11 Mayıs 2012 Cuma

BİLİNMESİ GEREKENLER


Selam ciğersizler.



Dokandırın play' e , güzel bi fon müzüğü olsun size.

Şimdi bazıları anlatılanları tam olarak anlamadıklarını çünkü bahsedilen şeylerin hepsini bilmediklerini, yani çoğunu ilk defa duyduklarını falan söylüyor. Şimdi burada bir tek biletli siz varsınız, bu açık.

Söyleyelim söyleyelim.

Biz bu yazıları okuduktan sonra köpükler falan sıkacaz, giysiler çıkacak, daha neler olacak, biz gizli bir tarikatız, amacımız seni kazanmak.

Şaka lan, valla yazılarımı tek başıma yazıyorum hehe.

Şimdi önemli kişileri, olayları, sembolleri ve nesneleri kısaca bir özet geçecem bilmeyenler için, kıymetinizi bilin ;


Tek göz ;


Tek göz, Horus'u temsil eder ciğersizler. Zaten birkaç milyon kez bahsetmiştim ama en baştan alayım dedim. Horus' un da şeytanın oğlu olduğuna yani kendisinin de şeytan olduğuna inanılır. Eski Mısır' da Güneş Tanrısıdır, tek gözlü ve şahin başıyla tasvir edilir. Aynı zamanda Deccal 'i de temsil etmektedir, çünkü bu inanca sahip kişiler aslında onun Horus olduğuna inanırlar. Dünyayı tekrar ele geçirmek için tekrar gelecekmiş falan..


Piramit ve Tek Göz ;


Horus' un yani şeytanın bir piramidin içinden dünyayı izlediği düşüncesini yansıtır. Bu tek göz dünyadaki her şeyi bilir, her yere ve her şeye sızar.  ''Biz her yerdeyiz'' demenin sembolik yolu..


Damalı Zemin ;



Damalı zemin her mason locasında bulunur. Locanın ayin odası baştan başa damalı zemin üzerindedir. Ayinler mutlaka damalı zemin üzerinde yapılır, zira zemin damalı olmazsa şeytanı çağırma işleminin gerçekleşmeyeceğine inanılır. Eğer bir filmde, klipte kafana kaka kaka damalı zemin gösteriyorlarsa, kıllanacan arkadaşım. Tuvalet fırçasını alacan eline, fırlatacan televizyona.


İki kolon ;



İki kolon yine  her mason tapınağının ayin odasının kapısında bulunur. Bu iki kolon, Süleyman Tapınağı' nın girişinde bulunan iki kolonu temsil eder. Ve mason localarının ayin odalarının kapısında bulunmasının nedeni ; bu iki kolonun ortasından geçerek başka bir aleme geçildiği düşünülür. Ki burada
kastedilen alem şeytan ve cinlerin alemidir.


Gönye ve Pergel ;



Gönye ve Pergel mason localarının simgesidir. Her mason locasında görürsünüz bu simgeyi. Ayrıca masonların taktıkları önlüklerde, yüzüklerde falan da vardır.  Ortadaki  G  harfi de tahminimce  ''Goat'' yani   ''Keçi''  anlamına gelir.  Baphometin  keçi başlı olduğunu biliyorsunuz zaten..


666 İşareti ;



666 sayısı bu gavatlar için kutsaldır.  Bizim  ''Top musun oloomm''   anlamında kullandığımız işareti, bu yerden bitme koyunoğulları sülalesine mensup, sığıroğulları ailesinden olan, öküz başlı antiloplar  '' 666'' tasviri için kullanırlar. Hele bunu bir de tek göz ile yapıyorlarsa, mmmm, tadından yenmez yani o derece.. Hem tek göz, hem de 666 işareti  ''ben topum, ibiiineyiiimm, şeytana taparım uleeaann'' demenin en güzel yoludur kanka.


El ile piramit tasviri ;



Üstteki ve altta soldaki herif Jay Z,  öbür gavatizm mensubu arkedeş de  Kanye West.  El ile piramit tasviri, bildiğin piramit tasviri işte alla hallaa. Yani  ''ben de şeytana taparım, ben de Eski Mısır tanrılarına ve öğretilerine inanırım, ve benim arkamda bu admlar var uleeaannn'' demenin güzel bir yoludur.



Aleister Crowley ;

Bu gavatizm mensubu arkedeş 33. derece üstad masondur. En ünlü satanistlerden bir tanesidir. Satanizmle ilgili bir sürü kitap, dergi, videosu falan vardır. Hatta bu gavatın şeytan çağırırken bir ses kaydı da mevcuttur. Ve nedense hem tepesindeki şapka üçgendir, hem de içinde ışık saçan bir piramit vardır.. Oğlunun adı ise biraz ilginç ; Atatürk Crowley. Herif Atatürk hayranıymış. Neden acaba merak ettim..


Ahan da buyrun o kayıt da burada. Yalnız gece gece izlememenizi tavsiye ederim, malum, adam şeytan çağırıyor, sakata falan gelmeyin yani durduk yere.


Anton Szandor Lavey ;


Bu bok çuvalından fırlamış arkedeş Satanist Kilisesi' nin kurucusudur. Satanist diye demiyorum, tam bir   bok böceğidir. Birçok ünlüyle falan alakası vardır bunun, sonra bakacaz icabına bunun, sakin ol şampiyon.


Skull&Bones ve Cinsel Ayinleri ;


1.
2.
3.

Ve daha bir sürü video, resim var.. Anlayacağınız fena ifşa oldu bu herifler. Gizli kamera görüntüleri tüm dünyada internette yayıldı. Bu cemiyette üyeler önce tabuta giriyor ve çıkıp yeniden doğduklarına inanıyorlar. Sonra da cinsel ilişkiye girmeye başlıyorlar videoda gördüğünüz üzere. İşte bu yüzden tüm ABD başkanları birbirleriyle akraba, aynı kanbağına sahip. Anladınız mı gadasını aldıklarım? Aferin benim tosunlarıma.


Bohemian Club ;


Bohemian Club da yine ABD başkanları başta olmak üzere birçok büyük masonun katıldığı,  ve bildiğim kadarıyla sadece ayin yapılan bir cemiyet.


Şu resimde de gördüğünüz gibi ayinleri bir ateş ve dev bir baykuşun önünde yapılır.

Bohemian Club da deşifre olmuş bir cemiyettir, ki daha önce de bahsettiğim gibi bütün gizli cemiyetler deşifre olmaya mahkumdur ciğersizler. Bill Clinton da Bohemian Club' a üyedir ve defalarca televizyonlarda çıkmıştır bu olay. Ayrıca, Clinton 'ın bir baın toplantısı sırasında orada bulunan bir genç Clinton 'a yüksek sesle  ''Bohemian Club nedir açıklar mısınız!? '' diyor, ve Clinton adama bağırıp çağırıyor ve  salondan attırıyor.


İşte o video da burada ;


Etraftaki spikerler, muhabirler falan da  kıçlarını gere gere gülüyor anasını satayım. Clinton baya bir geriliyor ama bu soru üzerine, bakmayın öyle espri falan yaptığına.


Bu ve bunun gibi şeyler bilinmesi gerekenler ciğersiz, zira neredeyse bütün yazıların içinde görebileceğiniz isimler bunlar. Çünkü asıl konu bunların etrafında dönüyor.  En üstteki yönetim cemiyetinin altında binlerce hatta yüz binlerce alt cemiyet var. Aklınıza bile gelemeyecek yerlerde, şekillerde ve amaçlarda gizli cemiyetler mevcut. Ama bu binlerce cemiyetin amaçları, aslında tek bir amaca hizmet etmekte. Yani bir yere ulaşmak için kullanılan binlerce farklı yol, kestirme veya patika gibiler.


Peki bunların ne önemi var veya bizi neden ilgilendiriyor diyebilirsiniz, çok ilgilendiriyor ciğersiz, çok. Çünkü bu adamlar böyle cemiyetlere can sıkıntısından üye olmuyorlar, bir amaç için üye oluyorlar. Tüm amaçları da ''tek bir dünya devleti '' kurmak.


İşte tam da bu yüzden en çok seni ilgilendiriyor. Çünkü onlar bu emellerini gerçekleştirirken senin uysal koyun olman lazım, onlara hiçbir sorun çıkarmaman lazım. Senin televizyonla, sinemayla, kadın programlarıyla, aptal aptal yarışma programlarıyla, kızlarla, erkeklerle, cinsellikle meşgul olman lazım.


Hiç ama hiçbir şeyi okuyup, araştırıp, soruşturup, sorgulamadan kabullenme ciğersiz. Önüne koyulan şeyin önce ne olduğunu bil. Nohut kadar olsa da, o beyni çalıştır.