10 Kasım 2012 Cumartesi

21 ARALIK 2012




Kısa bir yazı olacak hacı.

Birkaç hatırlatma yapıp, üzerine birkaç kelam edecem.



İnanması ne kadar güç de olsa, dünya siyasetine yön veren hanedanlık (Rockefeller) gerçekten de psikopat. Tabi bunun Rothschild' ı var, Morgan' ı var, var oğlu var.. Alayı da gavat bu ailelerin.

Baron Rothschild

Belki hatırlayanlarınız vardır, 11 Eylül 1990 yılında baba Bush, dünyaya ilk kez  ''New World Order  (Yeni Dünya Düzeni) '' ı  duyurmuştu ;



'' Çok uluslu bir çözüm'' den bahsedilmişti ilk defa.


 '' İnsanlığın evrensel değerlerine ulaşmak için, çok uluslu, tek bir yönetim şekli '' den bahsetmişti,


   ''ve bu yönetim şeklinin temellerini bugün atıyoruz''  demişti.

ve de böyle bir hareket çekmişti hehe 

11 Eylül 1990 yılında bu temeller için ilk büyük adım atılmıştı yani. Ve, ne tesadüftür bilinmez, tam 11 yıl sonra, 11 Eylül 2001' de  ''İkiz kuleler saldırısı''  olmuş ve bu kez oğul Bush, orta doğuya  ''haçlı seferi''  düzenleyeceklerini söylemişti ;


Daha kısa ;

11 Eylül 2001, Amerika' nın orta doğuya giriş biletiydi.


Amerika aradan daha 1 ay bile geçmeden Afganistan'a girmiş, ve halka özgürlük getireceğini söylemişti.

9/11 konuşması
madafaka
  '' Daha bir ay olmamış, ne ara orduyu hazırladınız, ne ara saldırı planı yaptınız, ne ara okyanus ötesine asker çıkarttınız, ne ara savaş stratejisi yaptınız lan gavatlar? ''   derler adama..


Savaşta binlerce insan ölmüş, milyonlarcası yaralanmış, yüzlerce kadına tecavüz edilmiş, ve milyarlarca savaş suçu işlenmişti.



Ve yine aradan 11 yıl geçti, geldik 2012' ye.

Ne tesadüftür yine bilinmez, bu seneye kadar hiç duymamamıza rağmen, televizyonlar  '' Maya takvimine göre 2012'de kıyamet kopacak ''  diye bas bas bağırmaya başladı.



Bu haberlerin tam 11 yıl sonrasına denk gelmesi hiç dikkatinizi çekmedi mi?

2012 ile ilgili psikolojik zemini çok iyi hazırladılar.

Filmlerle ;




Haberlerle ;




Kitaplarla ;



Hatta reklamlarla ;
ehe
Hatta ve hatta  ''Japonya Prensesi'' ile ;


(teyze gece baya içmiş ,uçuyo) 



Yani şu zamana kadar varlığından bile haberdar olmadığımız küçücük bir topluluk, birden bire  ''takvimleri bitiyor''  diye tüm dünya medyasının bir numaralı meşgalesi haline geldi lan. Üzerine filmler yapıldı, kitaplar yazıldı, programlar, belgeseller yapıldı. Ve hiç de azımsanmayacak büyük bir çoğunluk, medya ile gelen bu kıyamet propagandasına inandı. Hadi kızılderililerin kehaneti deseniz onu anlardım anasını satayım, en azından daha karizmatik bir toplum benim gözümde.

ilginçtir ki Mayalar'ın da bir piramiti var

Şuan aranızda gerçekten 2012' de kıyametin kopacağına inanan varsa, derhal gitsin kendi ağzına sıçsın. Beni uğraştırmayın anam.

Hani eğer 2012'de kıyamet koparsa, gelin benim ağzıma sıçın hacı. Valla sıçın bak. İstediğiniz her pozisyona da girecem, kıçınızı da ellerimle silecem anasını satayım, bu da içimden geldi hadi.


Herneyse. 

İşin kısası ciğersiz, yine küresel bir planın arifesindeyiz. Bu psikopatlar, planlarını bu sene içinde yapmalılar kendi hastalıklı inançlarına göre. Veya planları ve beklentileri dahilinde bir şey olmalı. Zira bu tarihler yıllar öncesinden belirlenmiştir, ritüellerinin bir parçasıdır.

İlk ikisi Bush' ların önderliğindeydi

Yalnız, 21 Aralık 2012 tarihinde benim dikkatimi çeken birkaç şey oldu. 

21 Aralık, kış gün dönümüdür.


Fakat bundan daha ilginç olanı şudur ; 

21 Aralık, Eski Mısır tanrısı Horus' un doğum günü kabul edilir. Horus, İsis adlı tanrıçadan, kış gün dönümüne denk gelen 21 Aralık'ta doğmuştur.

21 Aralık'ta günler uzamaya başlar, ve Horus da '' gün, güneş, ışık''  tanrısıdır. Yani onun doğumuyla ışık yükselir.


Şimdi, tüm bu 21 Aralık 2012 şamatalarının, Horus'un doğum gününe denk gelmesi acaba bir tesadüf müdür..?

Aklıma gelmişken, bugünün tarihi de bi ilginç lan ;  11.11.12 hehehe.



Bakalım bu tarihin olayı ne.. İlla yine bir ikiz kule saldırısı beklemeyin anasını satayım. Dünya'nın ve Güneş'in hareketleri ile alakalı bir şey olması da mümkün. Zira bu inançların temelinde bu tür şeyler var.

Gözünüzü açık tutun, beni de haberdar edin gadasını yaladıklarım.


Hadin ayık olun canlar. Birkaç yazı birden yazıyom, sabredin.