adı verilen bir eylem gerçekleşti. Kimse bana bu eyleminin tarihinin tesadüf olduğunu falan söylemesin. Kimse bana böylesi bir olayın dünyanın ana sorunu olmasının altında bazı ellerin, aslında her zamanki ellerin olmadığını söylemesin.


İşte o Bilderberg toplantılarında bu konular konuşuldu ve kararlar alındı. Bizim için ne gibi kararlar alındığını sanırım hep birlikte görmekteyiz;

1. Beyaz Saray sözcüleri ve bizzat dış işleri bakanı Kerry, birinci ağızdan bu olay hakkında Türk hükumeti aleyhinde demeçlerde bulundu.

2. Alman başbakanı Merkel, birinci ağızdan bu olay hakkında açıklamalar yaptı.


3. İsrail bakanları konuya müdahil oldu ve memnuniyetlerini bildirdi.

4. Tüm dünya medyası bu olayı birinci gündem maddesi yaptı.

5. Ve son olarak ''Avrupa Parlamentosu'', Türkiye'yi kınadı ve dünyaya bu olayı resmi ağızlardan bir kez daha duyurdu.

6. Ünlüler üzerinde bunaltıcı bir medya ve kamuoyu baskısı oluşturuldu, ve Gezi Parkı'na destek vermeyenler adeta ''fişlendi''.

Link
Olaya ''abi halk koyun değilmiş yaaa'' gözüyle bakan arkadaşım, bunlar senin hiç mi dikkatini çekmedi?


Peki Bilderberg'e Koç ailesinin de katıldığını da biliyor muydunuz? LinkLinkLink


Bu olaya destek verenlerin arasında Koç'ların bulunması, sonra da Bilderberg'de yine onların bulunması, sonra da tüm dünyanın bu konuda Türkiye'ye baskı yapması...


Ülkeyi 100 yıldır sömüren düzenin başındaki aile, bunları neden yapıyor acaba... Kendileri yedi göbek, hatta yetmiş yedi göbek Yahudidir. Bakın bunu sizlere ''sadece birkaç fotoğraf'' ile ispat edebilirim ;


Bu fotoğrafı bir sürü arkadaşıma gösterdim ve ''sence bu aile nereli?'' dedim.
Verilen cevaplar hep ''Amerikalı, İngiliz, Fransız'' vb. oldu.


Şimdi şu aileye bir bakın, zerre kadar Türklere benziyorlar mı?
Benzemiyorlar çünkü Türk değiller ;
Benzemiyorlar çünkü Yahudiler.


Yediğimiz yemeği bile sömüren batının, bu konuda sizin yanınızda yer alması ve hükumete baskı yapması hiç mi sizi kıllandırmadı?


Bilderberg toplantılarının da, Avrupa Parlamentosunun toplanmasından hemen önce yapılması da dikkatinizi çekmiştir sanırım. Bundan hemen önce kilit ülkelerde, kilit olayların medyana gelmesi de..


Bunun gerçek ve katıksız bir halk ayaklanması olduğunu düşünenlerde şu videonun mealini soruyorum ;


Olaylar sadece bu videoya bağlı değil tabi, bu sadece bir örnek daha. Fakat bunun gibi onlarca haberi sizinle paylaşmıştım zaten. Bu olayda, herkese masum vatandaş edasına bürünmüş, işini iyi bilen ajanlar var.


Tüm bunlar sürerken, CNN'in başını çektiği dünya medyası, olayların durulduğu şu günlerde hala ve hala kara propaganda yapmaya devam etmekte. ''Bu Amerikalılar ne kadar salak yaa, 11 eylüle inanıyolarr''  diyen at gözlüklü ama öyle olmadığını düşünen arkadaşım, işte şuan aynı ellerin farklı bir planına inanmaktasın. Sen hala ''halk uyumuyomuş abiii, ben ilk kez bu kadar zeki insanı bir arada gördüm''  de. Aradan yıllar geçtikten sonra da ''bu kadar salak insanı ilk defa bir arada görüyorum'' diyeceksin.


Olayın başında eylem yapanların hepsini katmıyorum, oraya bunları bilmeden gidenler var elbet. Samimi duygularla giden. Kimler tarafından piyon olarak kullanıldığını bilmeden giden.. Fakat şuan her şey ortada ve bunları bile bile giden, veya araştırmadan körü körüne giden insan ya salaktır, ya da salaktır.


Kazlıçeşme'de Akp'nin 1 milyondan fazla katılımcı topladığı mitingi CNN, ''hükumete karşı protesto'' diye yayınladı. Evet ''yok artık anasını satayım'' demiş olabilirsiniz ama, aynen de öyle oldu.


Aha da birkaç link ; LinkLink

Polis terörü polis terörü diye diye dellenen polisler de oldu ; Link

Dünyaya yalan haber pazarlayanlar oldu ; LinkLinkLinkLinkLink

Talk showlara konu olundu ; Link

Garip şeyler oldu ; Link Link

Farklı kafayı yaşayanlar da oldu ; LinkLink


''Bu tür sosyal ayaklanma görünümlü olaylar ne diye emperyal medyada çıkıyor?'' diye bir soru gelmiş olabilir aklınıza.
Sosyal ayaklanma, insanların özgürlük ve demokrasi arayışı görünümlü bu olayların arkasında birebir aynı emperyal güçler var da ondan. Normal bir hak olan özgürlük isteme hakkını, bu küresel eller maalesef kendi çıkarları için kullanmakta bugün. Zamanın bir kesiminde bir düşünce, bir akım ortaya atarlar, ve insanları bu akım adına ayaklanmaları için teşvik ve finanse ederler. Olayın içinde samimi duygular taşıyanlar olsa da, kullanılmaktan öteye gidemezler.

bazıları da açıktan bu hareketi desteklerler
Bakın bu konu hakkında yapılmış küçük bir belgesel var, izlemenizi tavsiye ederim ;


İnsanların özgürlüklerini ellerinden alanlar, onları özgürlük diye ayaklandıranlarla aynı kişiler. Böylece kendilerine sorun olan veya istemedikleri yönetimleri, insanları veya rejimleri halkın kendisi indirmiş gibi gösteriyorlar yani. Zekice.

Medyayı tehdit ederek de bu olayları pazarlarlar.

Sonra istihbarat servisleri de boş durmazlar böyle olaylarda ;


LinkLinkLinkLinkLink

Occupy hareketi tüm dünyada sivil darbe yapabilme potansiyeline sahip bir örgüt haline geldi. Zira arkasındakileri düşünürsek, gayet normal. Yoksa bu şekilde hükumet devirme ve dünyayı sömüren küresel elitin de arkalarında olmasının başka hiçbir açıklaması olamaz.

bu beynelmileli ;
bu da Türkiye'deki...
LinkLinkLink

Lafın kısası Bilderberg'de bu konu konuşuldu ve birtakım kararlar alındı, Türkiye'den de yetmiş yedi göbek Yahudi olan Koç ailesi katıldı. Koç ailesi aynı zamanda bu eylemi perde arkasından destekliyor ve reklam kesilmesi gibi çeşitli yöntemlerle medyayı kullanmak istiyor ciğersizler. 100 yıldır Türkiye'yi sömüren insanlar, bu olaya ''halk sevgisi'' adı altında destek veriyor. Ben de çapulcuyum diyen bir banka genel başkanı ve marka sahibi, bir yandan da halkı soyup soğana çeviriyor. Yalan haberler sadece bir merkezden çıkıyor ve tüm dünyaya yayılıyor. Medya manipülasyon uyguluyor. Ünlülere baskı yapılıyor. Destek vermeyen ünlülere bıyık altından tehditler yağıyor. Tüm ünlüler tek bir merkezden aldıkları mesajlarla, halkı ayaklanmaya teşvik ediyor. Ve daha fazlası..


Tabi bu arada Londra'da G-8 toplantılarını protesto ederken polis tarafından yerlerde sürüklenen insanlar, nedense asla dünya medyasında bu denli yer etmiyor. LinkLinkLinkLink



Avrupa Parlamentosu, Beyaz Saray, İngiltere, Fransa, Almanya ve dünya bu olaylar söz konusu iken nerede?...


Konu hakkında birkaç yazı daha yazmak ve toparlamak temennisi ve selamet ile ciğersizler..