14 Eylül 2012 Cuma

MADONNA KONSERİ, MEALİ VE EMBESİL SÜRÜSÜ




Etrafıma baktığımda birçok yeni yüz görüyorum.

Bu, ilk iki kuralı çiğnediğiniz anlamına geliyor. Lanet olsun bütün bir nesil benzin pompalıyor hayatını konserlerde geçiriyor.


Evet ciğerler.

Bundan önce yaklaşık 9559629825365 kez söylediğim şeyin doğru olduğunu görmek bu kez sevindirmedi beni aslında. Zira söylediğim şey aslında trajik bir olaydı, ve bu konuda defalarca haklı çıkmak bunu traji-komik bir hale getirdi sadece.



Söylediğim şey şuydu ciğersizler ;

''Televizyon başta olmak üzere medya, insanlara herşeye hakkettiğinden daha fazla değer vermesini ve bunu önemsemesini sağlar. Medya inanılmaz bir araçtır. Ve dünya bu embesil sürüleriyle dolu oldukça da aynen böyle devam edecek. ''


Haklı olmayı en istemediğim anlardan birinde haklı olduğum için üzülmeyi hak ettiğimi düşünüyorum..


Fazlaca reklam, epeyce bir gürültü, tüm haberlerin bir numaralı konusu olan bir konser ve tabiki hiçbir şeyin altında hiçbir şey yatmadığına inanan tam bir  ''embesil sürüsü''...


Olay bu kadar açık ciğersizler.


Galatasaray' ın bile dolduramadığı TTNET Arena' yı Madonna denilen abla full' ledi anasını satayım ahahaha.


50 bin kadar embesil, o gece zevkten dört köşe olmuş porno oyuncusu gibi veya dünyanın en kaliteli saf kokainini saatlerce burnundan kıçına kadar solumuş gibi kendinden geçti.


Bakın dört tarafı embesillerle çevrili bir toprak parçasında yaşıyoruz. Mahallemizde, semtimizde ve illerimizde her yerde bir apaçi misali embesil kol gezer oldu anasını satayım.

Tabi burada olay  ''Madonna konserine gittiler de embesil oldular amağa ğoyum''  olayı değil, bazı izansız moronlar durumu direk ona bağlar hemen, geri zekalılık parayla mı..


Tabiki konser olacak, sevdiğin sanatçıyı görmeye gideceksin, biz de gittik, gidiyoruz da hala. Ama, konserine gittin diye oradaki her bokluğu da es geçme arkadaşım, zira Madonna ' nın konseri es geçilebilir gibi değil ciğerini söktüklerim.

Kedi canınızı sizin.


Televizyonlarda, gazetelerde ve internette bu kadar reklamı yapılan ve sonrasında da bu kadar haber yapılan şu olayı biraz araştırayım dedim, zira Madonna' yı daha önceden araştırmışlığım da var.


Madonna' nın Kabala seanslarına katılmadığını ve Kabala hahamlarına milyonlarca dolar bağışladığını bilmeyen varsa derhal camı açsın ve atlasın.

Resimdeki o kırmızı bileklik  ''kabala bilekliği'' dir ciğersizler. Kabalistler, bunun iyi şans getirdiğine inanırlar. O kadar mallar yani düşünün ehehe.


Madonna ablanın Kabala seanslarına katıldığı ve bir kabalist olduğuna dair birkaç haber de şu adreslerden okuyabilirsiniz sidik torbasızlar ;

1. http://www.habervitrini.com/haber/madonna-kabalaya-inanmayan-kocasina-kapiyi-gosterdi-347644/

2. http://www.kenthaber.com/Haber/yasam/Normal/madonna-kabala-tukusunu-abartti/75e78257-39ca-4b2b-85f5-a17d6bed9127

3. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=296796

4. http://www.fixedearth.com/Madonna-Kabbala.htm

5. http://www.emlakkulisi.com/36598_madonna_kabala_suyuyla_evini_isitiyor

6. http://arsiv.sabah.com.tr/2005/03/30/cp/yas101-20050312-101.html

7. http://onlymagazine7.blogspot.com/2012/06/pop-muzigin-kralicesi-madonna-kabalaya_28.html

8. http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/282282.asp

9. http://www.aktifhaber.com/madonna-kabala-icin-mi-bosandi-188662h.htm

10. http://dunya.milliyet.com.tr/madonna-nin-evliliginin-bitmesinin-nedeni-spor-ve-kabala/dunya/dunyadetay/19.10.2008/1005141/default.htm


Biraz bokunu çıkarıp 10 tane adres verdim ki, sığırlar inanmakta güçlük çekiyor anasını satayım. Zaten Madonna' nın Kabala seanslarına gittiğinden haberin yoksa, Madonna hakkındaki tek bilgin kadının şarkıcı olduğudur anasını satayım.
Kabala seansına gideriken aldı da bir yağmuur
Öncelikle şunu tekrar söyleyeyim ciğersizler, ben kimsenin ne dinlediğine, ne dinlemediğine, ne düşündüğüne, ne düşünmediğine veya tuvalette ayakta işeyip işemediğine burda tek kelime etmedim, etmiyorum da. Zira beni ilgilendirmez adamın ortalama kaç tane tuvalet kağıdı kullandığı. Fakat benim dikkat ettiğim şey, insanların düşüncelerini yayarken etik olup olmadıkları ve bu düşüncenin doğru olup olmadığıdır.


Yanlış bir şey anlatan adama inanana da bir şey yapamam tabi, sadece yanlış olduğunu gösteririm elimden geldiğince, gerisi ona aittir, isterse gitsin kutsal bok böceğine tapsın anasını satayım, bana ne ve kime ne...

Very big cat 
Neyse, fazla dolanmadan ve konudan sapmadan devam edelim ciğerler.

Neymiş, Madonna Kabala' cıymış, ol rayt?

- O ye.

Her şeyi kademe kademe anlamamız lazım aslında.

Peki Kabala ne idi canlar?

Şöyle bir göz atın ;

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kabbala

Gizli Yahudi öğretileri imiş ya la bu. Zaten sayfa açıldığında, sağ taraftaki resim ve alt başlıklar dikkatinizi çekmiştir, zira çekmediyse, alıcınızda bir sorun vardır, daha iyi çekeni alın derim.

Kötü bi espriydi tamam.

Ayrıca kişilerin inançları ve öğretileri de bizi ilgilendirmez ciğersizler, hemen oraya da saldırmayın. Kişi yahudi diye insanlıktan dışlayacak değiliz veya her söylediği yalandır da diyemeyiz.


Fakat Madonna bu Kabala olayını inanılmaz derecede abartmış durumda conconlar. Biz insanlara zor kullanmamaktan, saygı ve sevgiden bahsederken Madonna ablamızın Kabala tutumuna dikkat etmişsinizdir ;




Medeniyetin, insan hakları ve özgürlüklerinin beşiğinde yaşadığını düşündüğümüz insanların, ve örnek aldığımız ( benim değil de sizin aldığınız ehehe )  insanların, bu kavramlardan pek de nasibini almadıklarının en güzel örneklerinden bir tanesi aslında bu durum.


Lan bizde   ''Müslüman koca, karısını namaz kılmadığı için boşadı ''   diye bir haber çıksa, yeminle tüm gazeteler ve televizyonlar günlerce bunu haber yapar ve halk da kendi üzerine düşeni sosyal paylaşım sitelerinden devam ettirirdi. Bu kişiler ünlü olmasa dahi...

Kabalistler her şeyi daha iyi yaparmış. Hmm şakacı seni

Bizim Kabala dediğimiz şey bildiğin büyü kitabıdır olum, mistik öğretiler vardır, büyü, sihir, cinler, şeytanlar gibi şeylerle dolu olan bir kitaptır lan bu. Masonlar o ayinleri Orhan Pamuk' un kitaplarına göre mi yapıyor sanıyorsunuz siz anasını satayım, tüm o ayinler Kabala çıkışlı ayinlerdir. Zaten ayinler de İbranice olur, Kabala' nın yazıldığı dil yani...


Şimcik, gelelim Madonna konserindeki eceyipliklere.


Bir acayip konserdi bu Madonna konseri.

Gitmedim haa, videolarını izledim hehi. Zaten bekliyordum bu Kabala manyağı Madonna teyzenin bir takım bokluklar yapacağını, şaşırtmadı beni.


Konserin açılışına hep birlikte göz atalım conconlar ;


Konserin başlangıcı gerçekten çok ajayip canolar.

Kilise çanı çalınarak başlıyor bizim konser ;


Sonra,

Arka plan gördüğünüz üzere bir kilise. Ve şu ışık saçan şey de Hristiyanların ayinlerde oraya buraya savurdukları şey var ya hani, hah işte o.

Adı her ne boksa, bilmiyorum.

Gariplikler devam ediyor tabi;


Nedendir bilinmez, o arka plan ve Hristiyan motifinin arkasından rahip gibi giyinmiş amcalar çıkıveriyor.


Sonra, bizim bu rahip amcalar dev bir haçın önüne geliyooor, ve ;


Önce o dev kasenin içine birşey koyuyor bizim rahip amcalar. Ne olduğunu bilmiyorum, fakat tecrübelerime dayanarak bunun bir Kabala suyu olabileceğini söyleyebilirim siz ciğersizlere.


Rahip emmiler başlıyor kaseyi sallamaya. Kase sallamaktan kastımız sizin anladığınız anlamda değil böbreksizler, içiniz fesat sizin anasını satayım ehehe.


İşte şu andan itibaren, sanki bir Hristiyan ayini görünümünü aşıp, yani önünden  ''sanki''  yi atıp, bir Hristiyan ayini ortaya çıkıveriyor.

Kimse de demiyo ki  '' aga bu nedir? ''

'' Biz Madonna' yı izlemeye geldik ama kendimizi kilise ayininde bulduk ''  diyen bir Allah' ın kulu yok lan.


Bu kadın buraya sanatını icra etmeye gelmemiş mi?

Ve bu kadının sanatı da şarkı söylemek değil mi?

Ve yanında da dans etmek işte.

Peki dev bir haçın, dev bir kasenin, rahip kıyafetindeki adamların ve bir ilahinin bu konserde ne işi var panpa?


Şimdi şu sahne hiç mi dikkatinizi çekmedi lan?

Bu kadar mı sığır oldunuz anasını satayım.

Televizyona çıkan bir adam namazdan niyazdan bahsettiği anda  ''dini alet ediyo bu adam amağa ğoyum yıaaa''  diye kıçınızdan alev fışkırtan siz değil misiniz lan?

Fakat bunu yapan kişinin Yeşil Kartı olunca, süt dökmüş kedi gibi altında bi bok aramayan gene siz anasını satayım.

Bu kadar mı Polyanna oldunuz, hiçbir şeyin altında hiçbir şey aramıyorsunuz olum. Çok mu masum şimdi bu sahneler?


Özellikle ve özellikle başta ülkemiz olmak üzere dünyadaki diyalog adı altında insanları Hristiyanlaştırma faaliyetlerinin tavan yaptığı bu dönemde..

Tabi, tesadüftür o.

Ve Madonna teyzenin sahneye iştirakı..

Madonna teyzenin içinde bulunduğu yapı dikkatinizi çekti mi, yoksa gerçekten o kadar mal mısınız?


Karşılaştırın bakalım, üstteki ve alttaki fotoları. Hatta yukarıdaki videoyu izleyin, daha iyi muhakeme yapabileceğinizden eminim canlar.

Oy kurban olurum ben size.



Tabiki üzerinde de bir haç...

Madonna teyzenin çıkışı da bir garip olay canını yediklerim, kadın üzerinde kara örtü ve elinde de koca bir makineli tüfekle çıktı.

Tabi herşeyde olduğu gibi bunun da altında bir bok yok.. Yani tamamen sanatsal anlamda yapılan şeyler bunlar. Sonuçta o kara örtünün ve tüfeğin sanatsal değeri çok büyük. Hatta tüfekler önce sanat için kullanılmış, sonra bazı haylazlar bunu insan öldürmek için kullanmaya başlamış, o derece yani.

Tüfek = sanat (!)

Baştan sona bir mesaj üzerinde dönüyor her şey.


Çok manidar bir foto daha pampişler. Madonna ' yı  temsil eden bir M harfi üzerinde tesadüfen üç dinin bir araya gelişi ifade edilmiş.

Tesadüftür ama o. Hemen altında bir bok aramamak lazım. Sonuçta bu sanatsal bir olay.

Horus abi mi lan o?

Videoyu başka başka açılardan   ''lan başka boklar da vardır mutlaka''  düşüncesiyle izledikten sonra, tam da kafamdan geçen bir bok şekli daha gördüm.


Şimdi  ''lan burda da ne var  bee, abartma amağa ğoyum!!!! ''   diyen embesil sığırlar vardır mutlaka, işte o sığır panpişlere bir soru sormak istiyorum ;

''Lan dünyada bu kadar simge, bu kadar hayvan, bu kadar ''sanatsal''  şey varken,   nedennn tutup da şahin başı seçilmiş lan? ''

Allah aşkına lan, cevap ver, neden?

Bu anasını sattığımın dünyasında başka hayvan figürü, başka simge ve sembol mü kalmadı da bu seçilmiş olum?

Aynı tesadüf neden 956248854151585619998898995952945569263265  kez karşımıza çıkıyor arkadaşım?

Neden?

Ha eğer malsanız, eğer sığırsanız burada bir art niyet aramıyor olabilirsiniz. Zira sığır art niyeti sevmez, sığır tesadüfleri sever. Tesadüfler de sığırı.

Ama biraz aklı olan insan da sığırı ve tesadüfü sevmez.


İşte bu da bir başka konserinden, bir başka sanatsal olay..

Madonna teyzenin buradaki amacı da yine sadece  ''sanat icra etmek''  di mi  sevgili sığır?

Senin sanatına ben.

İstanbul konserine dönelim;


Şimdi çok uzun bir zaman boyunca arka planda duran şu resme bir dikkat kesilin pampişler.

Daha güzel bir açıdan bakalım hatta ;


Oldu mu?

Görebildiniz mi anam?

Yoksa görüp de  ''ee bu ne küü şimdiee iks deee ''  falan mı dediniz?

Allah belanızı versin.

O arkadakinin bir  ''kilise''  olduğunu benim 3 yaşındaki yeğenim bile anladı, hatta 65 yaşındaki babaannem  %60 kör,  %50 sağır,  %40 da bunamış olmasına rağmen o bile anladı.

Neden?

Çünkü fok balıkları çok yalnız.

çok yalnızııım

Çünküsü şu ciğersiz, insanın bunu anlaması için beyninin  %0,1 ' ini kullanması yeter de artar bile.

Peki şunu sorayım siz conconlara ;  ''bu kadın neden bir kilisede konser veriyor? ''

Etraf neden rahiplerle kaplı?

Neden çan sesleri yankılanıyor?

Neden bir Hristiyan ilahisi okunuyor?

Sanat için mi yoksa...?

Neyse, oynatalım Uğurcum ;


İnternet üzerinden elimden geldiği kadar ıncığını mıncığını çıkartmaya çalıştım konserin, ve çok ilginç şeylere rastladım gördüğünüz üzere. Psikopatım abi.

Bakın konser tüm hızıyla devam ederken arka plana öyle güzel bir resim koymuşlar ki, tadından yenmiyor yani.


Bir piramit ve daha önemlisi, bu piramit etrafına ışıklar saçıyor.
Hmm.

Bak yine şaşırttınız beni yaa.

O kadar Kabala ve Yahudilikle iç içe oluşundan bahsettikten sonra Madonna ninenin, şu fotoyu açıklamama gerenk var mı canını yediklerim?

Bu da mı gol değil lan?

Bu içine tükürdüğümün hayatı ne ilginç tesadüflerle ve altında hiçbir şey aranmaması gereken şeylerle dolu ya, vay anasını..


''Madonna konserleri çok  ''sanatsal''  oluyo yıaaaaaa iks deeeeeee   hele hele leeee :)))))))  ''

Harbiden  ''kötü bir romantizme yakalandık ''  anasını satayım ya.


Tüm bunlar içinde Madonna' nın yapmadığı tek şey   ''sanat ''  bence.

Kadın sanki şarkıcı değil de, uluslararası ilişkiler konseyinin kıdemli bi temsilcisi anasını satayım. Ulan bu kadar siyasi, dini, ırkçı motif Hitler' de bile yoktu lan.


Aaa, Hitler demişken;


Birileri  Madonna nineye şarkıcı olduğunu ve sadece şarkı söylemesi gerektiğini hatırlatmalı bence.

Elinin hamuruyla her boka atlamaması lazım. Sonra o hamuru başka şeyler için aleyhinde kullanabilirler mazallah..


İşte Madonna teyzenin konserinden harika bir tesadüfi manzara daha ciğerini söktüklerim. Sanırsam arka planları hazırlayan herif tuvalete gittiği sırada haylazın biri geldi ve sadece komiklik olsun deyü böyle bir resim ve semboller yerleştirdi etrafa.

Sizce şu resim, benim iki saattir anlatmak istediğim şeyi en güzel şekilde özetlemiyor mu?


Bence artıyor bile.

Kendisini dinleyen ve izlemeye gelen milyonlarca insanın önünde, hiç çekinmeden, hiç  ''acaba yanlış anlaşılır mıyım''  korkusu gütmeden, çok açık ve cesur bir şekilde verilen mesajlar sinsilesi.

Hatta küstahça.

Sanırsın Amerikan ordusunun silahtan sorumlu kadın üyesi ağzına işediğimin karısı, her konserde elinde bir silah. Yakında bir tankla veya füzeyle çıkarsa hiç şaşırmam yemin ederim.


Tabiki Madonna teyzenin ''örnek''  görüntüleri bununla sınırlı değil. Lan 50 bin kişinin önünde göğsünü açan bir kadına ben daha ne yorum yapayım olum?


Utanmasa 50 bin kişiye tek tek elletecek anasını satayım. Gerçi bunu yapmamasının nedeni utanması falan değil yani ehehe.


Ve bizim elit ve de modern gençlerimiz bunu görünce ağzına sinek düşmüş kurbağa gibi sevinç çığlığı attıklarından, yapılan bu edepsizliğin farkına varmayı bırak bunu savunur oldular.


Videodaki embesillerin tam malzeme göründüğü andaki çığlıklarına bakın, 2 saniyeliğine kendilerini lord ilan etti bu herifler. Ulan hadi elletse avazın çıktığı kadar bağır anasını satayım illa bağırmaya hevesliysen. Babaannen yaşındaki bir kadının göğsü lan bu sonuçta, kadın 54 yaşında anasını satayım, hayır sapıklıkta sınır tanımam diyorsanız, gidin anneannenize veya babaannenize rica edin, o da açar yani.


Neymiş  ''hangi yıldayız olum yaa, çağa ayak uydurun biraaazz  hihelele le leee lüü lüüü :)) ''

Sizin modernlikten ve çağdaşlıktan anladığınız buysa ben yemin ederim çağ dışı bir varlığım bu çağ dışı oluşumla gurur duyuyorum anasını satayım.


Kendi kız kardeşi mine etek giydiğinde, bakan bir erkek gördükleri zaman ağızlarından salya sümük saçan o gavatlar, başkasının memesini görünce orgasm çığlıkları atar işte böyle bir çağdaşlık anlayışında.

Hayır duyan da Madonna' yla 20 dakika seviştiğini sanar gavatın.

Bu göğüs açma olayı ve onu görerek kendini Madonna' yla yatmış kadar büyük bir hazza nail olmuşluk hissi bununla sınırlı değil tabi canolar, bir olay yakaladım ki çok manidar ;



İşte yurdumuzun su katılmamış zeki(?!) lerinden biri Erol Köse. Adam üşenmemiş, Madonna' nın memesini çekmiş, sonra bu fotoyu Twitter' a atmış, sonra üstüne bir de su katılmamış zeka ürünü olan yorumlar falan döktürmüş, ve onun da üstüne bu fotoya  ''telif hakkı''  koyduğunu iddia etmiş.

Sizin yanınızda kendimizi çok salak hissediyoruz Erol bey
Olum, dünyanın şu zeka seviyesini görünce yemin ederim beni uzun ve hummalı bir kara düşünce sarıyor lan.
Adam, memeye telif hakkı koyacak kadar su katılmamış bir zeki abi, ben daha ne diyeyim lan ahahahaha.


Ve, o kadar dahi bir zekaya sahip ki, sanıyor ki tüm abaza millet bu anı kaçırdı, fakat hem abaza hem de zekasını kullanan biri olarak sadece o yakaladı bu fotoyu ahahahaha.

Neyse.

Tabi Madonna teyzenin sahnede azma nöbetleri bununla sınırlı değil ;


Yıllar önce sahneden öpecek erkek olmadığını gördüğünde, yanı başındaki Britney Spears' ı öpüvermişti bizim azgın moruk ahahahahaha.


Sonra Paris' te öyle bir coştu ki, yanındaki adam bile  ''noluyo lan bu karıya?''  şeklinde bir bakış attı ehehe.


Azgın moruk diye buna derim aga ben.   Yiiiiiiiihhhhaaaaaa


Bu da yine +18 içerikli bir açıklamaya gerek duyduğum bir foto. Ama, fakat, lakin okurlarım arasında -18 olduğu için bu açıklamayı yapmaktan haya ediyorum gadasını aldıklarım.


Cinsel hayatını sahneye taşıma arkadaşım lan ahahaha. Şarkı sırasında nahoş nidalara rastlanmamıştır umarım, zira yeterince müstehçen bir sahne olup, fazlası istenmeyen reaksiyonlara sebep verebilir.


Kadının evindeki cinsel hayatının dışında bi de sahne cinsel hayatı var anasını satayım, çok ilginç. Ama sanat yapıyor tabi o, çağdaş olmak lazım di mi.


Bakın size güzel bir tesadüf daha göstereyim ciğersizler. Bizim Madonna teyze, yaşına başına bakmadan yine haylazlık yapmaya karar vermiş ve tesadüfen  Eski Mısır tanrıçalarından, Horus' un anası olan  ISIS ' in kıyafetinin aynısını giydirivermiş üzerine la.


Kafasındaki boynuzlara kadar aynı hem de.

Bak yine beni şaşırttınız ama yıaaaa.

Sonra,

Bi de bizim Lucifer emminin şekline bürünmüş. Şimdi şu konuda açık olalım dalaksılar, bir insanın şu sağdaki resmin aynısı pozu, istemsiz verme olasılığı yüzde kaçtır?

Yani o kıyafeti giymişken bu ihtimal yüzde kaç olabilir?


Oran-orantı problemlerini açıp bakın, içinden çıkamayacağınız bir denklem sizi bekliyor, hadi anasını satayım.


Zaten ISIS' i falan bilmeseniz bile, şu fotonun bir Eski Mısır tasviri olduğunu anlayabilirsiniz. O kadar da sığır değilsiniz diye ümit ediyorum.


Anasını anmışken, oğlunu anmamak saygısızlık olur di mü panpa. İşte karşınızda Horus abimizin tek gözü.

Elem tera fiş, kem  ''göz''lere şişşş.

Bugün de kötü espri yapasım var hacı ya, ahahahhaaa.


Her konserde bir başka mesaj Madonna teyzeden.



Sanırım Madonna da su katılmamış zekilerden hacı ehehe.


Kabalist Madonna nine için hiç de ilginç olmasa gerenk di mü hacu?


Sanırım bu foto ve yazı olayı daha az ilginç kılar.


Bu da yine çok konuşlan bir olay. Fakat buna biraz açıklık getirmek lazım,  bu olay  ''Madonna'nın Kur'an-ı kerim' i çiğnemesi ''  olarak lanse edildi ama, orada yazan bir Kur'an ayeti değil.

Yanlış hatırlamıyorsam  ''bugüne kadarki tüm bildiklerinizi unutun''  yazıyordu.

Fakat burada yine önemli bir nokta var, neden Arapça yazıyor?

Ve neden yanında bir üzüm salkımı var?

Ve neden Madonna teyze bu yazıyı ve üzümü eziyor?

Zaten bu klip çok ajayip olum, baştan sona bir bokluk var klipte.

Alı size kanlı canlı klibi canolar ;



Klip böyle başlıyor...  Tesadüfen bir  ''tek göz''  tasviri ile..


Sonra tek gözler yine bizi yalnız bırakmıyorlar tabi.

Öndeki göze bakarsanız bir gagası olduğunu göreceksiniz ciğersizler. Sanırım bununla hangi hayvanı ve o hayvanla kimi tasvir ettiklerini söylememe gerenk yok.

Sığırlığın da bir derecesi var.


Yine ürkütücü bir şekil çıkıyor karşımıza anasını satayım, Madonna değil Kasımpaşa canavarı mübarek.
Ağızda tek göz. Ve gözlerden biri konuşuyor.
Tiksinç.


İşin garip taraflarından biri de bir Türk motifi olan semazenler var klipte.


Ve yine işin garip tarafı, semazenler ve Madonna' nın Arapça yazılara basması çok kısa aralıklarla gösteriliyor.

İlginç.

Yine uğraşılmış, edilmiş bir sahne ile tek göz tasviri.

Lan yeter anasını satayım, kliplerde tek göz görmekten gına geldi yemin ederim lan. Biz görmekten bıktık, adamlar o kadar uğraşıp koymaktan bıkmadılar anasını satayım.

Bööö yani.


Şimdi dikkatimi çeken bir şey oldu klipte. Şarkının başından sonuna kadar Madonna teyze orgasm çığlıkları saçıyor, yeminle lan, aç izle.


Hatta izlerken sesi kıstım, birileri duyar da porno izlediğimi falan sanar diye ehehe.



Klibi izlemeyenler için, sanırım bu fotolar söylediklerimi kanıtlar.





Klipte anlatılmak istenen şey sanırım ISIS' in  Horus' u dünyaya getirişi. Yani klipteki çocuktan, yukarıdaki şeytan gibi görünen şu şeyden, Madonna' ın orgasm çığlıkları atmasından ve özel bir çocuğun görünmesinden ben bunu anladım şahsen. Tabi bir de iki resim yukarıda olan, iki mavi temalı resme bakarsanız klipte, sanki cinsel ilişkinin son evrelerini anlatan bir figür olduğu kanısına varabilirsiniz.


İlginçtir ki klip

tek göze teşekkür ederek bitiyor.


Yani diyeceğim o ki canlar, bu kadın bir Kabalist herşeyden önce. Yaptığı şeyleri ona göre değerlendirmek şart zaten, fakat bizim Polyannacı gençliğimiz, o elit kafalarında bunların hiçbir anlam ifade etmediğini, sadece sanatsal şeyler olduğunu düşünüyor.


Ben de onlara buradan selam yolluyor ve fasulyenin faydalarından bahsetmek istiyorum.



Medyanın da şişirmesi ve tüm bu sahnelenen oyundan hiç söz etmemesi de, tüm bunların görülmesini engellemekle kalmıyor, insanları bu fikirleri benimsemeye itiyor.




Cult Member

 '' I go, you go, we go ''  şeklinde düz lise İngilizcesi bilenler için çevireyim ;

Cult Member = Tarikat Üyesi

Yani, Cult = Tarikat,  Member = Üye.

Birleştir noluyo?

Tarikat üyesi. Aferin oluma, tosunuma.


Yazımı Yıldız Tilbe' nin çok yerinde ve doğru bir saptamasıyla bitirmek istiyorum gadasını aldıklarım ;

"Müziğin eskiden dini, dili yoktu. Şimdi en büyük teröristlerden birisi müzik sektörü, şarkı ve şarkıcıları" 

Ahan da bu da linki;  http://www.haber365.com/Haber/Yildiz_Tilbe_Madonnaya_Ates_Puskurdu/


Konu insanlık, konu yardım, konu sevgi ve konu bunun gibi değer hak eden şeyler olunca, umursamaz Jo triplerine giren ve insanların inançları doğrultusunda yaptıkları en ufak ve en masumca şeyin altında bile birşeyler arayan, fakat medyada popüler olmuş birinin pislikleri ortaya bir bir döküldüğü zaman, bunların ya tesadüf ya da kötü amaç gütmeyen şeyler olduğunu düşünen o sığır sürüsüne, o elit geçindiklerini sanan ve insanları amellerine göre değil görünüşüne ve popülaritesine göre yargılayan o embesil sürüsüne buradan bir kez daha  ''hepiniz birer döl israfınız.''  demeyi kendim ve benim gibi düşünenler adına bir borç biliyorum canlar.


Hadi kendinize iyi bakın, yatarken camları falan açık bırakmayın, havalar soğudu, cırcır olursunuz mazallah.

Güzel bayanları yanaklarından, yağuşuklu delikanlıları da, yok onların elini sıkmak yeter aga.


Hadi bıye bıye ehehe.