9 Temmuz 2013 Salı

TAHRİF HAREKETLERİ


Cümleten selamın aleyküm.

Malumunuz Ramazan ayına girdik. Bu arada da hepinizin Ramazan-ı Şerif'i hayırlı olsun ciğersizler. Seviyorum sizin kedi canınızı. Very big cat, you.


Ramazan ayına girmişken, yüzeysel olarak birkaç şeyden bahsetmek istiyorum siz ciğersizlere.
Daha önce dikkatinizi çekmiştir muhtemelen, ne zaman Ramazan ayı gelse medyada bu konuda bir hareketlenme olur. Ana haber bültenlerinde, yılın 11 ayı neredeyse hiçbir dini motif, dini haber falan yer almazken, Ramazan ayında en çok yapılan haberler dini haberlerdir.


Ha şimdi çıkıp da ''niye yapıyonuz lan malak mısınız''  falan demicem tabi. Acizane birkaç saptamamı söyleyecem, sonra da konuya kafa atacaz.


Ramazan ayı, tüm Müslümanların dine biraz daha yakınlaştığı dönemdir. Hiç namaz kılmayanlar namaza başlar, hiç camiye gitmeyenler 33 rekat kılmak için teravihe giderler, günde 10 öğün yemek yiyenler, 2 paket sigara içenler, yemeği sigarayı bırakır ve oruç tutarlar.


Yani insanların dine en yatkın olduğu dönemdir Ramazan ayı. Ve medya da popülerlik üzerine kurulu olduğu için, bu ayda dini haberlere ağırlık verirler. Çünkü buna ağırlık vermezlerse, halkın ağırlık veren kanallara gideceğini iyi bilirler. Medya için reyting her şeydir. Halkın neyi görmek isterse, onu gösterirler. Fakat yüksek tirajlı kanallar, bu olayı da kendi vizyonları doğrultusunda kullanırlar.

Nasıl mı?
Önce sağa, sonra sola, biraz da ortada çalkala.

Tamam, şaka yaptık bitti, cıvımayın hehe.

bakınız; Doğan Medya Center
Bu yüksek tirajlı ve Doğan menşeili kanallarda ve gazetelerde çıkan hocalar her zaman aynıdır;

Yaşar Nuri Öztürk,
Zekeriya Beyaz,
Abdülaziz Bayındır,
İhsan Eliaçık...

Hiç dikkatinizi çekti mi bilmem, bu adamlar sürekli bu gibi çizgisi belli olan seküler kanallarda kendilerine yer bulurlar. Fakat dini kanallara, muhafazakar kanallara bakarsın, bu adamların esamesi okunmaz. Neden?
Yani bu seküler kanallar, muhafazakarlardan daha mı çok insanlara İslam'ı anlatmak istiyor yani?


Aranızda o kadar da Polyanna kafalılar yoktur herhalde. 28 Şubat darbesini yapan bu medya değil miydi lan? O zamandan bu zamana bir şey mi değişti, yoo. Sahipleri hala aynı. Aydın Doğan bey hala kıravatıyla orada bakın, sizlere el sallıyor, kucak dolusu sevgiler gönderiyor. ''Slm aydncmmmmm :))''


Bu gibi kanalların misyonu ve vizyonu, insanları kendi anlattıkları din etrafında toplamaktır. İnanç manipülasyonu yaparlar. Cübbeli Ahmet Hoca gibi hocaların yerine, sizlere Zekeriya Beyaz, Yaşar Nuri Öztürk gibileri önerirler. Sebepleri basittir. Cübbeli Ahmet Hoca gibi hocalar, adı üzerinde cübbelidir bir kere, sakallıdır ve sarıklıdır. Kur'an ve hadislerden bahsederek müdellel konuşurlar. Söyledikleri her şey kitaba dayanır. Fakat Yaşar Nuri ve Zekeriya Beyaz gibiler takım elbiseli ve sakalsızdırlar. Ayrıca başları da açıktır. Medyanın insanlara vermek istediği görüntü de budur zira. Ve bu gibi hocalar ''balıktan da kurban olur''  gibi şeyler diyerek insanların kafalarını karıştırır, İslam'ı tahrif etmeye çalışırlar.


Medya da, bu tahrifi halka pazarlar. Zaten kendi eserleri olan bu hocaları sürekli haber yapar. Ana haber bültenlerine çıkarır, gazetelerinde manşet yaparlar. Böylelikle bu bilgilerin herkese ulaşmasını sağlarlar. Sonra da bu sözde hocaların sayısını artırırlar ve aynı şeyleri söyletirler. Al sana inanç manipülasyonu, al sana fikir pazarlama, al sana İslam tahrifi anasını satayım.


Sizlere konunun aslını özetleyecek bir video vereyim ciğersizler ; Link


Sizlere daha önce CIA Türkiye İstasyon şefi Graham Fuller'dan bahsetmiştim. Kurtlar Vadisi'nde de bu rolün Aron Feller olarak oynandığından. Bizlerin zaten malumatı olan bir konu zaten bu tahrif konusu. Zira Vahhabilik diye bir mezhep nasıl çıktı anasını satayım.

Arabistanlı Lawrence
İsterseniz Vahhabilik hakkında birkaç kelam edelim ciğersizler.
Vahhabilik 18. yüzyılda ortaya çıktı. Aslında biraz olsun tarih biliyorsanız eğer, bu yüzyılın Osmanlı coğrafyasında ajanların taraftar toplamaya başladıkları yüzyıl olduğunu bilirsiniz. Yani 1200 yıl ortada Vahhabilik diye bir olay yok, tam Osmanlı'yı bölmek ve paylaşmak için ajanlar işbaşı yapıyor, birdenbire ortaya Vahhabilik diye bir mezhep çıkıyor.


Vahhabilik mezhebininin fikir babası da, bugünkü Suudi kraliyet ailesinin kurucularından Muhammed bin Abdülvahhab. İlginç di mi. Bu adam bu fikri ortaya atıyor ve kısa süre sonra Osmanlı'ya karşı ayaklanıyor. Hatta bir ara Mekke ve Medine'yi bile işgal edip İlk Suud Devleti'ni kuruyor. Bu mezhebin kuruluşunun bir ajan işi olmasının kanıtı, mezhep kurulur kurulmaz Osmanlı'ya yani İslam birliğine karşı ayaklanmalarıdır. Ve o gün İslam birliğine karşı ayaklananlar, bugün Suudi Arabistan'daki kraliyet ailesindekilerin büyük büyük dedeleri.. Link , Link


Şuan da Suudi Arabistan'ın resmi mezhebi Vahhabilik'tir zira. Vahhabiliğin asıl kurucusu ise, biraz önce bahsettiğim gibi bir İngiliz Ajanı Hempher'dir. Şuradan Hempher'in itiraflarına ulaşabilirsiniz. Hakkında daha fazla bilgi için ; Link, youtube'da ; Link,  özet ; Link


Yani bugünkü Suudi ailesinin nerelere dayandığını anlamış olduk tekrar. Suud ailesinin Hempher'le, daha sonra da Arabistanlı Lawrence'la neden iş birliği yaptıklarını düşünün. Keza size bir soru sormak istiyorum aklıma gelmişken;


''Amerika dünyadaki tüm petrol yataklarına saldırırken, neden dünyanın 1 numaralı petrol yataklarına sahip olan Suudi Arabistan'a bugüne kadar savaş açmadı?''

Yani Irak'taki, Libya'daki, Mısır'daki petrole kavuşmak için milyonları öldüren Amerika, neden Suudi Arabistan'a savaş ilan edip dünyanın en zengin petrol rezervlerini eline geçirmiyor?

Bunu düşünün ciğersizler.


İki gün önce Mısır'daki darbe nedeniyle Sisi'yi tebrik eden de Suudi ailesi değil miydi...


Neyse, konumuza devam edelim.

O gün Vahhabiliği kuranlar, Şiiliği ortaya atanlar, sizce bugün dut yemiş bülbül gibi boş boş oturuyorlar mı?
İş başında oldukları çok aşikar. Zira şuan medyada gördüğünüz ne kadar vaiz edalı sapık varsa, bilin ki aynı güç tarafından desteklenmekte.


Ben size birkaç örnek vereyim ve bitirelim.

Zekeriya Beyaz ile başlayalım, gerçi bu adamın söylediklerini izaha bile gerek yok ama, yine de biz sağduyulu olalım ve aramızda sığırlar olduğunu unutmayalım. Şu adama bile inananlar vardır elbet.

Bakınız Zekeyiya denilen herifin birkaç incisi ; LinkLinkLink


Ayakkabıdan kurban olur diyen bir adam, sizce bunu komik olmak için söylüyor, bunu düşünecek kadar saf mı, yoksa birileri onun bunları söylemesini mi istiyor sizce.. Ha şunu da söyleyeyim, ben gözümle şahit olmadığım için ''bu adam amerikadan para alıyo lan'' diyemem, fakat şunu rahatlıkla derim ''aynı güç bu adamı destekliyor ve reklam ediyor.''


Tabi biraz dikkatli bakınca, garip bir şeyler olduğunu görürsünüz zaten.
Halk Tv ve Ulusal Kanal gibi, İslam'ı irtica, Müslümanları yobaz diye yaftalayan kanalların bitmek tükenmek bilmeyen bir Zekeriya Beyaz aşkı var ; LinkLink


Sonra yine ilginçtir, bir sol parti olan Dsp, kendisini aday yapar ; LinkLink


Bi dakka ama panpa, az daha atlıyorduk lan. Halk tv, ''diren razaman halk tv seninle'' diye reklamlar yayınlamaya başladı hehehe. Lan harbi komiksiniz olum ya. Bunlar da İsmet İnönü'nün yolundan gidiyorlar anasını satayım, o da çok koyu din aleyhtarı iken, seçimler öncesi imam hatip okulları açmıştı hehe. Bilmiyor olabilir, hatta şaşırabilirsiniz de fakat Türkiye'deki ilk imam hatip okulunu İsmet İnönü açmıştır. Oy toplamak için şunu bile yaptı ama millet o kadar da salak değildi hacı hehe.


Tabi Halk tv'nin İslam'dan bahsedecek insanları da çağdaş bir görünüm vermekle yükümlü ; Link


Adamlar takmış hacı, o saç görünecek ahahahaa.


Bu ruh mu panpa ;

Yıllarca sol kemalist kesim Müslümanlara ''dini siyasete alet ediyolar''  dedi ya hani, bilakis bunu her zaman kendileri yaptı. Şuan da canlı olarak görüyoruz keza. İsmet İnönü örneği gibi keza. Kemal Kılıçdaroğlu'nun hadis okuması gibi, ama diğer yandan da içki yasasına karşı çıkması gibi keza.


Sonra Yaşar Nuri'den bahsedelim ve programı kapatalım ciğersizler.
Ben yalnızca bir örnek verecem bu heriften ; Link


Yani yolda gördüğün kızla ilişkiye girmek isteyip, ona teklif götürürsen ve o da kabul ederse bu zina olmazmış hacı. Yani istediğin herkesle ilişkiye girebilirsin, zina falan olmaz ele mi? Umarım bu herifi daha da dinlemezsiniz anasını satayım.

Şimdi siz bana bu herifin çok masum ve bilgili bir Müslüman olduğunu söyleyebilecek misiniz?
Adam Kur'an'daki zinayı bile değiştirmiş, namazları inkar etmiş, bilmem daha ne boklar yapmış, ve bu medya da bu adamı Müslümanlara pazarlıyor. Tıpkı biraz önce Aron Feller'in dediği gibi ; ''Onların ayetleri, ama benim yorumlarım.''


21 Aralık 2012 yani bazı gavatlara göre kıyametin kopacağı tarihte, binlerce yabancı gibi bu herif de Şirince'ye gitmemiş miydi anasını satayım.. Link


Bu gibi vaiz edalı sapıklar, bu medyada her zaman kendilerine yer buldu ve bulacak. Halk tv bile İslami program yapıyorsa, ben dediğimi kanıtlamışım demektir zaten. Ve haberlerde ''sayın seyirciler Zekeriya Beyaz yine bir ezber bozdu''  diye haberler yapılmadı mı bu ülkede? Yine yapılacak. Ve ne kadar sapık varsa, hepsi halkın önüne sunulacak. Link



Bu Yaşar Nuri herifine bakıyorsun, adam zamanında Chp milletvekili idi.
Medyanın manipülasyonuna gelmeyin ciğersizler. Onlar size hangi hocayı izlemeniz, hangi dini bilgilere sahip olmanız, nelere inanmanız gerektiğini dikte eden bir sınıf takım elbiseli kodomandan başka bir şey değil. 28 şubatta Müslümanları fişleyen medya, iki tane duygusal dizi yaptı ve bunu size unutturdu. Koyun olmayın. Önünüze bu koyuldu diye, at gibi yemeyin.

ülkenin en popüler şovunda bir güdümlü dinci reklamı...
Tahrif hareketleri 300 yıldır var, ve gördüğünüz gibi hala devam ediyor. Bu adamların servis edilmesi de, aynı gücün aynı oyunundan başka bir şey değil ciğersizler. 1400 yıllık İslam uleması yanlış yapmış, bu gibi izansızlar doğruyu bulmuş yani he? Oldu canım, görürsem söylerim.

indir o eli
Tahrifin üzerinde daha fazla durmanız ve bu gibi sapıklardan ve medya dayatmasından korunmanız dileğiyle, hepinize hayırlı Ramazanlar ciğersizler. Seviyorum sizin kedi canınızı. Civcivnen minik kedi garışımı bişey.