19 Mayıs 2012 Cumartesi

EMBESİLİN İNKAR POLİTİKASI



Bir sürü kişi bana   ''lan bunları anlatıyorum, millet dalga geçiyo benle, kimse takmıyo ''  diye mesaj atıyor. Sizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar, çünkü bana da atıyorlar hehe.

Sanırım öküz her yerde öküz. Çeşitli formlarda olabilirler, fakat öküz insan öküz insandır, hayvan insan hayvan insandır. Bu böyle.

Örneğin ben kendi başıma gelenlerden yola çıkayım;

Malumunuz üzere üniverste ortamında herkes çokbilmiştir, ukaladır, elittir, kendi çapında bir Cem Yılmaz'dır, güya umursamaz bir kişiliğe sahiptir ve senin u görüşlerini ciddiye almayarak çok matah bir bok yaptıklarını düşünürler. Çünkü onlar umursamaz insanlardır. Çünkü onlar elittir. Onlara sadece sigaradan, içkiden, karıdan kızdan bahsedersen dikkatlerini çekebilirsin. Zira üniversteli basittir. İnsanlar basittir. Onları çözmek bu kadar basittir.


Ben de bu işleri araştırmaya başladığım ilk zamanlarda büyük bir şevkle çevremdekilere anlatmaya başlamıştım, çok yakın olduğum birkaç kişi dışında, kimse ciddiye almamıştı. Çünkü inandırıcı gelmiyordu onlara. Yok masonlarmış, yok dünyayı yönetenlermiş, filmlerdeki mesajlarmış falan, hiçbiri ilgilerini çekmiyordu. Fakat nette bir porno yıldızı görseler, tüm hayat hikayelerini sayabilirlerdi.


Ama ben çevremdeki insanların ne düşündüklerini asla önemsemedim. Araştırmaya ve sorgulamaya devam ettim, ve öyle şeyler buldum, öyle şeylerle karşılaştım ki, ta burnumuzun dibine kadar girdiklerini ve bize gösterilen 10 şeyden 9 'unun yalan olduğunu gördüm.


Ve bana inanmayan tüm o insanlara, bulduğum tüm gerçekleri tek tek göstermeye başlayınca, hepsinin suratlarının rengi yeni sıçmış ve acil ota ihtiyacı olan ineğe benzedi. Ve o zaman onların suratlarına bakıp gülümsedim, ve bundan çok büyük bir haz aldım biliyor musunuz.. İnsanlara sonunda bir nebze de olsa gerçekleri gösterebilmiştim.


Örneğin,  ''Tüm ABD başkanları aynı kanbağına sahip, hepsi akraba ''  dedim, kimse inanmadı, fakat belgelerle kanıtladığımda, inanmayanların ne kadar şaşırdığını görebilmek nsaip olmuştu bana. Ve bunun iyi tarafı neydi biliyor musun ciğersiz, sadece bu bilgi bile onların geri kalanları araştırmalarına yol açabilecekti, ve açtı da.

Şuan yüzlerce kişi bana bu konular hakkında ulaşıyor, mesaj atıyor, ve en önemlisi bilinçleniyor.

Hiç unutmuyorum, şu İlluminati oyun kartlarını bir arkadaşa gösteriyordum, Prenses Di adında bir kart vardı hatırlarsınız,


Dedim ki;

''  bu kadının Prenses Diana olduğunu söyleme gerek yok zaten''

bana ne dedi biliyor musunuz?

''nerden biliyon olum Prenses Diana olduğunu, orda Prenses Di yazıyo ''   (!) (!) (!)

Ve şaka falan yapmadığına emin olabilirsiniz. Gayet ciddiydi bunu söylerken. Bir an kendimi ana okulundaki bir öğrenciye izafiyet teorisini açıklıyormuşum gibi hissettim yemin ederim.

Sonra şu resmi gösterdim ;


'' Al bak bu Prenses Diana, şimdi anladın heralde o olduğunu  ''   dedim, yine ikna olmadı. Ciddiyim lan, valla olmadı.

'' Lan kolyesine kadar aynı olum, zaten yukarıda Di yazıyo anlamıyon mu''  dedim,

'' Diana olsa Diana yazarlardı, niye Di yazmışlar o zamannnnnnn''   dedi bana. Banaa..

Diğer gösterdiğim herşeye de bir kulp buldu ama hepsini saatlerce anlattım, ve inanır mısınız, hala daha şüpheli bir ifadesi vardı. Ben kartlarda 4 yazıyor dedim, o hayır 2+2 yazıyor dedi anlayacağınız.


Çünkü bunları televizyonda görmemişti, gazetede okumamıştı, ders kitaplarında karşılaşmamıştı, işte tüm bu nedenlerden dolayı gerçek gibi gelmedi ona. Zira o ve onlar için tek kriter medyadır, ders kitaplarıdır. Fakat yemek zincirinin en üstündeki adamlar, bunları bilmenizi istedikleri için bilirsiniz. Medya bu yüzden çok önemli bir zihin kontrol aracıdır.


Bu örneği veriyorum ki, nelerle karşılaştığımı görün, ve siz de karşınıza çıkan bu tür heriflere karşı aynı ısrarcı politikayı izleyin. Bir sığır bile olsa onu kazanmaya gayret edin.


Onlara direk '' lan ikiz kulelere uçak girmemişş  ooooo''  gibi şeylerden bahsetmeyin, o zaman inanmazlar, hatta kaçarlar bile. Doğru olan şeyleri de anlatamazsın.


Önemli olan üsluptur. Doğru bir şeyi yanlış bir üslupla anlatırsan, bu doğruya insanları inandırman çok güç olur. Fakat yanlış bir şeyi doğru üslupla anlatırsan, buna bile inandırabilirsin insanları. O yüzden konuya önce doğru bir girizgah yapıp, söylemek istediğini sonra söyleceksin.


Sonra bir bakmışsın, etrafındaki inananlar çoğalmış. Kendini daha mutlu hissediyorsun...

Dünya üzerindeki tek akıllı adam olduğuna inanmak seni deli yapar mı ?

Eğer yapıyorsa, bırakın biz deli olalım...