11 Mayıs 2012 Cuma

SATANİZMLE YÖNETİLEN DÜNYA VOLUME II


Selam ciğersizler, kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Nerede kalmıştık?

- Zenci psikolog.
- Benim  öle bi sikecim yok bi kere.

Biraz uzun bir yazı olacak, ama önemli de olacak tabükü. Bende kal o yüzden.

Konuya girmeden önce, hayatınızda size her zaman yol gösterecek bir Çin atasözü söylemek istiyorum ;

''Rüzgara doğru işeyen, kendi suratına işer.'' 


Bu da size ders olsun hehe.

Bir önceki yazı  biraz tarihsel değere sahipti, bu ise daha güncel konulara gebe bir yazı (şu gebe olmak da nasıl bi anlama geliyosa artıkın).


Şimdik, ben size dünyayı yöneten adamların şeytana taptıklarını söylemiştim ya hani, hah, işte o adamlar tam da bu yüzden dünyadaki her yere, her şeye işaretler koyuyorlar. Her yere adeta imzalarını atıyorlar. Bunun sebebi de  ''biz her yerdeyiz, her şeydeyiz, her yere sızarız, her yere imzamızı atarız, siz de heç bişey yapamazsınız anasssınaa satıyımmm'' demek istemeleri ciğersiz.


Evet evet, aynen de bu sebepten yapıyorlar bunu.

Siz bunları farkettiğnizde de  ''aman yaraabiii, hepimiz onlarun elündeyüz, hiçbişey yapamayuzz'' diyesiniz diye yapıyorlar. ''Biz istediğimiz her yere gireriz olooommm siz de sümüğünüzü çekin ''  diyorlar bize.

bush familyası
Şimdi ciğersizler, konumuza kafa çakalım.

İnsanlar inandıkları şeylerin sembollerini çevrelerine yerleştirmekten her zaman hoşlanmışlardır. Ben dinime sadık bir müslümansam, evimde İslam ile ilgili herhangi bir sembolün, resmin veya eşyanın bulunmasını isterim. Evimi bunlarla dekore ederim.

gibi
Eğer ineğe tapıyorsam, yukarıdaki ineğin resmini çerçeveletir ve yatağımın baş ucuna asıveririm.


Yani demek istediğim şey, insanlar inandıkları veya görmekten hoşlandıkları şeyleri, çevrelerinde görebilecekleri yerlere yerleştirirler. Hele bir de  insanları artık ''varlığından haberdar etmek'' istiyorsan, heryere el atarsın. Bir ressam resminin sağ alt köşesine imza atar, bir inşaat şirketi yaptığı binanın üzerine ''Ağaoğlu İnşaat'' falan yazar ya hani, aynen öyle işte ciğersiz.


Biraz uzadı ama, bağlamak istediğim konu şu, bu adamlar da her yere işaretlerini bırakıyorlar, her şeye imzalarını atıyorlar. İzlediğin filmlerde, dinlediğin şarkıların kliplerinde, yürüdüğün yolda, köprüde, aldığın eşyada, her yerde işaretlerini görebilirsin.

Bush gavatı ve saz arkadaşları
Tek amaçları da  ''biz her yerdeyiz, bize karşı çıkamazsınız'' demek, hepsi bu.

Nasıl mason olunduğu hakkında bilgin var mı?

Hadi masonların resmi internet sitelerine bir göz atalım, bakalım neler gerekiyormuş mason olmak için ;

  •  Günümüzdeki Masonluk, Rönesans ve Reform süreçlerini izleyen Aydınlanma Çağı’nda kurulmuş; akılcılık, bilimsellik ve insanlığın oluşumundan bu yana ortaya çıkarak, insanlığın gelişimine ve bilgi birikimlerine katkıda bulunmuş bir kültür ve fikir üst yapı kurumudur. Masonluğun amacı; semboller ve alegoriler aracılığı ile aşıladığı yüksek ahlâk ilkeleri ve erdemleri özümletmeye çalışarak olgunlaşmalarına yardımcı olduğu üyeleri masonlarla, dünyada din, dil ve ırk ayırımı olmaksızın tüm insanların eşitlik ve barış içinde kardeşçe yaşayacakları bir sevgi düzeninin kurulmasını sağlamaya çalışmaktır. Masonluk, bu yüce ülküsünü İnsanlık Mabedi inşası olarak tanımlar, ve bu amaca uygun düzenli bir şekilde ulaşmak için tüm üyelerini uyması gereken temel ilkeler koymuştur.

Şimdi şu metni bir inceleyelim ;

Tüm insanlar arasında din, dil, ırk gibi ayrımlar gözetmiyorlarmış.

Ve tüm insanların barış içince yaşayacakları bir sevgi düzeninin kurulmasını sağlamaya çalışmaktalarmış. 


Ay kurban olurum ben sana, sevgi pıtırcığım benim, yerim seni hehe.
Lan gören de mason localarında  elele tutuşup Polyana seyrediyorlar, uzun eşek oynuyorlar, Kuran hatim ediyorlar falan sanar anasını satayım.


Bir şey soracam ya, neden bu kadar fazla ''sevgi, barış, kardeşlik'' ten bahsediyorsunuz arkadaşım? Çocukluğunda hiç ana-baba sevgisi görmemiş çocuklardan mı oluşuyorsunuz hepiniz anasını satayım, bu Polyanacılık niye ?


Ve sembollerle insanların ahlaki değerlerini yükseltmeyi amaçlıyorlarmış.
Ahahahahaha, o ne lann?
Millete mutluluğun resmini mi çiziyorsunuz olum?
Sembollerle ahlak nasıl yükseliyor ya, ne sembolü gösteriyorsunuz olum heriflere, öle bir sembol varsa bizim küfürbaz Bilo'ya da gösterelim ehehehe.

Bak bu adam bile yarıldı şu yazanlara
Daha dur, her bi boklarını ifşa edecem şimdi bu heriflerin. Daha kendi sitelerinde bile  95252158315 tane çelişki yakaladım olum, hepsini anlatmam lazım, yipbaaa.


Bakalım temel ilkeleri nelermiş bu gavatların ;

* Masonluk, Allah’a inanan bir Kardeşlik Kurumu’dur. Masonluk çalışmalarını, Hakikat’in araştırılması yolunda yoğunlaştırır.

*Masonluk, üyeleri arasında din, mezhep, ırk, dil, inanç, unvan ve makam ayrımı yapmaz. Üyelerini, inançlı, özgür, iyi ahlaklı, namuslu, şerefli, haysiyetli ve aydın erkekler arasından seçer. Hiçbir inancı ve ülküsü olmayanları arasına kabul etmez.


Hmmmm. Olum iki çay kap buraya, baya bi gülecez şimdi.

Masonluk, Allah ' a inan bir kardeşlik kurumuymuş.
Lan hani din, dil, ırk gibi hiçbir ayrım yapmıyordunuz?
Hani bütün bu ayrımlara karşı bir kurumdunuz lan?

Hem inanç ayrımı yapmayız diyor, hem de inançsız olanları aramıza almayız diyor. Çocuklar mı kurmuş olum bu siteyi ehehe.

Ünlü masonlardan; Ayhan Işık
Amacınız sevgi, barış, kardeşlikse kişinin dinini neden önemsiyorsunuz ?
Ayrım yapmayız demenin sözlükte başka anlamı var da biz mi bilmiyoruz ?. Çok çelişiyorsunuz la kendinizle, hıyarlar sizi ehehe.

Bitmedi devam, o yee ;

* Masonluk, Allah’a inanan bir Kardeşlik Kurumu’dur. Masonluk çalışmalarını, Hakikat’in araştırılması yolunda yoğunlaştırır.

Süleymaaaaaannnn, gel la  Kuran okunacaaaakkk ehehehehehe.

Bu ne laann? Hiçbir ayrım yapmayan sevgi pıtırcıkları Allah' a inanıyorlamış, bak bak baak. İyi de, bundan bize ne abi, siz Allah' a inanıyorsanız inanın, bizi ne alakadar ediyor ki bu durum?
Kişinin dini kendinedir.

Ayrıca, neden ısrarla ve önemle Allah' a inandığınızı vurguluyorsunuz ki? Size inanmıyorsunuz mu dedik anasını satayım. Bir insan durduk yere, alakasız bir ortamda bir meziyetinden bahsediyorsa, ya aksini düşününlere karşı kendini kanıtlamak ister, ya da milletin kafasında başka bir izlenim bırakmak ister. Altında bir şey  vardır yani.


Kimse durduk yere ''Ben Allah' a inanıyorum, sevgi, barış, kardeşlik eheheleeeeyyy :))))))'' falan demez. Mantıklı olun.


Mason localarında, 33. dereceye ulaşmış masonlar tarafından şeytana tapma ayinleri yapılır ciğersizler. İki kolonun arasındaki kapıdan, damalı zeminli bir odaya girilir ve  şeytanı temsil eden beşgen yıldızın üzerinde ibranice dualar okunup, keçi kesilir ve büyük üstad keçinin kanını içer.


Bakınız, bu video 1997 yılındaki bir mason locası ayinindendir. Dünyada ilk defa bir casus, mason locasına girip, bunu görüntüye aktarmış ve bu görüntüler televizyonda yayınlanmıştır. Televizyonda dediğim, sadece Kanal 7'de anasını satayım, başka kanallara yememiş.


Sadece şu videoyu izlemek, masonların şeytana taptıklarını bize kanıtlar ciğersiz. Başka hiçbir açıklamaya, belgeye, ıncığa cıncığa gerek yok.

Ünlü Masonlardan; Ziya Gökalp

Masonlar hakkında başlı başına bir yazı yapacam zaten.
Coming Soon.


Bu adamlar ellerinin değdikleri her yere imzalarını atarlar, zira Fatih Altaylı' nın programına konuk olan üstad mason, sembollerin kendileri için çok önemli olduğunu ısrarla söylemişti. Peki bu sembolizm öğretisi nereden geliyor ;

Eski Mısır.
Firavunlar.


Mısır kültürü tamamen sembollerden oluşur ciğersiz, başka da bir bok bilmezler zaten bu herifler.

Şimdi size ilginç bir hikaye anlatacam ;

Eski Mısır' da güneş tanrısı  Ra' nın 4 tane çocuğu varmış ; İSİS, OSİRİS, NEPHTYS ve SETH. İkisi kız, ikisi erkek. Ve daha önce de anlattığım gibi bu gavatlarda kanbağı çok kutsaldır ve önemlidir.


Güneş tanrısı  Ra,  OSİRİS  ve İSİS'i  evlendirir. Böylelikle Ra' nın imparatorluğu bu ikisine kalacaktır.
İSİS Abla   (baya da sexymiş lan, hani bana evlen deseler bi  dakka durmam yani ehehe)
Aile arasındaki kanbağı da korunmuş olacaktır.

OSİRİS Abi
Bu iki sidikli kardeşi babaları evlendirir, ikisinin de babası aynı olduğu için başlık parası olayı falan olmamıştır, kına gecesinde ve düğünde Kuran falan okunup, imam nikahları kıyılmıştır ehehe.

Neyse, daha fazla abartmayalım.
İSİS ve OSİRİS evlenir. Fakat diğer kardeş SETH bunu kıskanır, zira İSİS' in ve OSİRİS' in olacak çocuğu tahtın varisi olacaktır.

Bunun üzerine SETH, OSİRİS ' i kandırarak onu Nil Nehri' nin kıyılarına götürür ve orada onu öldürür.

SETH 'in OSİRİS 'i öldürmesi
O zamanlar, parçalanan vücudun tekrar birleştirilince kişinin dirileceğine inanılır. SETH abimiz de bu yüzden OSİRİS ' i tam 14 parçaya böler ve her biri çok uzaklara saklar.


Bunu öğrenen İSİS Ablamız da kardeşi ve aynı zamanda kocası olan OSİRİS 'in tüm parçalarını buldurur ve birleştirir.
İSİS ve OSİRİS tasviri

OSİRİS 'in 13 parçası bulunur, fakat bir parçası bulunamaz ; Cinsel organı. Pipisi yani ehehe.

Ama İSİS yine de OSİRİS 'le ilişkiye girer ve hamile kalır.


Buraya dikkat ; İSİS'in hamile kalmasının nedeni olarak, şeytanın OSİRİS 'in bedenine girdiği ve İSİS 'i şeytanın hamile bıraktığı söylenir.


Bu arada OSİRİS 'in kayıp cinsel organı anısına da anıtlar dikerler her yere, nedir o anıtlar ;

Dikili taşlar..


Devam edelim.

Ve çocuk doğar ;
HORUS
Güneş Tanrısı. Annesi İSİS de güneş tanrısıydı. Ve Horus, amcası Seth ile düşman olduğu için, Seth'in Horus' un tek gözünü çıkardığı söylenir, ya da kardeşlerinden biri çıkarmıştır. Öyle veya böyle Horus abimiz tek gözlüdür.
Şeytanın oğlu olduğuna, güneş tanrısı olduğuna ve o tek gözüyle dahi bir 'şahin' gibi her şeyi görebildiğine inanılır.


Şimdi anladın mı tek göz olayının nereden geldiğini ciğersiz. Horus'u yani şeytanı temsil eder.

Eski Mısır'da Horus'un gözü tasviri
Şimdi her yerdeki masonik ve Mısır'a kadar dayanan simgeleri ifşa edelim panpalar, let us go anasını satayım ;
Pentagon
Amerikan Savunma ve Askeri Haberalma Teşkilatı Binası burası.  Beş tane iç içe duvardan, ve beş köşeden oluşur. Beş köşeli yıldız yine şeyatnı temsil eder ciğersiz. Koskoca Pentagon resmen şeytanı tasvir ediyor hehe.

Beşgen ve Baphomet
Tıpkı bu resimde olduğu gibi yani.

1 ABD Doları
Solda piramit, ve piramitin üstünde de tek göz var. Peki Amerika' nın Mısır tarihiyle ne alakası var da, kendi paralarının üzerine piramit koydurmuşlar?
Ve neden o piramitin üzerinde tek göz var?
Tek cevap ; Masonlar, Satanizm, Eski Mısır, Horus, Şeytan, Lucifer..

Bakın bizim Horus'un tek gözü nerelere gelmiş, vay bee..

ABD Doları

Bu piramitin üzerindeki tek göz ''İlluminati'' nin simgesidir ciğersiz. Altında da ''Novus Ordo Seclorum'' yani  ''Yeni Seküler Dünya Düzeni'' .
Sekülerizm ne demekti? Dinsizlik. Dinin olmadığı bir yönetim.

ABD Doları
Bu da sağdaki şekil, bir şahin. Peki bizim Horus'un başı nasıl tasvir edilmişti ; Şahin. Ve kafasındaki yıldızları kalemle birleştirirseniz, ortaya yine beşgen yıldız çıkacak.

Anton Szandor Lavey
Bu Lavey denilen gavat Satanist Kilisesinin kurucusudur, satanistlerin kutsal kitabının yazarıdır. Arkasındaki beşgen yıldıza ve içindeki Baphomet tasvirine dikkat edin.


Büyütelim ;
Beş köşeli yıldız ve Baphomet. Tekrar bakın da unutmayın
Ol rayt?
51. Bölge
Burası Amerika ' nın meşhur araştırma merkezi 51. bölgenin uydu görüntüsü.
Piramit ve içinde bir göz..

ABD Doları
Bu da ABD dolarındaki bir başka pagan sembolü ; baykuş. Baykuş da bu herifler için oldukça önemli bir yere sahip, zira Skull&Bones cemiyetinin toplantı yerlerinde de baykuş vardır.

Washington DC
Amerika 'nın başkenti Washington ve kuşbaşı görünümde yine bir baykuş portresi..

Dikili Taş - Paris
Dikili taşların OSİRİS 'in kayıp cinsel organı anısına yapıldığını ve onu temsil ettiğini söylemiştim.

Londra
Washington
İSTANBUL
Eifel Kulesi, ki bu da bir dikili taştır
Ve daha bir çok ülkede ve şehirde var bu dikilitaşlardan. Belki aklınıza gelmiştir, başka nerede vardı böyle bir dikili taş ?


Kabe'de..

Kabe 'de hergün binlerce müslüman sembolik şeytan taşlama olarak neye taş atıyorlardı ; bir dikili taşa. İşte dinimizin bir mucizesi daha.

Peki geçenlerde ne oldu hatırlıyor musunuz?

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=911028&Date=18.09.2011&CategoryID=113


Suudi Arabistanlı yetkililer Kabe ' yi yenileme projesi gerçekleştirdiler. Ve bu proje kapsamında şeytan taşlama yeri de değiştirildi. O dikili taş yıkıldı, yerine ;


Bu yapıldı. Şeytanın sembolünü taşlarken, sadece taşı bir taşı taşlar oldu müslümanlar. Ve kimse de çıkıp   '' aga bu nedir? '' demedi. Bizi ayakta sıçtırıyorlar arkadaşım, sen hala  '' yok öle dünyayı yöneten örgütler felan heeeeyyy :)))))  ''   de, koyun seni.


Peki bu Kabe 'yi yenileme projesini kime verdiler biliyor musun ciğersiz?
Ben biliyorum ;
Normen Foster ' a
Peki kim bu Normen Foster  dalaksız, bu herif dünyanın her tarafına 200' den fazla dikili taş dikmiş bir amca. Yani dikili taşlar bu emmiden sorulur. Ve Kabe ' deki şeytan taşlama dikili taşını görünce dayanamamış anlaşılan, onu yıkıp yerine kocaman bir kaya koymuş, bak şu kerataya.


Zaten şu adamın eserlerine bir bakın, hepsi falso anasını satayım. Her yere bu sembolü koyuyor namussuz. Bu adamı gördüğünüz yerde ağzına ayakkabı çekeceğiyle vurun, hiç çekinmeyin.


Mason olan Washington abimiz birebir Baphomet abiyi tasvir etmiş, hatta taklit etmiş. Milleti taklit etme arkadaşım, kendin ol biraz. Ve bu herif ABD 'nin kurucusu. Düşünün ülkeyi kuran herkes masonsa, ve bu masonlar şeytana tapıyorlarsa ülkeyi nasıl inşa etmişlerdir..

CIA 'in simgesi
Merkezi Haberalma Teşkilatı, ya da bildiğimiz adıyla CIA.  Ve simgesi bir şahin. Vay anasını sayın seyirciler, koskoca CIA ' e bile bulaşmış herifler ehehe. Zaten bu şahin ve tek göz tasviri CIA için oldukça yerinde olmuş, zira şahinlerin çok keskin görüşleri vardır ve burada CIA 'in de her şeyi görebildiği, her yere sızabildiği fikri verilmiştir.

Nazi Sembolü
Nazilerde bile kullanılmış bu sembol.  Zaten Hitler' in yaptıklarını ne amaçla yaptığını da açıklayacam ileriki yazılarda, coming soon.


Bu gördüğünüz şey bir ressamın çerçeveli resmi değil ciğersiz, bu bir Alman Pasaportu. Şekli açıkça görebildiğinizden eminim. Çok açık bir Baphomet tasviri. Fazla yoruma falan da gerenk yok.


Buyrun Alman nüfus kağıdı..


Faber Castel kaleme bak hacı.  A aaa çok ayıpp..


Burası Sultan Ahmet Camii ' nin az buçuk ilerisinde bir kilise. Şu işe bakın ki kilise de bir Horus gözü var..


Burası Washington  safra kesesiz arkadaşım. Şekli çözmüşsündür umarım, bir üçgen, yukarıda göz falan var.


C.T. Russel 'ın mezarı burası.  '' O kim la ?'' dediğini duydum sidik torbasız, bu adam Amarika'da yaşamış bir fikir adamı gibi bir bok. Hristiyanlığı çocuklara tanıtmak falan filan gibi bok bok işler yapmış, ama aslında kimlere hizmet ettiğini anladınız şimdi heralde..


ABD Kongre Binası burası. Tek göz, gönye-pergel, kuru kafa ve kemik, beş köşeli yıldız, piramit her bir şey var maşallah. Adamlar koleksiyon mu yapmışlar napmışlar anlamadım ki anasını satayım.


Burası Diyarbakır' da bir meydan. Hatta bir anıtın yanına yapmışlar ki bunu herkes görebilsin.


Evet geldi.. Burası TBMM bahçesi  dalaksız.. Yoruma gerek?


TBMM zemininden bir kare..


Başka bir kare daha...


Çok ilginç karelerden bir tane daha. Burası bir kilise kalın bağırsaksız.  Macaristan' da bulunan St. Elizabeth Kilisesi.. Bu adamların nerelere kadar girebildiklerini sanırım bir nebze daha iyi anladın.


St. Elizabeth Kilisesi' nden bir başka foto. Burada nereye dikkat edeceğinizi söyleyeyim canlar ;  yuvarlak simgenin yanlarındaki haç işaretlerine dikkat kesilin ; ters haç. Ters haç satanistlerin ve satanist kilisesinin sembolüdür, bunu da böyle bilin hııaaa.


Yine St. Elizabeth ' ten bir kare, ama burada biraz daha dikkat çekici bir şey var ; avizenin hemen altındaki işaret biraz küçük ama büyütürseniz görürsünüz ; piramit içinde bir göz. Ve bu işaret kilisedeki herkesin alenen görebileceği bir yerde, İsa ve Meryem resimlerinin tam ortasında yer alıyor..


Burası da yine Macaristan' daki Aziz Anne Kilisesi. İki minarenin ortasına zoom yaparsanız, ne olduğunu çakarsınız ciğerler.



Bakın bu beş köşeli yıldız çok önemlidir. Bu resim de Kabala' yı temsil eden bi resimdir. Yukarıda içinde Baphomet olan yıldızı iki kez göstertmiştim hatırladınız mı ulaa.

Sedir Adası
Burası güzel memleketimin güzel bir adası. Buraya Naomi Campbell ablamız bir villa yaptırıyormuş. Ve ne hikmetse villamıza şöyle bir kuş bakışı baktığımızda karşımıza Eski Mısır Firavunlarından Horus'un gözü çıkıyor. Tek göz.
İlluminati, masonluk, siyonizm, ve en önemlisi ''İblis'' tasviri.


Ve en son olarak tanıdık bir şeye göz atalım ;
Tanıtmama gerenk yok herhalde di mi..

İşte bu ve bunun gibi milyonlarca hatta milyarlarca sembol, tüm dünyaya yayılmış durumda  kansızlar. Siyonizm için, masonlar için, illuminati için, Yahudiler için  -ki bu saydıklarımın hepsi aynı, eş anlamlı sözcükler gibi düşünün-  semboller çok önemlidir. Çünkü kültürleri Eski Mısır'dan gelir gördüğünüz üzere.


Sizler Firavun' ların hala yaşamadıklarını mı düşünüyorsunuz?

Eski Mısır  kültürünün yok olup gittiğini mi sanıyorsunuz?

Dünyanın her yerindeki Mısır sembollerini nasıl açıklıyorsunuz peki...?


İşte bu adamların tüm dünyaya yayıldıklarını ve tüm dünyayı ellerinde oynattıklarının bazı küçük kanıtlarını gösterdim. Aslında bunlar gayet büyük kanıtlar ama, etrafta o kadar çok koyun var ki, onlar için %100 yeterli olmaz hiçbir zaman.


Ama tüm şunlara rağmen  ''yok olom öle şeyler, tesadüfen yapmışlardır o resimleri, gözleri falan yeaa hele hele heeeyyyyy :))))))))))))))))))))))''  falan  diyebilen güdülmeye hazır koyunlar gördüğünüzde, onlara ''tamam'' deyip geçin.


Adam hem senin dünyanın oksijenini içine çekecek, hem de  tüm bu dünya gerçeklerini inkar edecek hee,  senin kafana Alex misali rovöşetayla karışık plase vururum arkadaşım, ıskalamam yani.

Kafanın köşesindeki örümceği alırım arkadaşım
Erkekler etrafındaki kızlara kendilerini beğendirmek için öyle bir çaba harcıyorlar ki, ve kızlar etrafındaki erkeklere biraz daha sexy görünebilmek ve erkekte şehvet duygusu uyandırabilmek için o kadar büyük bir uğraşa girişiyorlar ki, kendilerine başka bir şeyden söz edildiğinde bunu asla önemsemiyorlar. Aslında önemseyemiyorlar. Çünkü topluma ayak uydurmak gibi bir zorunluluk hissediyorlar.


Ama sen bir kez olsun  ''hayır '' de.  Bütün insanlar gibi olmaya, sana dayatılanı yapmaya, kızlar veya erkekler için kendi kişiliğinden vazgeçmeye, insanlara elit görünmek için hiç yapmadığın şeyleri yapıp, inanmadığın düşünceleri benimsemeye  ''hayır'' de bir kez.


Etrafındaki elitleri, uçkur peşinde olan erkekleri ve şehvet düşkünü kızları kaybedersin belki, ama önce kendini kazanırsın. Sonra inan bana arkası gelir..

Eyvallah.