18 Haziran 2012 Pazartesi

DÜNYA YILDIZLARI MEĞER YOBAZMIŞ





Bana   '' ateistlere karşı sürekli bir şeyler söylüyorsun''  gibi yorumlar geliyor bazen. O arkadaşlara şunu içtenlikte söyleyeyim ki, ben kimsenin inandığı veya inanmadığı şeylere hiçbir aşağılayıcı söz söylemedim, söylemem, söylemekten yana da değilim..



Öncelikle bana ne?

Adam isterse kutsal bok böceğine tapsın, bana ne anasını satayım?

Ya da hiçbir şeye tapmasın, hiçbir şeye inanmasın, bana ne olum?



Ben hangi ateistlere laf sokmaktan, sövüp saymaktan zevk alırım biliyor musunuz ; benim dinime, benim inancıma ve amelime karışan, ve bana sırf bu yüzden yaftalar yapışmaya kalkan, ve de başkalarının inanç özgürlüklerini tanımayan, saygı göstermeyen yobazlara giydirmekten çok büyük zevk alırım. Herkese de tavsiye ederim yani o yobazlara saydırmayı, acayip rahatlatıyor..



Batı batı diye ağızlarından köpükler saçan gerizekalı moronlar, o uğruna öldükleri batıdaki insan haklarından ve saygıdan habersizler, ya da haberleri var ama işlerine gelmiyor. O her bir şeyini taklit ettiğiniz batı ülkelerinde kim neye inanırsa inansın, halk da devlet de buna sonsuz saygı gösteriyor anasını satayım. E bu özgürlükleri de taklit etseniz ya? Lafa ve şekle gelince sizden batılısı yok, ama düşünce ve uygulama boyutuna gelince sizden yobazı da yok. Bu nasıl bir çelişkidir çözmek mümkün değil.



Benim onlarca Amerikalı arkadaşım var, ve onlarla en son tartıştığımız konudur inanç konusu. Zira benim için kişinin, dini, dili, ırkı, rengi, hangi marka ayakkabı giydiği, tuvalette ortalama kaç dakika kaldığı, hangi tuvalet kağıdını kullandığı, burnunu karıştırıp okul sırasının altına sürüp sürmediği, veya kutsal bok böceğine tapıp tapmadığı önemli değil. İnsan mı? O zaman saygıyı hak etti zaten. Zira İslam inancı gereği de insan eşref-i mahluktur, yani yaratılmışların en şereflisidir. Peygamberimiz S.a.v.'in bir gayrimüslim cenazesini görüp ''Müslüman olmasa da insandı'' demesi zaten bizim için yeterli bir örnektir.


Amerikalı, Avrupalı bir tanıdığınız varsa eğer, onların insanların inançlı olduğunu öğrendiklerinde buna ciddi bir saygı gösterdiklerini bilirsiniz. Zira devlet bazında da ne derece ilerlediklerini görüyoruz şu aralar. İngiltere'de Müslümanlar için şeriat mahkemeleri kuruldu, futbol takımlarındaki Müslüman futbolcular için statlarda mescitler inşa edildi, yine okullardaki Müslümanlar için de okullarda mescitler bulunmakta. Amerika ve İngiltere'de başörtülü parlamento üyeleri ve öğretmenler mevcut. Zaten ülkemizde okuyamayan başörtülü kızların Amerika ve İngiltere gibi ülkelere gittiklerini söylememe gerek yok. Yani Müslümanlar dini özgürlük için kalkıp batıya gidiyor.


Kamalist kafalara bir konuda katılıyorum ''bizim batı seviyesini yakalamamız lazım.'' Başörtüsü ve din bilime engeldir saçmalığını artık bi kenara bırakıp, biraz çağdaş olmamız lazım. Din hiçbir şeye engel değildir, fakat bunu söylemek her şeye engeldir arkadaşım. Yani Einstein öğle paydosunda iki rekat namaz kılsaydı atomu parçalayamayacak mıydı anasını satıyım. Ki şunu da unutmamak gerekir ki, şuan içinde bulunduğumuz teknolojik dünyanın tüm temellerini inançlı insanlar atmıştır. Tarihin en büyük mucitleri arasındaki ateistleri saysanız bir elin parmaklarını geçmez, geçemez. Zira ateizm tarihte ilk kez Rönesans devri ve sonrasında ortaya çıkmıştır. Bunun sebebi insan, fıtratı gereği bir yaratıcıya inanır. Oxford Üniversitesi'nin yaptığı bir araştırma deneyine göre insanoğlu, hiçbir şey öğrenmese dahi bir yaratıcıya inanır. Ateizm gibi düşünceler sonradan elde edilir. Sanırım bu da inanç olgusunun ne derece mantıklı olduğunun bilimsel kanıtı. Bizi biz yapan içgüdülerimizdir derler ya hani, bence adamlar haklı, dağılın.




Benim ne kadar ateist arkadaşım olduğunu tahmin bile edemezsiniz. Ben hayatım boyunca bu tür elit insanların arasında büyüdüm. Aklınıza gelebilecek her ortama da girdim. Fakat kendimi ortama değil, ortamı kendime uydurdum her zaman. Fakat çok insan tanıyorum babasının, dedesinin yanında ''Allah'', arkadaşlarının yanında  ''tanrı''  diyen. Çünkü ülkemizdeki medya sıkı bir zihin kontrolü uygulamıştır bize, nasıl ; televizyona çıkan her insan mutlaka ateist veya kemalisttir ve sürekli düşüncelerinin gizli propagandasını yaparlar. İnançlı insanlar ya televizyona çıkarılmaz, ya da bu konu üzerinde konuşulmaz. Sonra bütün şarkıcılar, oyuncular ve daha başka tüm popüler isimler seküler bir duruş sergilerler. Siz hiç başörtülü bir şarkıcı gördünüz mü? Peki sakallı ve namaz kılan bir oyuncu-şarkıcı? Var olan hiçbiri, popüler ve yüksek tirajlı gazete ve televizyon kanallarında kendisine yer bulamaz. Kısacası medya istediği insanı popüler yapar ve halka  ''bunu sev, bunun gibi giyin, bunun gibi konuş, ve en önemlisi bunun gibi düşün''  der. Tabi dar kafalı, güçsüz beyinler de bu propagandaya hemen kapılıyor.



Şöyle sorayım, Türkiye'nin en popüler insanlarıyla yemek yeyip, herkes belirli bir konu üzerinde konuşurken, sen tamamen alakasız ve muhtemelen tek başına konuşabileceğin ve savunabileceğin bir şeyden konuştun mu hiç ciğersiz?

Bence bir dene.


Kendi düşüncenizden bahsedin, çekinmeyin, ''tek kalırım, benle alay ederler, küçük düşerim''  diye korkmayın.
Fakat, insanlara hakları olmadığı halde saldıran, insan bedenine bürünmüş insan kırmaları var ya, onların ağızlarına gördüğünüz yerde kullanılmış tuvalet fırçasıyla vurun.

Vurun vurun, yarasın.


Televizyonda ve gazete köşelerinde fink atan ve %99'u Müslüman olan bir ülkede, o halkın inancıyla dalga geçen ve hakaret edenler, her fırsatta  ''düşünce özgürlüğü, eşitlik, demokrasi''  diye salya sümük saçanlar fakat konu icraata geldiğinde ''başörtülülerin üniversiteye girme hakkı yok, sakallı cübbelileri görmek istemiyorum''  derler. Bu yüzden bu insanlar gavattır. Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmeyen bu imitasyon eşitlikçiler, daima iki yüzlüdürler. Bunlar halk içinde modern ve titiz görünür, tek başlarına kaldıklarında burunlarını karıştırır ve sümüklerini koltuklara, halılara ve kendi üstlerine sürerler.



Ben de o iki yüzlü bok böceklerine şunları derim o zaman;

Hani bu ülkede namaz kılmak irticacılık ya,

Hani bu ülkede bir şeylere inanmak gericilik ya,

Hani bu ülkede başörtüsü takmak, cübbe giymek ve sakal bırakmak yobazlık ya,

Hani bu ülkede inandığın şeylere göre amel yapmak bağnazlık ya,

Hani bu ülkedeki ve tüm dünyadaki Müslümanlar cahil ya,

şimdi tüm bu saydıklarımız ''onlar''  için de geçerli demek ki....



Eğer birazcık haber okuyorsanız, dünya ile ilişkiniz varsa, ve kuş kadar olsa da bir beyne sahipseniz, dünyadaki birçok ünlünün İslam' ı seçtiğini görebilirsiniz. İslam, batıyı adeta fethetmekte. Bugüne kadar yalnızca propagandaya maruz kalarak İslam'dan bihaber olanlar, bu dini tanıyınca, Kur'an'daki mucizelere şahit oldukça birer birer Müslüman olmakta.


Şimdi ''herkes seçsin, seçmeyenler mal''   gibi şeyler falan söylemeyecem anasını satayım. Benim varmak istediğim nokta sadece şu ; biz ülkemizdeki veya dünyadaki Müslümanlara bu derecede kötü gözle bakarken, nasıl oluyor da, dünyanın bu en ünlü, milyonlarca hayranı olan insanlar İslam' ı seçiyor birer birer.

Yoksa onlar da mı yobaz?


Ülkemizde cübbe giyip, sakal bırakan adamlara öyle bir  gözle bakılır olmuş ki, sanarsın yanlarından başka türden bir insan geçiyor gavatların. Fakat mine etekli bir kız, tamamen olumlu anlamda ilgi odağı oluyor... Yine fakat Avrupa ve Amerika'da Müslüman olan batılıların neredeyse hepsi ilk olarak kılık kıyafetini değiştirmekte. Kadınlar kapanmakta, erkekler sakal bırakıp cübbe giymekte ve sarık takmakta. Ve bunu o kadar özgürce ve rahatça yapıyorlar ki, bizim gibi sözde Müslüman bir ülke için oldukça astronomik bir durum oluşturmakta. Solcu elitist kesimin ağızlarından düşürmedikleri  ''mahalle baskısı var yeaa''  sözü var ya hani, işte onu bizzat kendileri oluşturmakta aslında. Çünkü Türkiye'de yaşayan Müslümanların kafalarına silahlarla, süngülerle, dipçiklerle o kadar çok vurulmuş ki, Müslüman olduğunu belli etmekten çekinir olmuş millet. Fakat  ''çağdaş'' batıdaki insanlar başörtüsü, sarık ve cübbeyle gayet rahat ve baskısız yaşamaktalar. Zira baskı olsaydı, İslam'a yöneliş ve kılık kıyafetlerdeki değişiklik oranı bu derece yüksek olmazdı. Biz batıdan geri kalmışız gerçekten di mi..


Müslüman bir ülkede, bir Müslümana duyulan saygı, Hristiyana duyulan saygının yarısı kadar bile değil. Çünkü Müslümansa gericidir, yobazdır di mi, gezi zekalılar sizi.  Çıktığı kabuğu beğenmeyen onun bunun çocukları sizi. Lan gören de sanar ki Çanakkale'de Hristiyanlar savaştı bizim için anasını satayım. O şehitler ki bu vatanda ezan susmasın, karımıza bacımıza dokunulmasın diye savaşmadı mı? Bu ülkeyi cephelere mermi taşıyan başörtülü nenelerimiz savunmadı mı? Sarıklı cübbeli dedelerimiz? Askerlerimiz düşmanın üzerinde ''Allah Allah''  diye koşmadı mı? Yoksa  ''batı batı batı''  diye mi koştular? Ya da çağdaş davranıp  ''tanrı tanrı tanrı''  diye mi savaştılar?

Bilemiyoruz.



Hani Müslümanlar yobaz ya şimdi, gelin bi bakalım başka kimler yobazmış lan, hadi anasını satayım ;

Lan kime diyom olum, hadisene.
Tamam sakinim.

Öncelikle çok meşhur ve Müslüman oluşunun herkesçe malum olunduğu biriyle başlayalım;

Cat Stevens
http://tr.wikipedia.org/wiki/Cat_Stevens

1970' lerin en popüler şarkıcı ve söz yazarlarından bir tanesi. 60 milyondan fazla albüm satışına sahip bir amcamız. Kendisi 1977 yılında  ''yobaz''  olmayı seçmiş ve adını  ''Yusuf İslam''  olarak değiştirmiş. Şuan bile popüleritesini korumakta bu amcamız.

http://www.internethaber.com/iste-musluman-olan-unluler-foto-galerisi-19981-p8.htm

Malcolm X

http://tr.wikipedia.org/wiki/Malcolm_X

Kendisi 60'ların Amerika'sında siyah ve Müslümanların haklarının savunucusu olmuş ve olağanüstü etkileyici aksanı ve konuşma tarzıyla binlerce insanın Müslüman olmasında rol oynamıştır. Afro-Amerikalı deyimi kendisine aittir.

Mike Tyson
http://tr.wikipedia.org/wiki/Mike_Tyson

Sanırım Mike abimizi tanıtmaya gerek yok. Kendisi Muhammed Ali ile birlikte tarihin en büyük boksörlerinden birisi. Çalkantılı bir geçmişin ardından İslam'la durulanan bir din gardaşımız o artık.

David Chapelle

Kendisi oldukça meşhur bir komedyendir Amerika' da, ve 1998 yılında o da Müslüman olmuş.

http://www.internethaber.com/iste-musluman-olan-unluler-foto-galerisi-19981-p8.htm

Kareem Abdul Jabbar
Eline basketbol topu değen herkesin tanıdığı insan. Kendisi ;

  • En fazla sayı atan oyuncu - 38.387
  • En fazla süre oynayan (57.446)
  • En fazla All-Star seçilen (19)
  • En Fazla All-Star maçı oynayan (17)
  • En fazla Play-Off maçı oynayan (237)  oyuncudur. Yani adam, adamın dibi.

Ne-Yo
http://www.youtube.com/watch?v=H-W_al7x0cU


Tolstoy
Kendisi Müslüman oldu mu kesin bir şey söyleyemem ama size kendi kitabındaki şu sözleri gösterebilirim ;

''Bunu söylemek ne kadar tuhaf olsa da benim için İslam, haça tapmaktan mukayese edilemeyecek kadar yüksekte duruyor. Eğer hisarı seçme ve seçilme hakkı olsaydı, aklı başında her Hristiyan ve her insan İslam'ı, tek Allah'ı ve onun peygamberini kabul ederdi.'' Muhammad adlı kitabından.


Sanırım şu yazıdan sonra kendisinin Müslüman olduğu görüşüne varılabilir. Biz Müslümanlar için de sevindirici olur böyle bir şey.



Ha tabi şunu da vurgulamadan geçemeyecem. Tolstoy'un neredeyse her kitabı ülkemizde basılmıştır, fakat nedendir bilinmez İslam'ı bu kadar öven ve Muhammad ismini taşıyan bu kitap ne basılır, ne reklamı yapılır, ne de bilinir. Ülkemiz için bir sır olmuştur bu kitap. Tabi ama haklılar, şimdi enteller bu kitabı okuyunca Müslüman falan olurlar, neme lazım..

Saquielle Oneal
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=CKNK4rc_gxU&feature=fvwp

Oneal'ın Müslüman oluşunu da hiçbir yüksek tirajlı kanal ve gazeteden duyamaz ve göremezsiniz. Doğan Medyası bu tür reklamlar yapmak istemez zira. Bu tür haberler çok büyük reklamdır aslında, bu denli ünlü ve milyon dolarlar içinde yaşayan kişilerin İslam'ı seçtiklerini öğrenmek, insanlar üzerinde ciddi etki yapar çünkü.

Gigi Gryce

Müzisyen ve üflemeli çalıgılar üstadı imiş kendileri, 1950' lerin ortasında Müslüman olmuş bu amca da..

http://www.internethaber.com/iste-musluman-olan-unluler-foto-galerisi-19981-p8.htm


Angelina Yeoward
http://www.internethaber.com/iste-musluman-olan-unluler-foto-galerisi-19981-p8.htm




http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=182054

Böyle bir adamın da Müslüman olması harbiden Allah'ın varlığının kanıtı anasını satayım. Bizim keş olarak bildiğimiz ve rep dünyasının en tepesindeki isim olan şu adam, bütün bunlardan sonra Müslüman oluyor.

That's really amazing man.
Check it out
yov yov

Vincenzo Luvineri , Rapçi
http://www.internethaber.com/iste-musluman-olan-unluler-foto-galerisi-19981-p8.htm

Tony Blair'ın baldızı Lauren Boot
http://www.webhatti.com/islam-ve-din-kulturu/744217-nicin-bircok-modern-kariyer-sahibi-kadin-islam-a-donuyor.html

Nicole Queen

http://yasam.bugun.com.tr/dunyaca-unlu-paparazi-musluman-oldu-60781-haberi.aspx


Akon
ABD'de çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Akon abimiz. Yeterince tanıyanlar zaten bilirler Müslüman olduğunu. Yeterince tanımayanlar için ;  http://tr.wikipedia.org/wiki/Akon


Busta Rhymes
Özellikle rep dünyasında çok ciddi bir İslam'a yöneliş var Amerika'da. Şurada bir liste var bakmak isteyenler için ;  http://islamoblog.blogspot.com/2008/11/10-most-successful-muslim-rappers.html

Sonra şurda ; http://zebraisfood.wordpress.com/2009/11/24/rappers-gone-muslim/

T-Pain
Yukarıdaki listede mevcut.

Kristiane Backer
Kendileri Mtv'in en popüler sunucularındandır. Batı merkezli medyanın İslam aleyhtarı propagandalarına rağmen Müslüman olmuştur bu ablamız. Fakat size manidar bir olay söyleyeyim ; Müslüman olduğunu açıkladıktan sonra ne hikmetse kanaldan kovulur. Mtv'nin açılımı neydi ? Masonik Temple Vision. Yani masonların vizyonunu dünyaya pazarlayan bir pazarlama kanalıdır Mtv. Bünyesinde popüler bir Müslüman sunucu bulunduracak değillerdi ya..  Link

Will Smith (Conversion to Islam)


http://blog.milliyet.com.tr/will-smith-musluman-oldu-ve-kurtulusa-erdi-/Blog/?BlogNo=230645

http://hakyoluislam.blogcu.com/will-smith-musluman-oldu/10747254


Bildiğiniz üzere Ali filminde ünlü boksör Muhammed Ali'nin hayatını canlandırmıştı Will Smith. Bu sırada Muhammed Ali ile tanışmış ve kendisinden İslam'ı öğrenmiş olduğu herkesçe malum. İslami dernek başkanı Muhammed Ali'nin İslam'ı tanıtma çabasını Will Smith'in devralmasını beklediğini söylemiş haberlere göre. It's so cool man.

Mel Gibson

http://www.dinihaberler.com/haber/mel-gibson-musluman-oldu-1893.html

http://www.ahaber.com.tr/Yasam/2012/06/16/mel-gibson-musluman-oldu

http://www.habererk.com/haber/22495/mel-gibson-musluman-oldu.html

Divine Styler
http://www.internethaber.com/iste-musluman-olan-unluler-foto-galerisi-19981-p10.htm



Jermaine Jackson
http://www.internethaber.com/iste-musluman-olan-unluler-foto-galerisi-19981-p16.htm

Jackson Five grubunun solistlerinden ve Michael Jackson'ın büyük kardeşi.

Muhammed Ali
http://tr.wikipedia.org/wiki/Muhammed_Ali

Wesley Snipes

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_former_Muslims

Everlast
http://www.internethaber.com/iste-musluman-olan-unluler-foto-galerisi-19981-p28.htm




http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=837265

http://www.dunyabulteni.net/index.php?aType=haberYazdir&ArticleID=71161&tip=arhaber

Thierry Henry




http://facebookizlesene.com/thierry-henry-musluman-oldu-.html

http://www.webtesin.com/thierry-henry-namaz-kildirirken.html

http://www.islamsitesi.net/thierry-henry-okulundaki-minik-futbolculara-namaz-kildiriyor.html

http://www.atasehirli.net/unlu-futbolcu-imamlik-yapiyor.html

http://yenisafak.com.tr/Spor/Default.aspx?i=297564


Eric Abidal
http://www.bublogda.com/eric-abidal-kuran-okurken.html
http://www.haber7.com/haber/20070901/Eric-Abidal-de-Musluman-oldu.php

Nicolas Anelka

http://www.timeturk.com/tr/2010/03/04/anelka-nin-musluman-olus-hikayesi.html

Bruno Metsu
http://www.rohama.org/en/news/6490/bruno-metsu-famous-french-footballer-converts-to-islam

Fredric Kanoute
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10925644.asp

Robin van Persie
Seydou Keita
Patrick Viera
Kaynak belirtmediğim kişiler hakkında her yerden bilgi bulabilirsiniz, ayrıca birazdan o kişiler hakkında videolar falan var onları verecem zaten. Adamların birebir ağızlarından duyabilirsiniz yani gadasını aldıklarım.



Perfectooo.. Mmmmm, mam ma miaaa


11 Eylül saldırıları sonrasında, Amerika' da tam 6 milyon kişi Müslüman olmuş... Bush denilen ibne orada burada ''İslam terördür''  diye kıçını yırttı ama, Amerikan halkı tam tersine İslam' a döndü.



Bir de İslam' ın Amerika ve dünyadaki hızlı artışına bakalım mı canlar;

1.  http://www.kayserihaberler.com/haber/abdde-muslumanlik-hizla-yukseliyor-13584.htm

2. http://islaminyukselisi.com/Amerikada_Islam.html

3.  http://www.islamustundur.com/islamindunyadayayilisi.html  (özellikle bu sayfa bir sürü manşet falan almış )


Konu ile ilgili birkaç video da göstereyim siz ciğersizlere, içiniz rahat olsun ehehe ;


Amerika'daki haber programına konu olmuş,  Amerika' daki Müslüman nüfus her geçen gün artıyormuş. İngilizceniz varsa çakarsınız davayı zaten ciğersizler.






Tony Blair' ın baldızı bu hanım abla, nasıl Müslüman olduğunu anlatıyor kendileri. Senin teveccüğünüz.


Bunlar da Amerika' daki üniversite öğrencileri. Bilim sayesinde Kur'an' ı ve İslam' ı anladıklarını ve bu şekilde Müslüman olduklarını anlatıyorlar. Yaşıtları kedi kesip, cinsel ilişkide orgasm olmanın yollarını araştırırlarken, onlar bilimi araştırmış ve bu bilim onları İslam'a götürmüş. Adamlar matematikle bile İslam'a dönülür diyor anasını satayım, aslında bu kadar basit olay. Çünkü dediğim gibi, insan fıtratı inanmaya meyillidir. Allah insana bu nimeti vermiştir ki, daha kolay inansın. Zira Allah hiçbir zaman insana taşıyamayacağı yükü yüklemez. İnanmak bu kadar zor olsaydı hesap gününde bir mazeret olarak sunulabilirdi belki, insan fıtratı inanmaya meyillidir, inanmamaya değil.


Bir Holywood filminden küçük bir sahne....

Özgürlük anlamında çok güzel şeyler söylüyor, başörtülü bir kadının özgürlüğünün elinden alındığını düşünüyordum, fakat özgürlüğü elinden alınan ben olduğumu anladım diyor..



Şurada Amerika'daki Müslümanların bir listesi var, biraz eski gerçi ama idare eder ;
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_American_Muslims


Ayrıca ; Link , Link , Link , Link , Link , Link , Link , Link , Link , Link



Size bir Kur'an mucizesi daha göstereyim konuyla alakalı ;

''İnsanların akın akın Allah'ın dinine girdiklerini gördüğünde Rabb'ini hamd ile tesbih et ve ondan mağfiret dile. Çünkü O, tövbeleri çok kabul edendir.''   Nasr, 2


Yani görünen o ki, dünyanın her yerindeki insanlar birer birer İslam' ı seçiyorlar. Zira Allah bunu zaten haber vermişti bizlere.
Dünyada en çok sonradan tercih edilen din İslam'dır. Amerika' da her gün onlarca Müslüman oluyor örneğin. Her geçen gün ünlü bir repçi, bir Hollywood yıldızı, bir futbolcu, bir basketbolcu, bir politikacı Müslüman oluyor.


Başta Amerika ve İngiltere olmak üzere, tüm batı dünyasında  ''terör dini''  olarak gösterilen İslam, her geçen gün biraz daha büyüyor.


Peki bu uğrunda öldüğünüz batının İslam'a dönüşünü nasıl yorumluyor sevgili yobazlar, işte onu çok merak ediyorum. Cahil deseler olmayacak, çünkü adamlar batılı, çünkü onlara göre batı dünyası dünyanın her anlamda en gelişmiş insanları, kendilerine bok atmış olacaklar.
Gerici deseler olmayacak, çünkü adamlar batılı, çünkü batı dünyası tamamen ilerici, modern, çağdaş, demokratik, sosyal, medeni, yine kendilerine bok atmış olacak bizim bu imitasyon batılılar.



Ulan ne deseniz saçmalamaktan ileri gidemiyorsunuz anasını satayım. Size şunu gönül rahatlığıyla söyleyeyim, batı ülkeleri başından beri Müslüman olsaydı eğer, şuan ülkede namaz kılmayan bir tane elit kalmazdı, buradan imzamı da atıyorum bu konuya..


Batı dünyası Müslüman olsaydı eğer, şuan üniversitede, lisede, ilkokulda, ana okulda, mecliste, tüm kamu alanlarında ve televizyondaki tüm kadınlar başörtülü olurdu anasını satayım.


İnkar mı ediyorsunuz?


Şuan batıdaki kadınların üstünde ne varsa kendi üstünüzde de olduğunu da inkar mı edeceksiniz?

Sırf batı o şekilde giyiniyor diye, kendinizin de aynı şekilde giyindiğini de inkar mı edeceksiniz?


Amerika sağlığa yararlı bir ürün çıkardı mı koşarak alan, fakat İran aynı ürünü çıkardığında  ''aman onlardan alınmaz canımmm, Müslüman onlar ne anlar''   diyen de siz değil misiniz lan modern yobazlar?


Kraldan çok kralcı olduğunuzu da mı inkar edeceksiniz şimdi?

Sırf batı yaptı, etti diye onun yaptığını kötü bir şey de olsa yapmak ne peki?

Kendi kültürünüz yerine, batı kültürünü benimsemek ne peki?


Olum, hepiniz orjinalin çakmasısınız, korsansınız. Batı bok yese, yemin ederim yarın ilk işiniz sıçıp o boku yemek olur.. Fakat kendi kültürünüzü tamamen es geçer, hatta onları çağ dışı olarak görüp dışlarsınız. İşte tüm bu sebeplerden dolayı çakmasınız arkadaşım.


Senin ülkende yaşayan Müslümanlara verilen her haktan dolayı, kuyruğu koparılmış kedi gibi huzursuz oluyorsunuz ya hani, her Müslamana gerici, cahil ve irticacı gözüyle bakıp yargılıyorsunuz ya hani, hadi Will Smith' i de aynı şekilde yargılayın sevgili yüksek elitlik ürünü öküzler...


Hadi Snopp Dog' u da gerici ve irticacı ilan edin...

Will Smith' e şeriatı getirmek istiyor diye iftira atın orada burada hadi...

Cat Stevens' ı da dışlayın, hiçbir şarkısını dinlemeyin hadi...

Jackson ailesinin hiçbir şarkısını falan dinlemeyin, Michael Jackson dahil tüm Jacksonlar'ı  cahil, yobaz ve çağ dışı ilan edin hadi...



Zaten kalbi nasırlaşmamış herhangi bir insan çok kolay bir şekilde İslam'a döner. İşte tam da bu yüzden İslam hak dindir. İşte tam da bu yüzden Kur'an Allah katından inmiştir. Amerika'daki binlerce üniversite öğrencisi yaptıkları araştırmalar sonucunda Müslüman oluyorsa birer birer, vardır bunda bir hayır di mi...


Sen hala   ''ben batılıyım yıaa ahahahaha :)))))))))))))''  diye ağzından, burnundan salya sümük saçarak dolaş etrafta mal mal. Senin ağzına batı yarım küre boyutunda tüküreyim ben...


Başka bir yazıda bu ve bu gibi gavatlara hep bir ağızdan giydirmek üzere...


Hadi ciğersizler, kendinize iyi bakın.