12 Haziran 2012 Salı

SİYONİZM


Selam gardaşlar.

Aslında herşey bundan ibaret desem, çok doğru demiş olurum. Çünkü her ama herşey bundan ibaret ; Siyonizm...


Siyoniz denilen bu görüş, insanlığın yegane düşmanıdır ciğersizler. Tüm insanlığın aslında ortak bir düşmanı vardır ; Siyonizm.

ki birçok yahudi de bunun farkındadır
Ve siyonizm, şeytanın imparatorluğudur. Çünkü, yadudi olduklarını söyleyen insanlar, aslında sadece İsrailoğulları' nın yahudi olabileceğini söylerler. Yani bir insan yahudi olmaz, yahudi doğar. Peki bunun sebebi ne?

Sebebi, İsrailoğulları' nın, şeytanın oğulları olduklarına inanmalarıdır. Yani dünyadaki bütün İsrailoğulları kanbağına sahip kardeşlerdir onlar için, bizdeki gibi manevi bir kardeşlik değil yani.  Bu Siyonist gavatlar, ilk kadın olan Hz. Havva ile şeytanın birleşmesinden kendilerinin, yani İsrailoğulları' nın doğduğuna inanırlar. Buna bağlı olarak, ilk yahudi de kardeşini öldüren Kabil' dir. Habil ise ilk  ''goyim'' dir, yani yahudi olmayan..

Habil ile Kabil'in objektiflere yakalandığı an
Ve onlara göre Kabil, hakkı olan şeyi yapmıştır Habil' i öldürerek.. Bu yüzden de kutsaldır.


Siyonizm, sadece Yahudi' yi insan olarak görmektir. Siyonistler için yahudi olmayanlar, yahudilere hizmet için yaratılmışlardır. Ve yahudi olmayanlar hayvandan farksızdır. Bir yahudi, yahudi olmayan birini öldürürse, bu günah değildir, aksine gayet normal bir olaydır. Bir yahudi, yahudi olmayanın malını çalarsa, hırsızlık yapmış olmaz, çünkü kendi malını aldığına inanır..


Öncelikle yahudilerin, aslında yahudiden kastım İsrailoğulları' nın hangi düşünceye, hangi öğretiye sahip olduklarını anlatmak istedim ki, ardından gelen şeyleri, bu adamların yaptıkları şeyleri neden yaptıklarını anlayasınız canlar.


Siyonizmin anlamı da   ''Kudüs'çülük'' tür. Tek bir dünya devleti kurmak ve başkentini de Kudüs yapmaktır bu gavatların emeli. Zaten tek bir dünya devleti için o kadar büyük, o kadar güçlü ve emin adımlar atıyorlar ki, artık sayacı geriye doğru saymaya başladılar.


Dikkat ettiyseniz, her 10 yılda bir falan ülke sayısı artmakta. Sürekli azınlıklar, kendilerine yeni yeni ülkeler kuruyor, asırlarca birlikte yaşamış oldukları ülkelerden bir bir kopuyorlar. Sonuç, küçük ülkeler. Parçalanmış ülkeler. Kolay lokmalar. Böl, parçala ve yönet taktiği.. Kaostan doğan düzen taktiği..

parçalanan Rusya
Kaostan doğan düzen taktiği, siyonistlerin asırlardır kullandıkları çok etkili bir taktik. Birlikte yaşayan farklı ırklardaki insanları, çeşitli olaylar çıkartarak birbirlerine düşürüyor, her iki tarafı da bu konuda kışkırtıyorlar. Ve bunun sonucunda ülkeler parçalanıyor. Peki parçalanan ülkeler zevk-i sefa içinde mi yaşıyor? Asla. Bu ülkeler tamamıyla sinoyist bankerlere borçlanıyor- ve onların tam anlamıyla kuklası oluveriyorlar. Ülkenin tüm maddi kaynakları siyonistlerin elinde oluyor. Sonra da, haammmmm...

  • Siyonizm medyayı kullanır.
  • Siyonizm bankaları kullanır.
  • Siyonizm siyasileri kullanır.
  • Siyonizm enerji kaynaklarını kullanır.
  • Siyonizm insanları kullanır...


Kısacası, amaçlarına ulaşmak için önlerine çıkan herkesi ve her şeyi kullanırlar. Şimdi bunları söyleyince  ''abartma anasını satıyım''  diyen gavatlar vardır mutlaka. Ama siyonistlerin ellerindeki kaynakları gösterince, sanırım o gavatlar bile biraz olsun  ''nolüyö  len ''  derler...

Mr. Rothschild
Şimdi daha önce bahsetmiş olduğum bir aileden bahsedecem; Rockefeller Ailesi...


John D. Rockefeller  'in tarihin en zengin adamı olduğu söylenir. Ve kurduğu petrol şirketi, servetini çok daha büyütmüştür.


Standard Oil Company  adında bir petrol şirketi kurmuş bu dayı zamanında, ve bu şirket ABD ' nin ve dünyanın en büyük petrol şirketi imiş. Ve şuan bağlı olduğu tam 25 tane petrol şirketi var. Yani bu şirketin 25 tane alt şirketi var demek oluyor bu. Tabi bu resmiyette olan. Gayri-resmi kim bilir ne kadar daha şirketleri var...
Nereye bağlayacam?

Şuraya; Amerikan ekonomisi neden enerji kaynakları, bilhassa petrol üzerine kurulu sizce?


Rockefeller ailesinin Amerika' daki işlevlerine bir göz atalım mı gadasını aldıklarım ;

John D. Rockefeller
John D. Rockefeller ABD 'nin ilk ve en büyük petrol şirketinin sahibi. Dünyanın en zengin adamı. Şirketinin resmi olarak 25 tane alt şirketi var. Ve o şirket kurulduğu günden itibaren, ABD ' nin ekonomisi petrol üzerine kurulu bir ekonomi haline gliyor.


Sonra bu dayının bir torunu oluyor ; Nelson Rockefeller ...

ki bu odur
Ve bu emmi de öyle bir hayat yaşamış ki, sanarsınız adam Süper Mario ve prensesi kurtarmak için hayatı boyunca ABD yönetiminde etkin olması gerekli..


Sanki Rockefeller ailesinden biri, hükumetin tüm işlerini bizzat kontrol etmeli ve yönetmeli... Bu herif baba malı yiyen haylazın tekiyken, ve  The Chase Manhattan Bank,  Rockefeller Merkezi ve  Creole Petroleum  gibi, kendi şirketlerinde çalışırken, 1940' da bir anda bu işlerden sıkılıyor ve  ''ben ülke yönetcem yıaaaaaaa ''  diye  bir karar alarak,  ABD dış ilişkiler koordinatörü oluveriyor. Hmm, ne çabuk çıktı oralara di mü..

nelson ve gerard ford
Sonra da zaten ipini koprmış dana gibi kontrol edilmeksizin ilerleyişine devam ediyor. Göz açıp kapayıncaya kadar Dış işleri bakan yardımcılığı, Uluslararsı Kalkınma Danışma Kurulu başkanlığı, Eğitim ve Sosyal Yardım Bakanlığında müsteşarlık, 1958' den 1970' kadar New York valiliği,  ve 1974 'te  de ABD başkan yardımcılığı...


Ulan adamın içinde olmadığı tek bir bok yok. Ve bu adam bir petrolcü. Rockefeller ailesinin küçük oğulcuğu. Ve nedense bu adamlar Amerikan yönetiminde her zaman tek söz sahipleri.


Şimdi size şöyle bir pencere açayım ;

Rockefeller Cumhuriyetçisi   diye birşey varmış Amerika' da. Yani bu adamların bir fikir ekolleri bile mevcut, durumun büyüklüğünü hesaplayın..


Bu ekolün içindeki adamlar çok daha manidar sevgili ciğersizler, ABD başkanı Nixon, bir sonraki başkan Ford, New York Valisi Thomas E. Dewey, bir diğer başkan Eisenhower falan filan..

Nixon ve Ford
Rockefeller ailesinin yahudi olduklarını bilmeyen varsa onları toplumdan dışlayın, ikinci sınıf muamelesi yapın anasını satayım..


Şimdi olayı yine farklı bir pencereden ele alalım ciğersizler ;


Nelson Rockefeller denen adam, hayatı boyunca ABD yönetiminde söz sahibi olmuş, ve öyle de zeki bir yolla söz sahibi olmuş ki, dikkat edin hep ikinci adam durumunda. Sürekli yardımcılık yapmış, arada New York valiliği dışında.


Peki size şöyle bir soru sorayım;


Bu adamın dedesi bir Rockefeller olmasa, ABD 'nin ve dünyanın en büyük petrol şirketine sahip olmasa, sizce tüm hayatı boyunca bu kadar çabuk yükselebilir ve ülke yönetiminde söz sahibi olabilir miydi?



Ve, ilkokulda hoca söylemişti, Amerika' lı bir üst düzey yönetici  '' bizim için bir damla petrol, bir damla kandan çok daha değerli''  demişti. Yani Amerika için petrol herşey, bunu zaten biliyoruz. Peki asıl soru şu, neden petrol?



Neden bu Rockefeller ailesi böylesine büyük bir şirket kurduktan sonra, Amerika' nın politikası birden değişiveriyor?



Neden o petrol şirketinin sahibinin torunu, Amerika' da yıllarca hükumette söz sahibi olmuş?



Ve Amerika neden hala petrol için her ülkeyi bombalıyor?




Tüm ipuçları bizi aynı kapıya çıkarmıyor mu?

Bi düşünün bahalım
Rockefeller' a...

Gelelim bir başka yahudi aileye, Rothschild' lara...


Daha önceki yazılarımda, baba Rothscild' ın oğullarını Avrupa' nın değişik ülkelerine gönderiyor ve oranın bankalarını ellerine geçirmelerini sağlıyordu. Ve zamanla, tüm büyük ülkelerin merkez bankalarını ellerine geçirdiler, bu büyük ülkeleri kendilerine borçlandırdılar ve tüm o ülkeleri avuçlarının içine aldılar.


Daha önce gösterdiğim bu videoda, Yahudi yönetmen Aaron Russo  ''11 eylül saldırısını Rockefeller ailesi organize etti''  demişti, ve birkaç ay sonra  ''tesadüfen'' öldürülmüştü.


Kurmayı hedefledikleri dünya devletinin bir düzeni olması gerekiyor di mi, işte bu da  '' Yeni Dünya Düzeni''  dir canlar.


Bu adamların bu gibi birçok planı var ;  ''Yeni Dünya Düzeni, Yeni Çağ, Yeni Din''  gibi cibi birçok yeni ile başlayan uyduruk kıytırık akımlar. Fakat bu akımlar şuan tamamıyla tüm dünyaya yayılmış durumda.


Amerika' nın bu youndaki rolünden, işin daha öncesine de bir göz atmak lazım. Bu siyonizm denilen illet nereden çıktı ajaba..


Amerika' nın bu youndaki rolü çok büyük, çünkü eğer dünyayı yönetmek istersen, bunu dünyanın en güçlü ülkesinden yaparsın. Tüm Amerikan başkanlarını sen tayin eder ve bu başkanları istediğini yapmak için kullanırsın.

Theodore Herzl
Resimdeki gudubet dayı siyonizmin kurucusudur ... Yahudilerin her yerde kötü muamele görmelerinden dolayı, Filistin' de bir yahudi devleti kurmayı istemiş.


Lan kimse durduk yere, sırf yahudi diye bir adama kötü muamele etmez bi kere hemşerim, vardır sizin de bi bokluğunuz..


Fakat bu adamın asıl amacı, kendilerine vaad edilen topraklarda bir devlet kurmaktır, kitaplarında yazdığı gibi...


Bu sebeple   I. Siyonist Kongre ' yi  toplamış.



Bu siyonist kongrede kimlerin olduğunu söylememe gerek yok sanırım, Rothschild ve Rockefeller aileleri başta olmak üzere, tüm dünyaca zengin yahudiler. Adamın sokaktan geçen yahudi eskiciyi çağıracağı yok di mi o kongreye...

M.Y. Rothschild

Ve kongre sırasında, kayıtlara geçen çok önemli bir sözü var dayının ;

Ben bugün burada Yahudi Devleti'ni kurdum, ancak bunu yüksek sesle söylersem bütün dünya güler. Fakat beş sene içinde ya da elli sene sonra bunu herkes böyle bilecektir.


Ve bundan 50 yıl sonra, bugünkü İsrail Devleti kuruluyor...


Adamlar o zamandan, şuanki sınırları bile çizmişler...

Baron Rothschild
Dünyadaki tüm paraya ve güce sahip insanların toplandığı bir kongre düzenlersen, ve kongre sonunda herkes seninle aynı fikri paylaşır ve aynı amaç için çalışmaya karar verirse, ne istersen yaparsın hacı. Devlet kurmak istersen kurarsın, devlet yıkmak istersen yıkarsın...


I. Dünya Savaşı neden çıktı sizce?


Theodor Herzl, kurulması planlanan yahudi devleti için II. Abdülhamit ' e gitmiş ve o zamanlar Osmanlı toprağı olan Filistin' den toprak istemiştir. Ve bunun karşılığında Osmanlı' nın tüm dış borçlarını silmeyi önermiştir. Fakat Abdülhamid bunu reddetmiştir. Daha sonra bir kez daha görüşmeye gelmiş ve bu kez borçları silmekle beraber, faizsiz borç ve daha birçok yardım yapacaklarını söylemiş, fakat Abdülhamid yine reddetmiştir. Yani Osmanlı' dan o toprakları parayla almak mümkün değildir, artık başka yollara başvurulmalıdır, ve bu yol da savaştır.


Dikkatinizi çekti mi, siyonist kongresinin kurulması ve Herzl' in Abdülhamid tarafından reddedilmesinden kısa bir süre sonra I. Dünya Savaşı çıktı.


Peki bu dünya savaşı kime yaradı?

Kim en kazançlı çıktı?

Yahudiler olmasın?

I. Dünya Savaşı' nın sonunda İsrail' in kurulması hiç mi dikkatinizi çekmedi lan?


Orayı İngiltere işgal etmişken, nasıl oldu da birden bire bir yahudi devleti kuruldu?


Peki Herzl, Osmanlı' nın borçlarını ödeyebilecek ve üstüne üstlük bir de faizsiz borç verebilecek parayı nasıl buldu? Babasından kalma pusulalı saati satmış olamaz di mi...


Rothschild' ların kontrolünde olan, ve yahudi olan İngiliz Kraliyet ailesi özellikle Filistin' i işgal etmiş ve orayı yahudilere bırakmış olmasın sakın?


Bakın  vikipedide  bile İsrail' in kuruluşunda siyonist kongrenin ve Theodor Herzl' in en büyük paya sahip olduğu yazıyor.


I. Dünya Savaşı sonunda 2 Kasım 1917’de İngiltere dışişleri bakanı Arthur Balfour'un girişimiyle Balfour Deklerasyonu süreci başlatıldı. Milletler Cemiyeti 1920 yılında, Filistin üzerinde İngiliz mandasını tanıdı. Bundan sonra kurulan bir Yahudi bürosu İngiltere nezdinde Yahudi haklarını temsil etmeye başladı.



Yani apaçık bir İngiliz hamlesi ile siyonistler, Filistin' de bir yahudi devleti kurmuşlar.


Sonra ;

Bundan sonraki yıllarda Siyonistler dünyanın çeşitli yerlerine dağılmış bulunan Yahudi topluluklarını -devlet kurabilmek için etkili bir nüfus oluşturmak gayesiyle- Filistin'e göçmeleri için ikna etme çabalarına girişti. Nazi Almanyası'nın 1930'lardan 1940'ların ortalarına kadar Yahudilere soykırım uygulamaya başlamasıyla Filistin’e büyük bir Yahudi göçü başladı.


Bak bak baaak... Bizim Nazilerin yahudi soykırımı, gene bizim yahudilere yaramış ya la... Yani o soykırım olmasa, yeni kurulan yahudi devletine bu kadar göç yapılmayacakmış. Lan bugün bile nüfusları 7 milyon civarında, bi de o zamanki nüfuslarını düşünün..


Bu adamlar bir yahudi devleti kurmak için, tüm dünyayı yakıp yıkıyor da, o devletin nüfusunu çoğaltmak için sence böyle bir şeye kalkışmaz mı?


Sırf bu yüzden Hitler' i finanse etmez mi?


Hitler de bir yahudi olmasın sakın?


1.  http://www.milliyet.com.tr/2005/05/11/yazar/civaoglu.html  ; Hitler' in Rothschild' ların oğlu olduğuna dair çok şaşırtıcı teoriler ve bazı deliller mevcutmuş...........

2. http://www.haberler.com/hitler-yahudi-mi-2204976-haberi/  ; Hitler' in kromozomları Almanya' da ve Avrupa' da yokmuş, bu kromozomlar Afrika yahudilerinde bulunurmuş........

3.  http://www.takvim.com.tr/Aktuel/2010/08/24/hitler_yahudi_mi

4.  http://www.dijimecmua.com/news-times/1756/index/1030756_israil-devleti-ni-hitler-mi-kurdu-yahudi-soykirimi-hitler-in-yukselisi/

5.  http://www.turkiyegazetesi.com/makaledetay.aspx?ID=144670


Hitler önderliğindeki Almanya, o kadar yahudiyi öldürmüşken, neden müttefiki Osmanlı' nın topraklarında bir yahudi devleti kurulmasına gıkını bile çıkartmamış ajaba?

Güzel yapmışlar ahahaha
Hitler' in öldürdüğü söylenen yahudilerin çoğunun aslında yahudi olmadığı yıllar sonra ortaya çıkmadı mı?

Peki Hitler' in soyu neden bugün bile hala bir sır?


Gökten zembille mi inmiş bu gavat, hakkında hiçbir bilgi mevcut değil?


Tüm bu savaşlar, mübadeleler, anlaşmalar, soykırımlar hepsi bir yahudi devleti kurmak için yapılmış büyük oyunlar. Ha diğer devletlerin hiç mi kazancı yok, tabiki var anasını satayım.. Hiçbir ülke kar edemeyeceği bir savaşa girmez. Fakat büyük resmi yahudiler oluşturdu o zaman da. Her şey onların istekleri doğrultusunda gelişti ve sonuçlandı..


Hatırlayın Osmanlı' nın o savaşa girmesi bile zoraki oldu. Yavuz ve Midilli gemileri bilmem kimleri bombalamış da falan filan.. Çünkü Osmanlı' nın o savaşa girmesi gerekiyordu, asıl amaç buydu zaten. Osmanlı' yı kaybedecek tarafta savaşa sokmak ve Filistin topraklarında bir yahudi devleti kurmak...


Ne kadar ileri gittiklerini görünce, ve bunların hiçbirini okullarda veya başka eğitim yerlerinde görmediğini fark edince, kendini biraz şaşırmış, biraz da kandırılmış hissediyorsun di mi..


Şimdi de, bu büyük yahudi devletini kurmak için, yine önlerindeki engelleri aşmaya çalışıyorlar. Ve o engel yine biziz, yine Türkler... Çünkü hala onlara vaad edilmiş topraklar üzerinde yaşıyoruz


İsrail bayrağını hatırlayın ;
Yukarıdaki mavi çizgi Fırat, aşağıdaki mavi çizgi ise Nil ' i temsil eder. Yani bayraklarında bile  ''bize vaad edilen torpahlar burası, biz buralaru alacauk hacuu :)!  ''  diyorlar.. İki nehir arasındaki yahudi devleti.. İki mavi çizgi işareti arasındaki yahudi sembolü...


Adamlar her yıl biraraya gelip, tıpkı bu siyonist kongre gibi yani, asırlık planlar yapıyorlar. Yılda bir kez toplanıyorlar, durumlarını gözden geçirip, duruma göre yapılması gerekilen şeyleri yapıyorlar. Ve burada dünyanın en zengin insanlarından bahsediyoruz, Rothschild' lar, Rockefeller' lar başta olmak üzere, diğer tüm zengin yahudiler, yahudi bankerler...

Lionel de Messi.. Pardon Rothschild
Theodor Herzl, kurmayı planladıkları yahudi devleti için, bir   ''uluslararası para fonu '' kurulması gerektiğini söylemiş...


Bu da bizim IMF amca olmasın ...?


Parayı merkezden yönetiriz, ve tüm büyük ülkeleri kendimize borçlandırırız mantığı... Önceki yazımda ülkelerin borçlarını göstermiştim. Ve en çok borcu olan ülkeler, en büyük ülkelerdi. Ülkeler küçüldükçe borç da küçülüyordu...

Yani, ilginç olaylar bunlar..


Ben  ''her bokun altında siyonizm '' var dediğimde, bazı moronlar  ''hastir lan''  falan demişti. Şimdi onlara buradan selam söylemek istiyorum anacım..


Siyonizm ile ilgili konuş konuş bitmez, yaz yaz bitmez, anlat anlat bitmez... Fakat ben de insanoğlu olduğumdan, bu yazıda bu kadar anlatabildim. Sonraki yazılarımda elimden geldiğince kanıtlarla çıkacam karşınıza panpa.


Konu ile ilgili bir sürü video falan var, size yardımcı olur deyü bazılarının ikametgahlarını verecem tabi, sizi öle öksüz bırakmam lan ahahaha.


Siyonizm hakkında birkaç tavsiye;

1.

2.

3.

4.
                                          

Herzl ' in ideolojisi baz alınarak hazırlanmış, ve gerçekten ayrıntılı ve de kaliteli bir çalışma olmuş. Tavsiye ederim.. İşin özünü anlamak, nedenini çözmek için, izlenilmesi gerekilen bir video hacı.

5.

Bunlar konu hakkında belgesel niteliğinde, oldukça iyi ele alınmış videolardan. Dah birçok video mevcut nette, öğrenmek isteyene tabi. Şu anasını sattığımın internetini porno izlemekten başka şeyler için de kullanın biraz lan. Akıllı olun, ayık olun, adam olun.




Adolf Hitler ' in konu ve kendisi ile bağlantılı bir sözü ile bitiyorum ciğersizler ;

'' Yalan ne kadar büyük olursa, inanan da o kadar çok olur.''