7 Haziran 2012 Perşembe

BİLİNÇALTI MEYDAN MUHAREBESİ VOLUME III




Elinden lolipopu alınan çocukların, sümükler fışkırtarak ağladıklarını gördüğünde ne yaparsın?



Gidip bi de ben vururum ağzına ahahaha.

Kıl olurum öle sümüklü sümüklü ağlayan, sümüğünü koluna ve tişörtüne silen yerden bitme veletlere. Birileri şu çocuklara sümük yemenin kötü birşey olduğunu öğretsin anasını satayım, sanki çocukluk evresinin en önemli yapı taşıymış gibi her çocuk günde en az bir çay kaşığı sümük yiyor lan ahahaha.



Neyse, bu vıcık vıcık konudan biraz ciddi konulara geçelim. Arka taraf, dersi dinle evladım, çiçek ol.




Bilinçaltı Meydan Muharebesi Volume I ve Volume II yazılarımdan sonra, serinin üçüncü filmini de vizyona sokmak istiyorum ;


Bilinçaltı Meydan Muharebesi Revolations ehehe.


Önceki iki yazı çok ilgi gördü, sağolsunlar gelen kutumun içine ettiler erkedeşler. Ama size bütün gelen kutuları feda olsun lan, yeter ki bir şeyler görebilelim...



Filmlerde, çizgifilmerde ve reklamlarda geçen cinsel içerikli mesajları uzun uzun incemiştik. Bu cinsel mesajlar yüzünden ergenlik yaşı düşmekte, toplumumuzun ahlak ve etik kuralları yozlaştırılmakta demiştik. Şimdi bir de bu adamların heryere kendi simgelerini koyduklarını görecez. Bir nevi heryere imzalarını çakıyorlar.




Siyonizmin ve luciferianizmin  (bunun sonuna -izm getirince de bok gibi oluyo lan ehehe)  simgeleri her filmde, klipte, reklamda gözümüze gözümüze sokuluyor.




Ama başta şunu söyleyeyim ve anlaşalım hacı, her gördüğün tek göze, yıldıza mıldıza   ''aha illuminatiii yakalayııııınnnn!!!  ''  mantığıyla yaklaşmayacan. Ulan etrafta bu paranoyak gavatlar cirit atıyor anasını satayım. Nerde bir tek göz görse yaftalıyor o öküzbaşlı antilop. Onları gördüğünüz yerde ağızlarına sümkürün.




Bu tür paranoyak gavatlar yüzünden, bu konu ciddiyetini kaybetmekte toplumda.





Kısa bir yazı olacak, genellikle resimler üzerinde duracam,

Bu küçük girizgahtan sonra olayımıza kafa çakalım ;




Öncelikle çok popüler olan bir çizgidizi ile başlayacam ; The Simpsons



Simpsons dizisinde nedense sürekli olarak bir siyonizm propagandası yapılıyor. Bu diziyi sadece çocuklar değil, yetişkinler de izliyor bildiğiniz üzre, oldukça da büyük bir izleyici kitlesi var. Yani milyonlarca insan, farkında olmadan bu adamların yaptıkları siyonizm propagandasına maruz kalıyor. ''her yerdeyiz olooomm, bizden korkun uleennnn''  diye bas bas bağırıyor gavatlar. Oralarda biyerlerde olduklarını bilmemizi istiyorlar yani. Bunun için de her yere imzalarını çakıyorlar ;



Şöyle birşey söylemek istiyorum, bu bir çizgidizi di mi? Evet. Yani şuan gördüğümüz tüm o şekiller, bilinçli olarak çizilmiş. Adamlar bunları kendi elleriyle çiziyor, rastgele böyle birşey çıkma olasılığı falan arayanlar var da, onlar için söyleyeyim dedim.


Peki o arka planda, tabloların üzerindeki işaretler ne?



Solda piramit ve tek göz, sağında siyonist yıldızı, onun sağında mason simgesi...



Her birine yorum yapmayacam, bunlar her yerde bulabileceğiniz resimler zaten. Toplu halde bulunsun deyü koyuyorum.





Bu ve bunun gibi birçok siyonist simge mevcut The Simpsons' da. Adamlar haberin olmadan ağzına aıçıyorlar anacım, sen hala uyu..



Gelelim yine oldukça popüler bir başka çizgidiziye ;  South Park




Earthquake Machine? Deprem Makinası?






Bakan körler için söyleyeyim, yukarıda bir keçi kafası var..  Ayy çok tatlı bi keçiciiiikkk :):):)

Mal.



Yine South Park da ağzımıza etmeye çalışan çizgidizlerden gördüğünüz üzere. Bana oradan  ''lan iki tane göz görünce nolcak, bizi mi yönetecekler böle yıııaa :):):) ''  diye artislik yapma.



Bu yorumu yapan öküzbaşlı antiloplara sadece şunu soracam ve geçecem ;

Madem bu yaptıkları hiçbir işe yaramıyor, neden milyon dolarlık işlerin içine bu kadar özenle, bu kadar çok yerleştiriyorlar sence...?


Bir başka sevilen çizgidizi ;  Bulaşık Süngeri Bob









Bizim bulaşık süngeri adam olmuş da siyonist mesajlar vermeye başlamış..



Tom ve Jerry ile ilgili çok manidar bir video var ciğersizler ;


Hollywood' un patronu olarak gösterilen şeyi sanırım gördünüz, şeytan tasviri. Ve herifler de ona secde ediyor..
Vay anassını yaa..


Filmler de uçmuş gidiyor anam ;
Oz Büyücüsü
300 Spartalı
Anatomie
Hackers
Lara Croft : Tomb Raider
The Handmaid's Tale
Hallowentown
La cite des enfants perdus
Being There
Gibi cibi bir sürü işaret, imge, simge, sembol her ne noksa ondan var. Siyonizm her yerde yani. Medyayı nasıl kullandıklarını tüm şunlara rağmen göremiyorsan yemin ederim sen öküz soyundan geliyorsun bak.



Tüm bu delilleri gösterdikten sonra hala  ''ne siyonizmi ya, yok öle dünyayı yönetenler falan amağa goyum helelelelelelelelelelele :):):):):)):):):):):):):):):):):):):)  ''  diyenler yok mu, sürüyle var anasını satayım. Ne yaparsan yap, istersen gözünün içine sok o delilleri adam inanmıyor anasını satayım. Ya bu nasıl bir kraldan öte kralcılıktır ya?



Ya bu nasıl bir öküzlük örneğidir arkadaşım ya?



Olum sizin kafanız kıçınıza mı kaçtı lan?



Ne zamandan beri sana gösterilen gerçekleri kabullenmeyecek kadar yalancı oldun, yalanın tarafını tutar oldun ya?




Buna en bir örnek verebilirim, yakın bir arkadaşım bu öküzlerin safında mesela. Adama  ''lan bak öyle, böyle, şöyle ''  diye saatlerce anlat, bırak şu kanıtları, ünlü adamların kanıtlarını göster, videolar izlet, yok.. Adam asla ve asla inanmıyor abi.



Bigün  ''neden inanmıyon lan?  ''  dedim,


''Bugüne kadar ben böle gördüm, hiç duymadım bunları, bana böle öğretildi, ondan''  dedi yaa..


Tabi küçükken iki kere iki beş denilsin bu adama, büyüyüp akıllandığında (!) onu bile inkar eder yani.. Tabi bizim okul kitaplarımızda yok ki bu konular, öğretmenlerimiz anlatmıyor ki böyle şeyleri.. Zaten ben o eğitim sisteminin içine tüküreyim.

Hadi kendinize iyi bakın, kırmızı et yiyin ciğerler, hadin eyvallah.



Günün Sözü ;

Şüphesiz biz insanı ömrü boyu yürüyeceği bir yola koyduk. O bu yolu ya şükrederek ya da nankörlük ederek kateder.   İnsan Suresi, 3. ayet.