8 Mayıs 2012 Salı

SATANİZMLE YÖNETİLEN DÜNYA VOLUME I



Hilal Cebeci' ye ve tüm pampişlerine selam.


Ayrıca  Ankaralı Namık ve Kahtalı Mıçı' ya sevgiler, hürmetler ehehe.

Hastasıyız
Önceki yazıları okumamış  ve olaya bodoslama dalmış olma ihtimalinize karşı şunu tekrar dile getireyim ciğersizler ; Dünya'nın bütün büyük ülkelerinin merkez bankaları Rothschild'ların elinde. Ayrıca IMF' nin sahibi de yine Rothschild'lardır. Ve birkaç küçük ülke hariç, neredeyse her ülke dış borç sahibidir.  Senin bakkal Necmi'ye olan borcuna benzemez devlet borçları yalnız, milyar dolarlarla ölçülür bu borçlar.

Baron Rothschild
IMF olarak bilinen şu para dağıtma fonu, elinde tutmak istediği her ülkeyi kendine borçlandırmıştır.

Rockefeller ailesi de, Amerika başta olmak üzere, dünya siyasetinin tek söz sahibidir.

Rothschild ve Rockefeller ailelerinin akraba olduklarını söylemiştim zaten.



Yani tüm dünyayı hem maddi (para), hem de manevi (siyaset)  anlamda ellerinde tutan adamlar var. Ve bütün bu adamlar aynı kan bağına sahip, aynı dine ve aynı öğretiye sahip.


Peki neymiş o din, o öğreti?

Luciferianizm.
Satanizm.   
Şeytana tapmak.

Bildiğiniz üzere ABD tarihteki ilk ve tek full mason devlettir. Kurucuları George Washington, Benjamin Franklin falan alayı masondur bu panpaların. Ki kendileri de inkar falan etmezler bunu, aksine gururla söylerler pek matah bir bokmuş gibi.

George Washington

Çünkü Amarika'da  medya masonları öyle bir tanıtmış ki zamanında, hepsi birer iyilik meleği, sevgi pıtırcığı, tek amaçları insanlara yardım etmek olan kişilerin biraraya geldikleri bir sosyal kulüp.
Ve işin bok tarafı ne biliyor musun ciğersiz, bunlara inananlar var. İşte burdan o tek hücrelilere şu şarkıyı armağan ediyorum ;
İsmail YK - Allah belanı versin.

Bu da nasıl bi tipse anasını satayım
Şu adamı da dinleyenler var çünkü. Oradan bağlayayım dedim hehe.

Şimdi aklınıza şöyle sorular gelebilir ;
  • Masonlar aslında kim?
  • Kimlerden emir alıyor?
  • Bu adamlar neden şeytana tapıyor?
  • Şeytan bu adamlara ne vaad ediyor da bu kadar ona bağlılar?
  • Masonlar satanist mi?
  • Rothschild ve Rockefeller aileleri de şeytana mı tapıyor?
  • Messi mi, Ronaldo mu? 

Şimdi biraz geriye gidelim ;

Masonluğun kökeni Eski Mısır'a kadar uzanır. Bildiğiniz gibi Mısır, ezoterik açıdan oldukça zengin bir yerdi zamanında ; büyücüler, hahamlar, kahinler falan filan. Eski Mısır' da bu tür şeylerle uğraşan insanlar çok fazlaydı.


Büyü ve sihirle uğraşan insanlar, şeytanlarla ve cinlerle iletişime geçiyorlar ve tüm tecrübelerini bir kitaba yazıp saklıyorlardı. Peki neydi o kitap ?


Orhan Veli' den Seçmeler.

Değil tabi ciğersiz, o kitabın adı  ''Kabala'' idi.

Büyücüler yaşadıkları herşeyi bu kitaba not ediyorlardı.

Şimdi anladın mı bu Kabala neymiş, nereden gelirmiş.

Kabala
Şimdi burada biraz tarih yapıyorum tabi, bazıları '' habire tarih anlatıyon olom, güncel şeyler de anlatsana yııaa''  falan diyor, onlara şöyle cevap vereyim ;

Sana direk ''bu adamlar kabalaya tapıyorlar, şeytana tapıyorlar anasını satayım, hepsi bunun yüzünden işte  eheleheeyy''  diye anlatmaya başlarsam  '' o ne ki la .s  ''  triplerine girecen haklı olarak. Eğer şuan yapılan şeylerin neden, nasıl ve kimin için yapıldığını bilmezsen şayet, öğrendiklerin bir boka yaramaz arkadaşım.


Önce bu öğretilerin tarihini bilmen lazım, kimler yapmış bunları, neden yapmış, amaçları neymiş.
Bunları öğenirsen eğer, şimdiki olaylara da farklı bir pencereden bakmış olursun, ve gerçeği anca böyle görebilirsin ciğersiz. Tabi tarih dediysek, bütün olayları kronolojik sıraya göre sınıflandırıp, ülke siyasetlerinden falan bahsetmeyecez anasını satayım. Konuya girizgah olsun diye kulaklarını bir çınlatacaz sadece.


Şunları anlattıktan sonra zaten sürekli güncel konular anlatacam dalaksızlar, o yüzden sakin olun, çişinizi fazla tutmayın, prostat olursunuz hehe.


Neyse, devam edelim.

''Neden bu adamlar şeytana tapıyor?''  diye bir soru gelebilir aklınıza, zaten gelmesi de lazım, aksi halde sen safkan bir öküzsün arkadaşım. Net.


Bakınız yahudiler '' Allah' ın dünyayı yarattıktan sonra Hz. Adem' i yaratıp, şeytandan ona secde etmesini istediği zaman, şeytan bunu reddetmiştir ve Allah da bu soylu, bu asil davranışı nedeniyle dünyayı şeytana vermiştir.''  diye bir inanca sahiptirler.

Bak bak baak.
ha?
Daha devamı var ;

'' Ayrıca, Hz. Havva' yı da dünyaya göndermiştir. Hz. Havva ve şeytanın birleşmesinden de bir ırk doğmuştur ; Yahudi ırkı.

Hz. Adem ile Havva 'nın birleşmesinden de başka bir ırk doğmuştur ; Yahudi olmayanlar  (ki onlar buna ''goim'' der).

Ve ilk yahudi Kabil 'dir. İlk yahudi olmayan da Habil. Yani Kabil şeytanın oğlu, Habil de Adem'in oğludur.''


Böyle malozca bir öğretinin, anca böyle maloz bir nedeni olabilirdi.

Kabil ile Habil tasviri
Bu resim James Tissot adında bir Fransız ressam tarafından çizilmiş. Soldaki abi Kabil. Ve dikkat ettiyseniz baya uzun sakallı bir abi. Habil ise daha babyface bir arkadaş. Kabil' in burada sakallı olarak tasvir edilmesinin sebebi, Yahudilerin sakal bırakma sünnetleriyle alakalı olabilir mi ajaba?


Şimdi '' Kabil sakallı diye mi sakal bırakıyo bunlar?'' falan diye sorarsan eğer, senin ağzına 1 haftadır tuttuğum tuvaletimi yaparım arkadaşım. Sığırlık da bi yere kadar yani.


Bildiğin gibi ilk cinayet Kabil 'in Habil 'i öldürmesidir. Ama bu gavatlara göre Kabil, aslında katil değildir. Çünkü bu gavatların inanışına göre ;

''Bir yahudi, yahudi olmayan birini öldürebilir. Hiçbir sakıncası yoktur. Çünkü Allah diğer insanları, yani yahudi olmayanları, yahudilere hizmet etmesi için yaratmıştır. Onların hayvanlardan farkı yoktur. Onların hiçbir mal varlığı da yoktur, yeryüzündeki tüm mallar, servetler yahudilere aittir. Ve bir yahudi, yahudi olmayan birinin servetini gasp ederse, zaten kendi hakkı olan malı almış olur.''


İşte bu yüzden ciğersiz, bu Rothschild ve Rockefeller aileleri tüm dünyayı sömürürler. Her ülkenin yeraltı kaynaklarını, merkez bankalarını ellerine geçirirler ve insanlara istediklerini yaptırırlar. Çünkü onlara göre bu,  onların hakkı. Onlara göre sadece haklarını alıyorlar.


Kabalaya geri dönelim ince bağırsaksızlar.

Kabala, şeytanlar ve cinlerle ilgili bir kitaptır. Şeytanlar ve cinlerle nasıl iletişime geçilir, onlarla nasıl konuşulur, nasıl ayin yapılır, büyüler falan.. Şeytan ve cinlerle ilgili ne istersen yazar bu kitapta.


Hz. Süleyman, krallığı sırasında Süleyman Tapınağı ' nı bizzat şeytanlara ve cinlere yaptırmıştır. Ve Kabala 'yı bu tapınakta saklamıştır. Hz. Süleyman ölünce, tapınak da kaybolur, ve yüzyıllarca insanlar bu tapınağı arar dururlar.


I. Haçlı Seferi 'nde de bulurlar tapınağı.


Kim buluyordu peki bu tapınağı hatırlayan var mı? Sözlüsüne 100 verecem.

Tapınak Şovalyeleri böbreksizler, evet.


Bakın bu tapınakçı abiler nasıl hala resmi bir şekilde hayattalar ;

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hospitalier_%C5%9E%C3%B6valyeleri


http://tr.wikipedia.org/wiki/Tap%C4%B1nak_%C5%9E%C3%B6valyeleri


Adamlar I. Haçlı Seferi  'nden bu yana hala varlıklarını sürdürüyorlar yau, vay anassını..


Peki gördünüz mü ne marifetleri varmış bu abilerimizin ;

''Birleşmiş Milletler'' e  ''gözlemci''  olarak katılıyorlarmış.
Kendilerini tarafsız ve insancıl bir yardım kuruluşu olarak görüyorlarmışş.
104 ülkeyle diplomatik ilişkisi varmış.
Ve birçok ülke kendilerine dokunulmazlık ve ayrıcalık tanımış.

Bak şu haytalara ehehe.


Ulan madem siz bir yardım kuruluşusunuz, insancıl ve tarafsızsınız, dokunulmazlığa ve ayrıcalığa ne diye ihtiyaç duyuyosunuz lan?

Sargı bezi taşımak için ne zamandan beri diplomatik dokunulmazlığa gerek duyuluyor olum?

Geçiniz arkadaşım,anlatmayınız.


Diyeceğim o ki ciğersiz, Kabala bu adamlar tarafından bulunmuş ve tekrar kullanılmaya başlanmıştır. Bu dalaksız herifler tüm bu şeytanların ve cinlerin marifetlerini görünce onlara tapmaya başlamışlardır. Ve bizim Tevrat olarak bildiğimiz o kitabı da tamamen Kabala' ya göre değiştirmişlerdir. Yani bugünkü Tevrat, Kabala' nın bir uzantısıdır.


Bakın yahudiler Allah' ın varlığına inanırlar, ama , kendilerini şeytanın çocukları ve bu dünyanın da şeytana ait olduğuna inandıkları için şeytana taparlar.


''İyiliğin varolması için kötülüğün varolması gerektiği'' ne inanırlar, ve şeytan da  ''iyiliğin varolabilmesi için kötü olma rolünü üstlenmiştir, ama aslında bunu iyilik için yapmıştır, yani çok iyidir'' onlara göre.

Olum bunlar harbi mal lan ehehe.

İşte tüm bu nedenleri yan yana getirince, ve dünyayı da yahudilerin yönettiğini öğrenince anlıyoruz ki, dünyayı şeytana tapan adamlar yönetiyor ciğersiz.


Şu fotoğrafı hatırlarsınız, Rothschild gillerin evlerindeki partide çekilmiş bir fotoğraf. Soldaki abi çift başlı, sağdaki abla da tek gözü ifade etmiş.

Tek gözün bir sürü kaynağı var ciğersiz, ama hepsi bir yerde birleşiyor ; Şeytan.

Horus , Deccal, Baphomet falan tek gözlüymüş filan. Ama burada tek gözün başka bir anlamı daha var ;

Onların herşeyi görebildiklerini, heryere sızabildiklerini ve heryerde gözleri olduğunun da bir işaretiymiş.


Daha önceki yazılarımda söylediğim gibi IMF, Federal Rezerv, çeşitli para fonları ve tüm büyük ülkerin merkez bankaları Rothschild'ların elinde.
Rockefeller ailesi ise tüm dünya siyasetinde tek söz sahibi. Tüm büyük petrol şirketleri ve enerji şirketleri bu adamlara ait.

Hollywood, MTV ve tüm dünyadaki medya ağı da yine yahudiler tarafından yönetilmekte.

Dünyanın en zenginlerine bakıyorsun, alayı mason anasını satayım. Bu bile her şeyin açık bir kanıtı.


Bu yazı için bize ayrılan sürenin sonuna geldik sevgili okurlar, yazının ikinci bölümü ile, aynı günde aynı saatte karşınızda olmak dileğiyle hoşçakalın, sendeyiz Mehmet Ali Birand..


Öfffffffffff, alın şunu yayından abicim alın..!

Rezil ettin bizi Mali.
Ah Mali vah Mali.


Hoşçakalın, sevgiyle kayın  hehehe.